Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok mu erken ya ???

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

37-38 den önce evlenmeyeceksin bence. Çocuğunla aranın az olması iyidir tabiki, ama hayatın tamamen düzene oturmalı ve çocuk düşünüyorsan, o evlilik asla bitmeyecek birşey olmalı, boşanıp da çocuğu ortada bırakanlara sinir olurum çünkü ben (Annesi babası ayrı olan varsa lütfen alınmasın, bir iki vaka var da yakınlarımdan bu şekilde bir olay yaşamış).

Evliliğe kadar da hayattan her türlü zevki, şunu bunu almış ol ki, kısıtlamaları çok koymasın :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

20li yaşlarda yapılan evlilikler pek uzun sürmez bence. Hala kişi yeteri kadar olgunlaşmamıştır ve işin aşkındadır.
Evliliği aşka bağlı yaparsan pek yürümüyor ne yazıkki. Ha ben 18 yaşındayım tabi, gördüğümü duyduğumu söylüyorum, biri çıkar da "40 yaşındayım 20 yıldır evliyim çok mutluyum" derse susarım direk doğal olarak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Sosyal ağlarda paylaş

Benim annem babam da 20li yaşlarda evlenmişler, babam 27 daha doğrusu, annem 24.

Ya isteyen istediği zaman evlenir, kişiden kişiye de değişir zaten böyle olaylar. Ama günümüzde 20li yaşlar erken bence bunu söylemeye çalıştım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Kasım 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışılır :lol: . Yani insan acaba diyo ister istemez :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
" [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. |
Gücünü asla gösterme !
Sosyal ağlarda paylaş

amcamın bir sözü vardır, "çocuklarımız bizim için değil, biz onlar için yaşıyoruz" diye. bunu düşün öncelikle. öte taraftan ebeveyn ile çocuğu arasında yaş uçurumu olması bence hiç doğru değil. hele arada iki nesil varmış gibi olmamalı mümkünse, ciddi bir kopukluk yaşanıyor belli yaştan sonra. ebeveyn başka bir dünyayı yaşamış oluyor, uyum sağlayamıyor çocuğa. ya da ciddi bir ilişki olmuyor. olmaya çalışırsa da problemli oluyor. babamla aramızda 44 yaş var ve sorunlar yaşıyoruz, kim ne kadar gayret gösterse de ayrı iki dünyadan gibiyiz bazı açılardan. benim görüşüm o ki 40 yaşı bulmamak gerek, çocuk yetişkinliğe yeni eriştiğinde ebeveyn dede/nine yaşında olmamalı.. bir de benzer şekilde kardeşler arasında da yaş uçurumu olmamalı..

ve belli olmaz, sonra torun görmek istersin, başına ekşirsin habire çocuklarının "ben ölmeden gösterin torunumu" diye.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...