unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bilen var mi bu super super frp-strateji oyununu ? aslinda turunu de tam soylemek imkansiz acaip bir sey. resmen oyun icinde bir tarih bambaska bir evren var. sanatsal acidan mukemmel el cizimi grafikler. bisuru odul almisti art dalinda. hala daha o genrede rakibi yok sanirim. herkese tavsiye ederim.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bugun gog da dolanırken gördüm hemen satın aldım güzel bi oyuna benziyo bakalım nasıl Gog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu oyunu daha önce nasıl fark edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ya oyun fikri, hikaye, artwork fln güzel de. çok eksik var abi oyunda. gelir gider tablosu yok. ota boka tapınak yapıyosun hopp bakıyosun kaynaklar bitmiş 2 seneye. sonra exploring tamam değil, ticari bağlardan ne gelir ne gider onu göstermiyo. çok problem var. kaç kere fresh game başladım, sonunda meh dedim bıraktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 15 yıllık oyun abi, o kadar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 unity'nin başlığı açtığını görünce şaşırdım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Güzel bir şeye benziyor bende aldım bugün gog.com dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 iOS versiyonu da var bunun, kurdum ben ama vakit ayırmak gerekiyor ciddi ciddi. daha ilerleyemedim hiç. var mı bunda king olabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 vay başlığı varmış, güzel oyun bence de vakit ayırmak lazım http://cdn.toucharcade.com/wp-content/uploads/2011/08/whoabv0.png http://i5.minus.com/iw1ciWIVJleiX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar