cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 wemos-ne oldugu belli olmayan mage halajh-dexxer barder poison mage mi yapsam abi napsam karar veremedim :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Odeon said: neden mf kasiyosun mage tamer yap onu bence. taming lore herding vet mage medi eva veya resist. slot olayini bilmiyorum ama dragon + birsey daha almak icin spirit speakte alinabilir son slota. veya 60 mage 40 medi music provoke :d mage oynamayi sevmiyorum. taming lore herding vet mf tactic mage yapicam sanirim. bilmiyorum aslinda daha sonradan mage e cevirebilirim. spirit speak ve lore ayni sayida slot veriyo ama 2si birden ustune eklenmiyo. maratti - archer sw stealther nastya - healermage sylvia - lumberjack / arrow factory vicorin - tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mf tactic mage yerine music provo mage akar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 evet, tamer bard baya iyi ama ne de olsa music provo kasmasi cok basit. istersem ona sonradan rahatca donebilirim diye dusundum. cok pasif gibi geliyo tamer bard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kımse yok oyunda goremıorm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Marty said: Son 3 skilli mage med resist yap, dragonlarını kesmek için maviler bile salça olucak zaten mageryin kendini ve dragonu heallamak dışında bi işe yaramıycak yanında koca dragon varken cor por atmak gereksiz. Crematorium - nox mage Reogwyn - mf dexxer Etruet Lonebat - stealther pk a sag tasa - crafter Açtığınız ilk char dexxer olsun dexxer bard olursa para basar, magery kasmak pahalı 80 90a getirmedikten sonra mage ile para kasmakta ızdırap. Diğer serverlara nazaran resource toplamak daha kolay olduğu için (gerek board ve oreların ağırlığı gerek bir vuruşta elde edilen miktar)mining ve lumberjackle de para kasılabilir board 1,3 iron 1,5 gp satan olursa talibim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mavilerin hayvanlara salca olma olayi hic aklima gelmemisti. magery alma nedenim tamamen heal teleport ve gate di zaten de, veterinary varken meditation gerektirecek kadar problem yasar miyim acaba? neyse ya cok sonraki problemler bunlar. taming 50, lore 60. 3 tane kurtumla vahsiler gibi dolaniyorum su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ancient wyrm falan keserim diyosan gerekebilir veya meditasyonsuz 100 intte kafi gelebilir bilmiyorum yine de mediden zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 eutruet lonebat mi hiii bicaklicam savunmasiz halajha saldirmak neymis gostercem :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ancient wyrm, dragon falan, tek basima ugrasmam heralde. tek basima cok cabuk bayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahah. crema sok su nox magei artik militaya. bi nox mage eksik. 3 mage sych indirmedigimiz adam yok bide now gelirse abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 cemss said: eutruet lonebat mi hiii bicaklicam savunmasiz halajha saldirmak neymis gostercem :((( Ahahah önce ki sayfalarda söylemiştim isimleri yazın karambole gitmeyin diye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kaç kişi online oluyo serverda genelde? dolu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abiiiiiii idoc suresi defaultmus sanirim ev yikilmis lootlayamadan :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hadi be :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 guildinize alın beniiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 moriarty said: kaç kişi online oluyo serverda genelde? dolu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 yazmiyo kac kisi online bilmiyoruz ama dolu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Odeon said: hadi be :s hocam aynen ya of sbah kalktigimda kontrol edicektim dedik ya 2 katidir diye degilmis supurmusler :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tamer cok hizli geliyo beyler. gunde 2.0 skill kastim. hazir olun. 51.9 taming. ahah cok belaymis ya taming kasmasi. lore, herding 80 70 falan oldu da, taming iskence. tek tek geyik tameliyip sonra kurtlarima oldurtuyorum. bir kere tamelenen mobdan 2.defa skill gain olsaymis iyiymis. bir de bonded nasil oluyo petler bilen var mi? patch notelarda da bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 runuodaki gibiyse peti hic biyere daldirmiyosun pete et yediriyosun sonra stable a atiyosun.bazi serverlerda bonded suresi 3 gun bazilarinda 1 haftadir.sure dolunca stabledan cikarip tekrar et yediriyosun hayvanin bonded oliyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bonded sürecinde illa steable'da beklemek zorunda değil hayvan ama genelde bekletmeyip kullandığında o kadar sürede illaa ölüyorlar o yüzden en iyisi steable'da bekletmek (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 marty yewde gm tailor vardi galiba. bi sorarmisin 87 den sonra neyle kasmislar hangi studed parcalarla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 is yapmiycak, bos bos oturup yemek yiycek yani. yek yea. ayi falan tamelersem ona yaparim. ya da kurtlarimdan biri baya guclendi digerlerine gore, taming kasarken oldurtmezsem onu bonded yaparim daha sonra. edit. kurt guclenmemis, hpsi yuksek, resisti dusukmus itin. herseyi gmlediler ya hayvanlar. bakiyim bi onlinesa sorayim eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sadece bi kere bondeddan once vericeksin sure dolunca bidaha arada beslemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar