reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 en beğendiğim yanı hiç browser havası yok şimdilik grafik olarakta yok bildiğin anno müzikleri felan çok hoş animasyonlar iyi. ticaret felan nasıl acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ulen 666. keyi aldim.. Hafif cok hafif ama haasss diyip urktum. Cok hafif ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi varsa oynayan nick verin ekleşelim :stonejoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 p2w çok mu kötü durumda ? yani en azından para vermeyecek birisi de zorlanmamalı. Eğer iyi durumdaysa oynanır. Müzikleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ya gelişmek tamamen parayı basarsan zart diye olabilicek birşey, ilk upgradeler deli odun istio sonra taş felan tabi bunlar gerçek annoya göre çok daha yavaş çıktığı için bekliosun. öte yandan zaten browser olduğu için beklemek normal. şuana kadar oynadığım en detaylı borwser sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 tabi pvpsi ticareti felan hiç bilmiorum ya (online kısmı yani) sp olarak gayet anno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 çok zevkli olmuş yalnız feci lag var şu an bende id: Croswell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 warfare tarzi bi olay olmaz buyuk ihtimal ya, diger oyuncularla trade doner iste id: phyx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 füksüye yolladım askerlerimi erkeklerini öldürüp kadınlarına tecavüz edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 warfare olucamış ya beta diye şuanda hiçbişi yok zaten. görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Saeros said: füksüye yolladım askerlerimi erkeklerini öldürüp kadınlarına tecavüz edeceğim ya dur gozunu seviyim zaten stoklarim sikismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 closed beta diyo keyn ası bulcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 arkasayafalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 eyw görmemişim boşuna game spot üyeliği aldım key kapmak için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 186 tane kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 beğenmedim ben, olsun denemiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 the settlers online çakması gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Binaların upgrade olabilmesi neye bağlı anlamadım. Dün kapattım bugün açtım, evler upgrade edilebilir oldu dedi. Diğer binaları edemiyorum ama. ne yapınca upgradeable oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bir kere yatıp kalkınca işte bir kısmı upgrade edilebilir oluyor, biraz daha yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 EHUEHUEHUEHWHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 nüfus artıcak. settlement level alıcan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Burjuvalarinin sömürümesi icin hep koylu bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bütün binalar upgrade edilemiyor sanki, bende resident sayısı ya da level vs. arttıkça bir tek warehouse'un upgrade'i açıldı. Onun dışında evleri ben de anlamadım. Tamamen kafalarına göre takılıyorlar bende, yani dreagloth haklı olabilir. Oyun da biraz sıktı bunun gibi ufak tefek şeylerden ama stalker 'gibi' chat'i okuyorum, bazen oyun dışı güzel muhabbet dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Klasik anno mantığıysa eğer, evde yaşayan insan sınırı dolduğunda ve insanların ihtiyaçları karşılandığında evi bir üst kademeye geliştirebilirsin. Her bina gelişmiyor, popülasyonu çok hızlı arttırmayın, tüm şehri yaktırırsınız isyancılara. 1602 deki gibi ajan sokma varsa çok fantastik olur oyun. Bir kod kapim de akim adalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Hastalıklı bir biçimde oynuyorum. Bildiğin Anno'yu yapmış adamlar. 1500 Vassal sınırına 100 kişi fln kaldı. Yalnız arkadaşların adalarını görememek kötü. Birde savaşı nasıl yapacaklar acaba? 2 ayda yarattığımız şehir 1 saatte yok mu olcak? Ama savaş meselesi bütün Annolarda sorunluydu zaten. İki piyade çıkaracağız diye ekonomiye takla attırıp çılgın üretim zincirleri kurmayı gerektiriyordu. Ha, birde multiplayer birşey oynadığını kesinlikle hissetmiyorsun o çok ama çok kötü. Yani komşu adalar olsa da oradaki oyuncuları, köyleri de görebilseydik çok çok iyi olurdu. Nick; Encaladium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar