novaLjin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 sağolun beyler :) oyun iyiymiş bu arada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 kilitlik bişey yok da bi forum dolusu mmo gazisinin olduğu bi yerden rappelzin adam ayartıcağını sananlara da saygım sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sherlock1907 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bir kaç ekşici çakması arkadaşımız yılların MMO oyuncuları olduğumuzu bilip bilmeden yorum yapmışlar çok güldüm :) Nicki Sherlock olan bendim aslında ama bunu daha çok hakedenler varmış aranızda :) Rappelz ile ilgili olarak da yeni update'ler gelmiş sanırım,gayet de iyi görünüyor.Konuyu okuyacak hatrı sayılır MMO oyuncuları için cidden önemli bir haber bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyunDoktoru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Sherlock1907 said: Bir kaç ekşici çakması arkadaşımız yılların MMO oyuncuları olduğumuzu bilip bilmeden yorum yapmışlar çok güldüm :) Nicki Sherlock olan bendim aslında ama bunu daha çok hakedenler varmış aranızda :) güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Sherlock1907 said: Bir kaç ekşici çakması arkadaşımız yılların MMO oyuncuları olduğumuzu bilip bilmeden yorum yapmışlar çok güldüm :) Nicki Sherlock olan bendim aslında ama bunu daha çok hakedenler varmış aranızda :) offf lafı koymuş. Dağılın beyler yılların MMO oyuncusu gelmiş bize b.k yemek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Olay orta da, elebaşları Sufi bunların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bu konu efsaneler arasına taşınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 novaLjin said: sağolun beyler :) oyun iyiymiş bu arada ;) Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bEYLER ben oynadıM Çok kaliteli bir oyuncu kitlesi war tAVsiye edeirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ya bende konuya katilmak istiyorum ama aklima bisi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 dünyanın en iyi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Roplez kadar DAŞ düşşün başınıza emi, böyle kanlar aka aka kafanız yarılsın.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novaLjin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 öyle deme hacı Rappelz başka şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar