Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anno Online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

BonePART said:

distrubition house yapman lazım alanın dısındaysa

harbi mi la? ben harbourmasterın alanının içine de baya bi distribution house koymuştum daha fazla cart olsun diye. sileyim mi onları şimdi bi faydaları yok mu?

BonePART said:

2400 vassala 100 merchant varsa bi şey esik ondan upgvrade edemiyosun
nerdeyse 1 e 1 e kadar sorunsuz upgrade oluyo cunku vassala merchant

eksik olan şey şu abi, tüm vassallar linen cloth istiyor ama adaya hemp farm kuramıyorum çünkü toprak uygun değil diyor. ha belki linen'in yanında gözden kaçmış başka istekler de olabilir, 4-5 tane fire station'a sınırı olmayan ev buldum mesela.

abi hempi evet colonize etmen lazım
hemen bi small ship bide sailor yapıp exp çık
ufak adam yeterli
epi topu 5 6 tane şey kurcaksın çünkü
farm sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

-Deno- said:

gerçi dandik oyunmuş ok, kapsamlı mmo sandım

kapsamlı mmo sandım derken? benim anladığım anno'nun birebir mmo'ya çevrilmiş hali, öyleyse bu tarzda gördüğüm en kapsamlı karışık oyundur kendisi.

ya dandik dediğim, ben ciddi mmo bekliyodum browser oyunu olduğunu sonradan gördüm. dedim sercan nasıl bir işsiz, iki mmo birlikte götürüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

Apis said:

Joker said:

bu ZzZz uyku moduna alınca para harcamıo dimi bina?

Harcıyor.

Ama normalde harcadığının yarısını.
Aynı şekilde Warehouse doluysa fln ve bir binada iş, mal alınamadığı için durmuşsa gene normalde harcadığının yarısını harcıyor.

o zaman ZzZz ne işe yarıyor? birde 1 altın harcayan bina nasıl yarıya iniyor?

Aslında baya işe yarıyor.

Şimdi bir tool zinciri 100 gold kadar gider kalemi yaratıyor. Ama Tool'a ihtiyacın yokken 50'ye indirebiliyorsun böylece. Binaları yık yeniden yap da yapamazsın çünkü binaların maliyeti çok yükseliyor.

İlerde yapılan binarın giderleri 20, 30, 40 diye giderek artıyor merak etme. 1 altında elbette birşeye yaramaz, ama ilerde yapılan binalarda giderler çok yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

-Deno- said:

gerçi dandik oyunmuş ok, kapsamlı mmo sandım

kapsamlı mmo sandım derken? benim anladığım anno'nun birebir mmo'ya çevrilmiş hali, öyleyse bu tarzda gördüğüm en kapsamlı karışık oyundur kendisi.

Ne yazıkki değil ama. "Artık Vassal'ın var, hadi yeni ada bul Herp üretecek", "Şimdi 500 tüccarın oldu bira üret..." diye sırayla gidiyor adeta herşey. Sende para ve malzeme biriksin diye bekliyorsun yarım gün. Oyun bundan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...