S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 uzun uzadıya olayları yazmayayım dedim kısaca,kız arkadaşı(farkında mıydı bilmiyorum) olan ve en yakın arkadaşıma(adı x olsun) yazan kız,1-1.5 yıldır aradan sonra bana yazmaya başladı.(kızla 3 yıldır tanışıyoruz ve 8-9 aydır öyle arkadaş filan diye chatleşiyoruz ) kız çok güzel etkileyici bi kız,bu gece işte kız ben ve x beraber çıktık,kız ince ince yazdı sürekli bana en sonunda da açıldı böyle böyle diye fakat ikinci plana itilmiş,tercih edilmemiş gibi hissediyorum,kızı sevmek istiyorum fakat arada böyle bi durum var belki de ömür boyu göreceğim bi arkadaşım(x) ve ona yazan kız bi yıl aradan sonra beni sevdiğin vs söylemeye çekindiğini söylüyor. böyle arada kaldım bişey yapamıyorum,kızı da sevmek istiyorum fakat yararlanmak amacında değilim,böyle bi ilişki bana çok sağlıksız olur gibi geliyor ve üstüne üstlük kızla ayrı şehirlerde okula gidicez.böyle arada kaldım işte :( ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 çok sakat bir durum, ben olsam kabul etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 abi bi yandan kızdan hoşlanıyorum bi yandan acaba bi anlık heves miyim diye düşünüyorum işin içinden çıkamadım. çünkü kızı eve bıraktıktan sonra x'e anlattım abi böyle böyle kız bende hoşlanıyomuş diye, 'aa aynılarını bana yaptı 1 sene önce dedi' beynimden vurulmuşa döndüm.kız hiç öyle gönül eğlendiren bi tip değil ama sorunca bir yılda çok değiştim,x'le hiç tanışmasaydım keşke vs diye cevaplar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 pas geç. her türlü fail olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 kız ne istediğini bilmiyor ağzına tokat atmalık yaşta henüz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 kosarak kac ordan. bak gelirsin burda salya sümük aglarsin. kirar bu kiz kalbini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 patide bu tarz kızdan uzaklaşmanı söyleyen yorumlara az rastlanır. durum o derece vahim yani. hiç bulaşma. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 sakat,arkadasla arayı acmaya degmez,bros before whores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 memesi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 RIDE FOR YOUR BROTHER! CHARGE!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ZpwsKRpKS_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 yapış olm yapış kaçırmaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 seks yapıp kaç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 seks yapmasan da kac sen sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 takılıyoruz gitsin. zaten uzak mesafe ilişkisi kısa sure sonra bitecektir.guzel vakit geçirmeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 seks yaparken kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 S-H said: kızı sevmek istiyorum ... kızı da sevmek istiyorum fakat yararlanmak amacında değilim S-H said: sevmek istiyorum http://img651.imageshack.us/img651/9752/efsanea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 seks varsa he de, yoksa hö de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 axedice said: http://img651.imageshack.us/img651/9752/efsanea.jpg lan thumbnailden gökhan sandım HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 çok benzer birşey yaşadım, arkadaşımla tüm ilişkilerimiz bitti. çok da severdim değerli bir insandı. kız da zamane kaşarıydı gerçi o adamı kaybetmeye değmedi her neyse sonuç olarak kızı da bir süre kullandıktan sonra onu da postaladım, kız da gitti arkadaş da elde kaldı çavuş :s sevilecek kız çok onu boşver, arkadaşını kaybetmeye değmez. çok pişmanım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Next Please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 arkadasimla aram acilmasi imkansiza yakin ya o konuda problem olmaz kizda oyle kasar piyasa tiplerinden degil(en azindan benzemiyor),hit n run olayini da benim midem kaldirmaz.dediginiz gibi uzak mesafe isi yas,iki haftada bir gorusuruz fln dedi ama pek oluru yok gibi o isin.biraz daha dusunur nextlerim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 düşünmene değmez. eğer zaten bu şekilde bi tereddütün varsa ilerde üzülürsün. seviş geçi de yapamıycak gibi duruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 gözünün önünde böyle yapan bi kızı nasılsevmek istiyorum dersin yahu.ponpikleyip geçmen lazım kızın ne malum senle birlikteyken gidip başka bi herife aynı şeyi yapmıcagı sdfs bide kaşar değil diye savunuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 sen ayrı noobsun cvp verenler ayrı noob. niye dersen pm. cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 axedice said: S-H said: kızı sevmek istiyorum ... kızı da sevmek istiyorum fakat yararlanmak amacında değilim S-H said: sevmek istiyorum http://img651.imageshack.us/img651/9752/efsanea.jpg accord degil mi o araba 25 yasinda accordu olan bi insan nasi yalniz kalir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar