Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 37-38 den önce evlenmeyeceksin bence. Çocuğunla aranın az olması iyidir tabiki, ama hayatın tamamen düzene oturmalı ve çocuk düşünüyorsan, o evlilik asla bitmeyecek birşey olmalı, boşanıp da çocuğu ortada bırakanlara sinir olurum çünkü ben (Annesi babası ayrı olan varsa lütfen alınmasın, bir iki vaka var da yakınlarımdan bu şekilde bir olay yaşamış). Evliliğe kadar da hayattan her türlü zevki, şunu bunu almış ol ki, kısıtlamaları çok koymasın :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 37-38 geç bir yaş.. bunun en ideali 27-28 dir. Kişinin tüm hayatı rayına oturmuş ve bekarken yaşayabileceği herşeyi yaşamış ve artık evlenme zamanı gelmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 20li yaşlarda yapılan evlilikler pek uzun sürmez bence. Hala kişi yeteri kadar olgunlaşmamıştır ve işin aşkındadır. Evliliği aşka bağlı yaparsan pek yürümüyor ne yazıkki. Ha ben 18 yaşındayım tabi, gördüğümü duyduğumu söylüyorum, biri çıkar da "40 yaşındayım 20 yıldır evliyim çok mutluyum" derse susarım direk doğal olarak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ulen senle akıllı kızın ne işi olur kaan?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Güzel kardeşim sen demek ki bugüne kadar hiçbişey duyup görmemişsin.. Şuraya mesaj atan biçok kişinin annesi ve babası 20 li yaşlarda evlenmiş ve hala da evlidirler. Bundan adım gibi eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Benim annem babam da 20li yaşlarda evlenmişler, babam 27 daha doğrusu, annem 24. Ya isteyen istediği zaman evlenir, kişiden kişiye de değişir zaten böyle olaylar. Ama günümüzde 20li yaşlar erken bence bunu söylemeye çalıştım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse [Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Kasım 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 30unda baba oldum. Bence kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman çocuk sahibi ol. Yani çocukla aram az olsun diye erken evlenip gençliğini yarım bırakma. Çocuğa gereken ilgii olgunluğu gösteremezsin. Yani 24de baba olmuş olsam herhalde baya yanlışlar yapardım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Absolutun sölediklerine ilaveten belirtmek istediğim olay da şu 27-28 yaşlarında evlendikkten sonra çocuğun dünyaya gelmesi 30 u bulur zaten ama bu 35 in üzerine çıkarsa şahsi görüşüm biraz geç kalınmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 E bizim aptal sekreter evlendi daha 1 ay oldu hamile kalmış. Kovalayan var sanki.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 :) sekretein evlenme sebebi hamile kalmış olması olmasın:)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hahaha =) Yok yaz başında düğün tarihi falan belliydi, kaza oldu heralde :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Tartışılır :lol: . Yani insan acaba diyo ister istemez :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben nişanlıyım şu anda... Gerçi atan bir kalbi yok ama ruhu yetiyor 8-)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Atan bi kalbi yok derken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ütopya falan kız heralde eheh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 amcamın bir sözü vardır, "çocuklarımız bizim için değil, biz onlar için yaşıyoruz" diye. bunu düşün öncelikle. öte taraftan ebeveyn ile çocuğu arasında yaş uçurumu olması bence hiç doğru değil. hele arada iki nesil varmış gibi olmamalı mümkünse, ciddi bir kopukluk yaşanıyor belli yaştan sonra. ebeveyn başka bir dünyayı yaşamış oluyor, uyum sağlayamıyor çocuğa. ya da ciddi bir ilişki olmuyor. olmaya çalışırsa da problemli oluyor. babamla aramızda 44 yaş var ve sorunlar yaşıyoruz, kim ne kadar gayret gösterse de ayrı iki dünyadan gibiyiz bazı açılardan. benim görüşüm o ki 40 yaşı bulmamak gerek, çocuk yetişkinliğe yeni eriştiğinde ebeveyn dede/nine yaşında olmamalı.. bir de benzer şekilde kardeşler arasında da yaş uçurumu olmamalı.. ve belli olmaz, sonra torun görmek istersin, başına ekşirsin habire çocuklarının "ben ölmeden gösterin torunumu" diye.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 En iyisi 40 ında falan eylenip "çocuğu koyup" ölmek dert yok tasa yok :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 40 cok gec.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 saat 3:30 bence yeterince erken *!kaçar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ardeth'ten böyle bir espri beklerdim zaten örgh *!kusar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bence erkek için ilk çocuk 26-35 arası olması lazım. Bayan içinse 22-30.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bence herşeyi ile hazır hissetiğinde olmalı bir yaş kaygısı olmadan.Ruhen,bedenen,aklen,madnen.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 git evlen abi sonra bakarız.[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underpants Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ne zaman eserse o zaman yap çocuk bence. Ama kesinlikle yap. Öldüğün zaman (acele etme=)) arkanda bıraktığın ve tamamen sana ait tek eser olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ne zaman esersesi olurmu ya macroya bıraksın o zaman[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar