Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ömer Çatkıç

reyou

Öne çıkan mesajlar

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/08/15/omer-catkic-yesil-sahalara-veda-etti-2547851.Jpeg

said:
Ömer Çatkıç, ”Büyük bir gurur ve onurla icra ettiğim kalecilik kariyerime 2012-2013 futbol sezonu öncesi son verme kararı aldım” diye konuştu.

http://spor.milliyet.com.tr/omer-catkic-yesil-sahalara-veda-etti/spor/spordetay/15.08.2012/1581495/default.htm

super bi kaleciydi, milli takimda kaleci antrenoru olarak ise baslayip ilk is olarak volkan a saygi sevgi sadakat ogretmesi dilegi ilenen.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper lig için ortalamanın çok üstünde bir kaleci olduğu hele hele yerli kontenjanı da düşünülürse Anadolu kulüpleri için biçilmiş kaftan olduğu doğru.

Ancak karakter vb konusunda ben de çok girmek istemem. Kendisi çok ilginç bir kalecilik anlayışına sahipti. "Amacım gol yememek değil mi? Eğer maçta ne kadar çok vakit geçirirsem gol atmaya o kadar az zamanları kalır" mantığıyla kalesini golden korurdu. Maç, takım, saha, skor ve puan durumu farketmeksizin vakit geçirirdi. Maçın 7. dakikasında vakit geçirmek için yere yattığını bilirim.

Önü açık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Çirkef demem ben. Çirkeflik ayrıdır. Lugano gibi rakibi sakatlamaya yönelik harekettir çirkeflik, Emre Belözoğlu gibi rakibinin boğazına saldırmaktır, Hagi gibi hakemin formasına tükürmektir, Engin gibi sürekli kendini yere atıp sinirden hakeme rakibe saldırmaktır, Rüştü gibi defans yerleşmeden rakip gol atmasın diye taç kullanılmasını elle bloke ederek engellemektir (Rüştü çirkef demiyorum, tekil olarak hareketi eleştiriyorum), Zokora gibi rakibinin kasıklarına "ölüm tekmesi" atmaktır.

Zaman geçirmek çirkeflik değildir bana göre. Bir yere kadar taktiktir, bir yerden fazlası da suyunu çıkarmak olur, pis hareket olur ama çirkeflik olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...