Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sabonis said: aquila said: manu maci dsmarttaymis, ona gore hazirlanin. yalan? cl'de tek takım olunca onun bütün maçları açık kanalda olmak zorunda? şu hurafeyi kim yaydı bilmiyorum herkesin de dilinde maşallah. salı maçları starda o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.dsmart.com.tr/ mac carsamba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 CthuLhu said: sabonis said: aquila said: manu maci dsmarttaymis, ona gore hazirlanin. yalan? cl'de tek takım olunca onun bütün maçları açık kanalda olmak zorunda? şu hurafeyi kim yaydı bilmiyorum herkesin de dilinde maşallah. salı maçları starda o kadar hurafe değil eskiden vardı, bu sayede açık yerde izledik hep. o zaman hep şifreli kanal daha çok para verir yayınlardı. hatta ilk başlarda bu olay olduğu zaman uefa'ya şikayet etti binlerce taraftar da o sayede çözüldü yeniden star'da yayınlanmaya başlandı falan... şimdi kural değişmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Şimdi ya sali ya Çarşamba maclarını gösterecek acik kanalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ya ntv ile dsmartın ne ilgisi kaldı ki artık starı almadan önce mi satılmış maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 cl yayını çok rahat bulunur netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ortada maç bile yokken linkçilikten ceza alacak mesajlar atıyosunuz, sonra ceza gelince moderasyon taraf tuttu oluyor. bilerek gösterimden kaldırmıyorum bu mesajı, örnek olarak kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Gidin kahvede izleyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Rewendor said: ortada maç bile yokken linkçilikten ceza alacak mesajlar atıyosunuz, sonra ceza gelince moderasyon taraf tuttu oluyor. bilerek gösterimden kaldırmıyorum bu mesajı, örnek olarak kalsın. Su üstteki mesajda hiç bişi yok afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 http://www.happy.com.tr/image/cache/data/items/T_LINK_250_ML_CILEK_MEY_S_4711-500x500.jpg ünal başgan evine çağırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 sabonis said: Rewendor said: ortada maç bile yokken linkçilikten ceza alacak mesajlar atıyosunuz, sonra ceza gelince moderasyon taraf tuttu oluyor. bilerek gösterimden kaldırmıyorum bu mesajı, örnek olarak kalsın. Su üstteki mesajda hiç bişi yok afedersin Katılmamak elde değil. Yönetim istifa! Yönetim istifa!! sdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Link istemek, vermek, bu konuda imada ve yönlendirmede bulunmak yasak. Çok zor bir şey değil link konusuna girmemek. Maç saati "kolay bulunuyor nette" diyen adam sonra neden mesajım silindi, niye ceza aldım diye şikayet etmesin. Hep böyle uyguladık, bundan sonra da böyle uygulayacağız. Maç saati bile değilken bu şekilde yönlendirme yapmanın da manası yok, boş yere sınırları zorlamak oluyor. Bu sefer ceza gelmedi zaten, örnek olarak sergiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Şifreli maç değil ki abicim bu. İllaki vardır bi tv nin web playeri neyin. Tv kanalı web sayfası istemek de yasak değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hepimiz gerizekalıyız internnetten bulunabileceğini akıl edemiyoruz yani? sivama yapiosun bence rew. yani yazılan mesajda gerçekten de yanlis bisey yok ki? hani su TWITTERI YASAKLAYALIM diyen devlet büyüklerinden farkli bir zihniyetin yok yaptiginin. sende biliyorsun ki bu tavrin devekusu-kum iliskisinden farki yok, bunu söylemek neden bu kadar rahatsiz ediyor? link verilse anlarim ama bir gercekten bahsediliyor yönlendirme yok? zaten öyle bir cümleden yönlenecek insan paticik'e üye olabilecek kapasitesi yoktur internet kullanımında henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Kural belli arkadaşım. Uyacaksan uyarsın. Adam ego tatmin etmiyor burada "haha sözümü geçiriyom" diyerek. Hatırlatmada bulunmuş işte ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 geçen sefer link resmi koydum diye banlemişlerdi maçı da izlemedim yani espriir olsun diye koymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Link konusundaki hassasiyeti baska konularda gosterseniz daha faydalı olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 A.Albayrak: Cris, dün öğle yemeğini bende yedi. Ona kara lahana yedirdim. Dolma yedirdim. Oradan bir enerji depoladı. şampiyonluk cris ile gelecek, rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 gaz yapmistir o simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Albayrak tam bir reyiz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 35 yaşında Cris OHA bir de 2.4M TL bayılınmış yuh be abi. Başka oyuncumu yoktu adamı dedeyken aldık resmen mezarcı bu GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 reyiz kültürü farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 said: ya ntv ile dsmartın ne ilgisi kaldı ki artık starı almadan önce mi satılmış maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Flameoffear said: Şifreli maç değil ki abicim bu. İllaki vardır bi tv nin web playeri neyin. Tv kanalı web sayfası istemek de yasak değildir herhalde. D-Smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genoa maci yayin yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar