reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/08/15/omer-catkic-yesil-sahalara-veda-etti-2547851.Jpeg said: Ömer Çatkıç, ”Büyük bir gurur ve onurla icra ettiğim kalecilik kariyerime 2012-2013 futbol sezonu öncesi son verme kararı aldım” diye konuştu. http://spor.milliyet.com.tr/omer-catkic-yesil-sahalara-veda-etti/spor/spordetay/15.08.2012/1581495/default.htm super bi kaleciydi, milli takimda kaleci antrenoru olarak ise baslayip ilk is olarak volkan a saygi sevgi sadakat ogretmesi dilegi ilenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 reyou said: said: Ömer Çatkıç...... saygi sevgi sadakat.... LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben hep çatkiç sanırdım soyadını, ciddi ciddi çatkıçmış herifin soyadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 fabian barthez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bu adamın diğer topçulara öğretebileceği tek şey öne geçtikten sonra çirkeflikle vakit çalmak olur dfsgh Artık antalya gs'yi yenemez hiç bir mecrada gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 nefret ederdim. iyi oldu bıraktığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Süper lig için ortalamanın çok üstünde bir kaleci olduğu hele hele yerli kontenjanı da düşünülürse Anadolu kulüpleri için biçilmiş kaftan olduğu doğru. Ancak karakter vb konusunda ben de çok girmek istemem. Kendisi çok ilginç bir kalecilik anlayışına sahipti. "Amacım gol yememek değil mi? Eğer maçta ne kadar çok vakit geçirirsem gol atmaya o kadar az zamanları kalır" mantığıyla kalesini golden korurdu. Maç, takım, saha, skor ve puan durumu farketmeksizin vakit geçirirdi. Maçın 7. dakikasında vakit geçirmek için yere yattığını bilirim. Önü açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bütün kariyerini salakta vakit geçirerek bitirdi işte. güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ülke futbolu bir cirkeften daha kurtuldu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ö.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 reyou said: super bi kaleciydi, milli takimda kaleci antrenoru olarak ise baslayip ilk is olarak volkan a saygi sevgi sadakat ogretmesi dilegi ilenen. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ne bilim lan en son bu adam gaziantepsporda degilmiydu o zamandan beri takip etmiyom dersaneye falan gidiyoduk o zamanlar teyy teyy.. yorumu osurdum oraya ama tutturamadik demekki sdfsdf bu adam cirkefmiymis lan simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kardeş iyi misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Çirkef demem ben. Çirkeflik ayrıdır. Lugano gibi rakibi sakatlamaya yönelik harekettir çirkeflik, Emre Belözoğlu gibi rakibinin boğazına saldırmaktır, Hagi gibi hakemin formasına tükürmektir, Engin gibi sürekli kendini yere atıp sinirden hakeme rakibe saldırmaktır, Rüştü gibi defans yerleşmeden rakip gol atmasın diye taç kullanılmasını elle bloke ederek engellemektir (Rüştü çirkef demiyorum, tekil olarak hareketi eleştiriyorum), Zokora gibi rakibinin kasıklarına "ölüm tekmesi" atmaktır. Zaman geçirmek çirkeflik değildir bana göre. Bir yere kadar taktiktir, bir yerden fazlası da suyunu çıkarmak olur, pis hareket olur ama çirkeflik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ömer sadece zaman geçirmiyor yalnız.onu her kaleci yapıyo zaten ömer tribün tahrikinde bi numaralı adam döner hareket yapar el kol yapar bişi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bu mallıkla iyi idare etti valla bugune kadar. cakma barthez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 şemsiye ömer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben hep çatkiç sanırdım soyadını, ciddi ciddi çatkıçmış herifin soyadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 fabian barthez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bu adamın diğer topçulara öğretebileceği tek şey öne geçtikten sonra çirkeflikle vakit çalmak olur dfsgh Artık antalya gs'yi yenemez hiç bir mecrada gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 nefret ederdim. iyi oldu bıraktığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Süper lig için ortalamanın çok üstünde bir kaleci olduğu hele hele yerli kontenjanı da düşünülürse Anadolu kulüpleri için biçilmiş kaftan olduğu doğru. Ancak karakter vb konusunda ben de çok girmek istemem. Kendisi çok ilginç bir kalecilik anlayışına sahipti. "Amacım gol yememek değil mi? Eğer maçta ne kadar çok vakit geçirirsem gol atmaya o kadar az zamanları kalır" mantığıyla kalesini golden korurdu. Maç, takım, saha, skor ve puan durumu farketmeksizin vakit geçirirdi. Maçın 7. dakikasında vakit geçirmek için yere yattığını bilirim. Önü açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bütün kariyerini salakta vakit geçirerek bitirdi işte. güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ülke futbolu bir cirkeften daha kurtuldu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ö.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 reyou said: super bi kaleciydi, milli takimda kaleci antrenoru olarak ise baslayip ilk is olarak volkan a saygi sevgi sadakat ogretmesi dilegi ilenen. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ne bilim lan en son bu adam gaziantepsporda degilmiydu o zamandan beri takip etmiyom dersaneye falan gidiyoduk o zamanlar teyy teyy.. yorumu osurdum oraya ama tutturamadik demekki sdfsdf bu adam cirkefmiymis lan simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kardeş iyi misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Çirkef demem ben. Çirkeflik ayrıdır. Lugano gibi rakibi sakatlamaya yönelik harekettir çirkeflik, Emre Belözoğlu gibi rakibinin boğazına saldırmaktır, Hagi gibi hakemin formasına tükürmektir, Engin gibi sürekli kendini yere atıp sinirden hakeme rakibe saldırmaktır, Rüştü gibi defans yerleşmeden rakip gol atmasın diye taç kullanılmasını elle bloke ederek engellemektir (Rüştü çirkef demiyorum, tekil olarak hareketi eleştiriyorum), Zokora gibi rakibinin kasıklarına "ölüm tekmesi" atmaktır. Zaman geçirmek çirkeflik değildir bana göre. Bir yere kadar taktiktir, bir yerden fazlası da suyunu çıkarmak olur, pis hareket olur ama çirkeflik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ömer sadece zaman geçirmiyor yalnız.onu her kaleci yapıyo zaten ömer tribün tahrikinde bi numaralı adam döner hareket yapar el kol yapar bişi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bu mallıkla iyi idare etti valla bugune kadar. cakma barthez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 şemsiye ömer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar