Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 1. Hafta: Galatasaray - Kasımpaşa (20.08.2012 / 21.00)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

iyi de dany bayağı kötüydü ki bugün ehue. fenerbahçe maçında da kötüydü, gs'liler görmek istemese de. gökhan zan'ı kesebilecek bir adam değil bence.

verilmeyen penaltı'nın swf'sini yapsa biri bayağı güzel olacak. her maçtan sonra koyacam artık.

ha bu arada fatih terim takıma melo'yu adapte edince, hamit'i kazanacam diye saçmalamayıp amrabat emre selçuk melo dörtlüsü, önde de elmander/burak umut ikilisiyle maça çıkarsa gs türkiyeyi süpürür.

Penaltiya dakka versene disardaydim kaydettim maci, bakiim
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öyle bişey ya, 1 yabancı çıkarıp 1 yabancı almışız, 2 li değişiklik olduğu için biri diğerinden önce çıktı falan deniyor ama Elmander sahadan çıkarken giriyor Melo öncesinde değil. O yüzden en gerizekalı artniyetli adam bile ceza veremez Galatasaray'a... =)))
Sosyal ağlarda paylaş

Dany ikinci yarı baya toparladı ama riskli oynuyor bazen.
Emre Çolak süper oynadı. Ayakta kaldı, toplara bastı, sorumluluk aldı, top kaptırmadı.
Aydın ilk bir kaç dakika hareketli gibi oldu ama sonra kayıp.
Hamid ağır kalıyor, daha tam ısınamadı, şutu girseydi iyi olurdu.
Dikine oynamakta zorlanabiliyoruz, pozisyon kısırlığıızı kanatlarla açabiliriz umarım.
Preslerimiz top çalmalarımız bazen çok iyi, bazen olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Melo kaldırılan tabelaya göre Elmanderin yerine oyuna girmiyor zaten olay o.Zamanında Vederson aptallık edip hakeme itiraz etmiş tabelayı değiştirtmiş demek.
Aman o kadarda olur demekle olmuyor kural neyse ona göre oynanır oyun.
Ben bişi çıkar demiyorum zaten sadece hatırlatayım dedim yoksa Gs hak etti kazandı tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...