Joker Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 -Deno- said: gerçi dandik oyunmuş ok, kapsamlı mmo sandım kapsamlı mmo sandım derken? benim anladığım anno'nun birebir mmo'ya çevrilmiş hali, öyleyse bu tarzda gördüğüm en kapsamlı karışık oyundur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Xenocide said: BonePART said: distrubition house yapman lazım alanın dısındaysa harbi mi la? ben harbourmasterın alanının içine de baya bi distribution house koymuştum daha fazla cart olsun diye. sileyim mi onları şimdi bi faydaları yok mu? BonePART said: 2400 vassala 100 merchant varsa bi şey esik ondan upgvrade edemiyosun nerdeyse 1 e 1 e kadar sorunsuz upgrade oluyo cunku vassala merchant eksik olan şey şu abi, tüm vassallar linen cloth istiyor ama adaya hemp farm kuramıyorum çünkü toprak uygun değil diyor. ha belki linen'in yanında gözden kaçmış başka istekler de olabilir, 4-5 tane fire station'a sınırı olmayan ev buldum mesela. abi hempi evet colonize etmen lazım hemen bi small ship bide sailor yapıp exp çık ufak adam yeterli epi topu 5 6 tane şey kurcaksın çünkü farm sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Joker said: -Deno- said: gerçi dandik oyunmuş ok, kapsamlı mmo sandım kapsamlı mmo sandım derken? benim anladığım anno'nun birebir mmo'ya çevrilmiş hali, öyleyse bu tarzda gördüğüm en kapsamlı karışık oyundur kendisi. ya dandik dediğim, ben ciddi mmo bekliyodum browser oyunu olduğunu sonradan gördüm. dedim sercan nasıl bir işsiz, iki mmo birlikte götürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 browser falan ama kapsamlı baya deniz tavsiye ederim. anno online değil kadir topbaş online mübarek şehircilik kasıyorum bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 arkadaş zorla rusça açıyor oyunu en falan yazdım tepeye yemedi kazakistandayım diye bunun bi çaresi yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 open betaya geçildi. oynanabilir halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Joker said: Apis said: Joker said: bu ZzZz uyku moduna alınca para harcamıo dimi bina? Harcıyor. Ama normalde harcadığının yarısını. Aynı şekilde Warehouse doluysa fln ve bir binada iş, mal alınamadığı için durmuşsa gene normalde harcadığının yarısını harcıyor. o zaman ZzZz ne işe yarıyor? birde 1 altın harcayan bina nasıl yarıya iniyor? Aslında baya işe yarıyor. Şimdi bir tool zinciri 100 gold kadar gider kalemi yaratıyor. Ama Tool'a ihtiyacın yokken 50'ye indirebiliyorsun böylece. Binaları yık yeniden yap da yapamazsın çünkü binaların maliyeti çok yükseliyor. İlerde yapılan binarın giderleri 20, 30, 40 diye giderek artıyor merak etme. 1 altında elbette birşeye yaramaz, ama ilerde yapılan binalarda giderler çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Joker said: -Deno- said: gerçi dandik oyunmuş ok, kapsamlı mmo sandım kapsamlı mmo sandım derken? benim anladığım anno'nun birebir mmo'ya çevrilmiş hali, öyleyse bu tarzda gördüğüm en kapsamlı karışık oyundur kendisi. Ne yazıkki değil ama. "Artık Vassal'ın var, hadi yeni ada bul Herp üretecek", "Şimdi 500 tüccarın oldu bira üret..." diye sırayla gidiyor adeta herşey. Sende para ve malzeme biriksin diye bekliyorsun yarım gün. Oyun bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bu tahmini süreler çok kötü tahmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi oyun bildiğin o game işte ne dert edinidiniz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ne alaka ogame ya. hiç anno serisi bir oyun oynamadın heralde. gemi yapmadan bişeyi sell yapamıyormuyuz? millet gelsin alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi saçma mısın o game işte al sat anno oynadım hatta bunuda oynuyorum gemi + merchant almadan bişi alıp satamassın su an aslında satabileceğin bişide yok yane kimse bir şey almıyo bi piyasa yok anca northburgdan spiece ve dye alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 anno oynadıysan real-time gemi savaşları ve kara savaşları yapıldığını biliyorsundur. ogame'de böyle şeyler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi burdada savas yok olcak mı oda belli deil real time hiç bişi yok su anda planlanan yada acıklanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 benim beklentim real-time combatların olacağı. eğer o combatlar yoksa zaten sıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi combat olmazsa çok komik olur oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Çok iyi olmuş oyun, ama muhtemelen daha başlarda olduğum için güzel geliyor. Combat mombat nasıl yapacaklar bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abicim travian felanda mı oynamadınız real time combat nası olcak ben oyna girmeyince kim yonetcek orduyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çeşitli senaryolar türetilebilir. bölgeler arası mesafe çok olur sana yaklaşan olursa haber gelir işte 8 saat mesafede düşman filosu filan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ogame olmuyo mu öyle olunca? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ogame dediğin ben üniteleri gönderdim savaş oldu sonucuda bu abi. benim dediğimde her üniteyi sen yönetiosun. sadece sneak attack'ların önüne geçmek için sana bir süre tanıyor. aksi halde gece nöbette bekler herkez. işte uykusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abı annoda karada savasta yok zaten normaldede. öle kamp falan kuruyon bır takım barlar azalıyo, barı kalan kazanıyo işte. ille multi böle bi oyun arıytosanız settlers 7 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 settlersdada savas oleydi bi kale felan kuruyon adamlar cıkıyo vidi vidi gidiyo anno ceaser settler pharoah gibi oyunların en boktan kısmıdır genelde ordu zaten bole bişiler yaparsın sag tıklarsın orda debişir gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ya bende 2. seviye adamlar level atlıcak ama atlayamıyor sanırım. tek eksik olan şey hemp. nasıl halletçez bunu http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/anno1_zps82494df4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 BonePART said: settlersdada savas oleydi bi kale felan kuruyon adamlar cıkıyo vidi vidi gidiyo anno ceaser settler pharoah gibi oyunların en boktan kısmıdır genelde ordu zaten bole bişiler yaparsın sag tıklarsın orda debişir gelirler Latest version larda asker yapip kusatma yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar