Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ciddi anlamda endişelenmeye başladım.milletvekilleri tımarhaneden kaçmış gibiler,iktidar partisine değinmeye gerek bile yok,bir yandan cemaat,bir yandan iç savaş hazırlığı ben 15-20 yıl sonra gg diyorum
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dönecez dönecez aynı yere gelecez
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 allah gelse iktidara bişey olmaz artık bu ülkeden
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 allah iktidarda değil mi zaten şuan lan?
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 league of shadows'un el atması lazım.
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Ben 15-20 dakikaya bu başlık GG diyorum. Hadi gece oldu, yarına diyelim.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Gizli said: ciddi anlamda endişelenmeye başladım. sen endişelenmeye başladıysan ben de başlıyorum ne olcak lan hakket?
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ben şakayla karışık endişelenmeye başladım
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 endişelenicek bişi yok herşey kontrolum altında
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bosun paniklemeyin pet sise gibi ulkeyiz ne batiyoruz ne cikiyoruz, vitesi almisiz bosa iki ileri bi geri gidiyoruz tarih bilen biri olarak yaziyorum hani, tarihin basindan beri ayni geyik, underdog ruhu kemiklerimize islemis millet olarak, semih cumhuriyeti terk direk
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ne batıyoruz ne çıkıyoruz doğru ama dibe vurduğumuzda ağır vuruyoruz. MÖ göçe sebep olan kuraklık, çinlilere karşı yokolmaya yaklaşmamız, araplara karşı ezilip asimile olmamız, istiklal savaşı vs bunların içinden en hafifi istiklal savaşı diyebiliriz hatta. iç savaşa okeyim ben, çıkarsa çok da üzülmem hani.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 tamam işte viktorun dediği gibi içi hava dolu pet şişeyi suya batırmak gibi oluyor roket gibi geri fırlıoruz bi gazla sonra çofff yine aynı yere yüzmeye
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 garbage.. bi araya toplanın sonra rakı içip efkarlanarak konuşun bunları bayramdan sonra. haydin
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 kaccaz hacı ulkeden veya askerlıgı kaldırırlar kacmayız
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 öff rakı denilince canım balık, kalamar falan çekti :/ balık sezonu da değil daha...
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ne kadar geniş düşündüğüne bağlı, misal 100 milyon yıl sonra biraaz değişik olcak herşey: 2:25 ten itibaren http://www.youtube.com/watch?v=uGcDed4xVD4
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Viktor said: bosun paniklemeyin pet sise gibi ulkeyiz ne batiyoruz ne cikiyoruz, vitesi almisiz bosa iki ileri bi geri gidiyoruz tarih bilen biri olarak yaziyorum hani, tarihin basindan beri ayni geyik, underdog ruhu kemiklerimize islemis millet olarak, semih cumhuriyeti terk direk benjaninin dediği gibi donecez donecez aynı yere gelecez... padisaha kulluk etmeye alışkın bir halk olduğumuzdan battigimiz yerden çıkamıyoruz, sermaye sahipleri de düzenden memnun olduğundan taa diplere kadar batma olayı da olmuyor. yuvarlanıp gidiyoz işte... bindik bir alamete gedeyoz gıyamete bindik bir alamete gedeyoz gıyamete amanin yol dediğin yol gibi ulaşmalı bir yere biz dön baba dönelim geliyoz aynı yere bu döngü kısır döngü başı var da sonu yok dönüyom dönemiyom sonunda bir cıkış yok amaneey bindik bir alamete gedeyoz gıyamete bindik bir alamete gedeyoz gıyamete amanin yerel ve genel seçim seçin bakalım seçin ki dön baba dönelim aynı yere gelelim çete çeteye çatmış çete çete içinde battık buruna kadar cafer getir peçete amaneey bindik bir alamete gedeyoz gıyamete bindik bir alamete gedeyoz gıyamete nush ile uslanmam ben etmeli beni tekdir tekdirden anlamazsam artık hakkım kötektir eskiden adam gibi oturur meze yerdik şimdi meze yer gibi oturup adam yiyoz gayri o zaman siz buna müstehaksınız len! he bu kaave köşesinde üç beş dane başbakan oturuveemişlee. amaneen, vallahülazim biz cihana bedeliz, vaa mı bize yan bakan, hee? hee, essah diyon be hüseyin ağa, haggatten sence neoleccek bu işlee? valla noolcek, olecee bi şey yok! döneceez döneceez, aynı yere geleceez. yalnız ben deyyom kii, yanii, bu esas tütün tütün meselesi, tütün tütünün maşrafı noolcek? bu yeni gelen hökümat, acaba tütün maşraflarını yüksek mi tutaa, alçak mı? ne diyon sen hele hüseyin çavuş? vallahelazim ben ne deem şindi, ben biliriim bilirim, onu söylerim: gulak verin sözüme, osmannının ipinen inme sakin ha guyuya! bindik bir alamete gedeyoz gıyamete bindik bir alamete gedeyoz gıyamete hem de oynayıverekten bindik bir alamete gedeyoz gıyamete http://www.youtube.com/watch?v=-PRJurwSr1o
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 3 milyar yıl sonra da dünya yok olacak.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 viktor +1 Arada random eventlerle hareket gelen sıkıcı mmo gibi milletiz, kendi yağımızda kavruluyoruz.
Öne çıkan mesajlar