Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arada kaldım

S-H

Öne çıkan mesajlar

uzun uzadıya olayları yazmayayım dedim kısaca,kız arkadaşı(farkında mıydı bilmiyorum) olan ve en yakın arkadaşıma(adı x olsun) yazan kız,1-1.5 yıldır aradan sonra bana yazmaya başladı.(kızla 3 yıldır tanışıyoruz ve 8-9 aydır öyle arkadaş filan diye chatleşiyoruz )

kız çok güzel etkileyici bi kız,bu gece işte kız ben ve x beraber çıktık,kız ince ince yazdı sürekli bana en sonunda da açıldı böyle böyle diye fakat ikinci plana itilmiş,tercih edilmemiş gibi hissediyorum,kızı sevmek istiyorum fakat arada böyle bi durum var belki de ömür boyu göreceğim bi arkadaşım(x) ve ona yazan kız bi yıl aradan sonra beni sevdiğin vs söylemeye çekindiğini söylüyor.

böyle arada kaldım bişey yapamıyorum,kızı da sevmek istiyorum fakat yararlanmak amacında değilim,böyle bi ilişki bana çok sağlıksız olur gibi geliyor ve üstüne üstlük kızla ayrı şehirlerde okula gidicez.böyle arada kaldım işte :( ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi yandan kızdan hoşlanıyorum bi yandan acaba bi anlık heves miyim diye düşünüyorum işin içinden çıkamadım.

çünkü kızı eve bıraktıktan sonra x'e anlattım abi böyle böyle kız bende hoşlanıyomuş diye, 'aa aynılarını bana yaptı 1 sene önce dedi' beynimden vurulmuşa döndüm.kız hiç öyle gönül eğlendiren bi tip değil ama sorunca bir yılda çok değiştim,x'le hiç tanışmasaydım keşke vs diye cevaplar veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

çok benzer birşey yaşadım, arkadaşımla tüm ilişkilerimiz bitti. çok da severdim değerli bir insandı. kız da zamane kaşarıydı gerçi o adamı kaybetmeye değmedi her neyse sonuç olarak kızı da bir süre kullandıktan sonra onu da postaladım, kız da gitti arkadaş da elde kaldı çavuş :s

sevilecek kız çok onu boşver, arkadaşını kaybetmeye değmez. çok pişmanım açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasimla aram acilmasi imkansiza yakin ya o konuda problem olmaz kizda oyle kasar piyasa tiplerinden degil(en azindan benzemiyor),hit n run olayini da benim midem kaldirmaz.dediginiz gibi uzak mesafe isi yas,iki haftada bir gorusuruz fln dedi ama pek oluru yok gibi o isin.biraz daha dusunur nextlerim herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...