Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rappelz ne ayak şimdi? :))


novaLjin

Öne çıkan mesajlar

oyun yabancı oyunu. uzak doğu mmosu. gpotato, global ve avrupa sürümlerini yayınlıyor.

rappelz'i hiç oynamadım bugüne kadar. seneler önce bir inceleme okumuştum sadece.

senin bahsettiğin sürümü http://tr.rappelz.gpotato.eu/ den ulaşılan olsa gerek. gpotato her dile ayrı sunucu açar ki sadece o dili oynayanlar birlikte oynayabilsin. bir de ingilizce yayınlarlar oyunu ayrıca, isteyen gelsin takılsın diye.

oyun için fikir beyan edemeyeceğim ama oyunun yayıncısı gpotatodan uzak dur derim. cash shop çok pahalı olur. bolca piyango cash shop item olur. eğer oyunculara cash shop item satılmasını sağlayacaksa, oyuna gelen patchleri kasten geç yayınlarlar. yeni bir harita gelir mesela ama o haritada kullanman gereken bir in game özelliği patch etmezler cash shop item satabilmek için. daha çok neden sayabilirim gpotato'dan uzak durman için.

sadece türklerden oluşan oyuncu kitlesinin nevi şahsına münhasır hallerini o konularda deneyimli arkadaşlar belirtsinler artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türk serverında oynamayın derim. yani girin bi görün aslında, görmeye değer de takılmayın türk serverına. online oyun kültüründen tamamen kopuk bi kesim var. aslında bakış açısına göre olaylar sevimli de gelebilir.

mesela okuyup üflemek diye bişey duyabilirsiniz. "üstad bi okuyup üfler misin?" gibi. yeterince dolaşıp diğer versiyonlarını da duyunca zincir çözülüyor:

okuyup üflemek -> üflemek -> püflemek -> puflamak -> buflamak* -> bufflamak

dediğim gibi görmek lazım ama çok takılmamak lazım :)


*yazıldığı gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rappelz ne ayak şimdi :) yerine,

pazardan aldım seafight eve geldim drakensang!!! yerine,

Firmanızın ismiyle beraber burda oyunlarınızın geniş rehberlerini tanıtsanız. Kampanyalarınızdan bahsetseniz.

Bunu yapsanız bile fazla takan olmayacak o ayrı konu ama açtığınız konular içinde sadece sizin accountlarınız arasında gereksiz komik bir muhabbet dönmesinden çok daha iyi durur bence.

- Diğer MMO'lardan fazla kaliteliydi bıraktım

- Bu adamlar aşmış oyun yapıyor

Gibi yorumlar cidden çok itici duruyor insanın oynayacağı varsada oynamaz.

Kaldıki buraya bakan 100lerce kişi varsa bu 100lerce kişinin tamamı bu oyunların diğer MMO'lardan daha kaliteli olmasını geçtim. Oyuncu kitlesiyle muhattab olacak insanlarda malesef değil.

Pazarlama politikanız cidden pek yarar sağlamıyor benden söylemesi.

Eğer gerçekten şu topiclerdeki insanlar fake değilse (imkan vermiyorum) allah akıl fikir versin.

Ayrıca üyelerin tüm mesajlarını görebilme imkanın var forumda. Attığınız her mesajın bir F2P oyununu övdüğünü yada kampanyalarından bahsettiğini insanlar görebiliyor ve ciddiye zaten alınmıyorsunuz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu açan arkadaşım... rappelz yeni bir oyun değil sen daha yeni gördün sanırım... ama bu oyunda 148 seviye oyuncular bile var ki onlara yetişebilmek için çok uğraşman lazım.. Epic VII 'yi duyurdular geçenlerde.. düşün ne kadar geride kalmışsın... ama başlayacaksan bağımlısı olursun.. bu da MMO'ya yeni başlayan ve ilgi duyan birisiysen rappelz 'den zevk alacağın anlamına gelir.. sevemezsen sıkılırsın.. ama oyun sevilmeyecek gibi de değil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkideşler sakın bu oyuna başlamayın, herşey çok eğlenceli. ben oynarken o kadar mutluydum o kadar güzel zaman geçirdim ki bi ara bütün sorumluluklarımı aksatmaya başladım o yüzden de bıraktım. kimseye tavsiye etmem. bu kadar eğlenceli ve süper güzel bi oyunu sakın oynamayın.


ben de oscar istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...