BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Twitterda bu akşam çıktı, a haber kanalında haber yapmışlar ondan hatta. Ben Eboue'nin sorunları olduğunu çok daha önce scoutgs forumundaki arkadaşlardan duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ya eboue'yi kim niye alsın şimdi, adam zaten afrika uluslar kupasına gidecek, ocakta transfer et, ocak ortasında gitsin, şubat sonunda gelsin falan. kimse almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Şimdi kimse almaz, sonra da zaten 30 yaşına geliyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sezon başında da PSG'nin Eboue'yi istediği konuşuluyordu yani olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 eboue ne kadar düşüş yaşa da bek olayı sıkıntı.yıllarca sabri cihan haspolatlı falan izledik oralarda.hasanşaş bile oynadı.prates var.o adam iyi frikik atıodu en azından sdfs eboue hazır 2 sene oynamış.umarım gitmez zaten sol bek sıkıntı iken bi de sağ cıkmasın sdfs devre arası transferlerimizi çok merak ediyorum. keita tekrar gelicek falan deniyordu.geldiğinde o eski keitayı bulabilir miyiz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 stoper, sol bek, kanat, belki forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sebastian perez gibi bir adam bulsak ya. http://1.bp.blogspot.com/_s6ghhWgpmy0/SqSsjxTTAlI/AAAAAAAAAfQ/ipi8l3cbj-0/s400/perez.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kavga doğruysa bile melo'nun dayağını yiyen kendini buluyo, sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 maçta tartıştılar biraz o yuzden takım mı degiştirilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi eboue yı psg ıstıyormus buda gitmek istemis yollamamıslar falan iste onun dısa vurumu baska takımlar istediginden beri takım arkadaslarıyla arası bozukmus göndermiyorlar diye hamitle de bi kac defa tartısmıslar hatta simdide zorla gönderticek kendini onu kovalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 BlueDreams said: Valla performansında ciddi düşüş var Eboue'nin bu sene, komşularıyla falan ciddi sorunlar yaşadığını duymuştum ben zaten daha önce. Hamit'i sağ beke çekebiliriz bence, şöyle yardır yardır gidicek bi sağ açık alabilirsek =). Sen olsan komşularınla sıkıntı yaşasan evmi değiştirirsin yoksa ülkeni mi? Böyle saçma nedende duymamıştım daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 marsa taşıncakmis eboue komsularindan kacmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben geçen komşularımla sıkıntı yaşayınca cin çağırdım evlerinin kapıları 400 kez yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Masquerade said: sebastian perez gibi bir adam bulsak ya. http://1.bp.blogspot.com/_s6ghhWgpmy0/SqSsjxTTAlI/AAAAAAAAAfQ/ipi8l3cbj-0/s400/perez.jpg muslim can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hala transfer yok i want my money back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sezon basinda transfer kazanina dustu gs. daha transfer yok bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://inciswf.com/yer%C3%A7ekimietkisi.swf yuh arkadaş bu nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 loopa bağladım resmen çok iyi ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 burak keske ölse demek suc sayiliyor mu sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 mokoko said: http://inciswf.com/yer%C3%A7ekimietkisi.swf yuh arkadaş bu nedir ya? Burak harbi yakışıyor ÇirkefSaraya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 lan şikenin üstüne yattınız bide bize çirkefsaray diyorsunuz aziz yıldırım kafası level gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 laf etmeyin ulkemizin parasi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Abi adamların şikesi tescillendi, hala emek hırsızı diye buraka sarıyorlar sdf. Burak emek hırsızı o kabul de, siz burakın yanında çok fena kalıyosunuz söyliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 çok ilginç kafalar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar