Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 archery nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 vendora anca gemleri falan sat. baska biseyi vendora satmak tamamen kayip. minerla nasil para kazanirsin bilmiyorum. su anda ingotun tanesi 1.5 dan satiliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 archery combat skilleri arasinda en zoru. oklari vendordan 2gpden alirsan tonla para zaten. 25000 ok falan attim ben sanirim gm olana kadar. sonlara dogru sadece archery bonusu oldugu zamanlar kastim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yok getiri olarak yani, yaratık falan kesip para yapma açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 valla her attigin ok -2gp diye goturuyo, onun disinda melee skillerden cok farki yok para kasma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o zaman okla kesebildiğim her şeyi melee le de kesebiliorm dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hiding stealth de varsa solo kasarken daha avantajli oluyo archer. duvarlari, koseleri iyi kullanip hide+ stealth le guclu casterlari kesebiliyosun. poison elemental kestim mesela solo. ama uzun suruyo tabi. harcadigin zamana, girdigin riske deymiyo. onun icin amac hizli paraysa melee daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 razora nasıl macro atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 C'de razorun sistem dosyalarının olduğu yerde makro klasörü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 C:Documents and SettingsUserApplication DataRazorMacros burda macrolarin hepsi. normal text dosyasina yapistir, uzantinin .macro oldugundan emin ol. sonra razora restart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 e napıcam oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yani dosyalar orda ok ama ne yazıcam nası yazıcam istiorm ki last obj last target yapsın durmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ha, onu oralara girmeden de yaparsin. last object last target tuslari yap. ac razoru, macros bolumune gir, record a bas yap hareketini. wait for targeti sil yerine pause 500 koy. loopa tikla baslat. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 offf nasıl boş anımda yakaladı konu beni. oynarım ben elimden tutacak bir lordum olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben de yeni tamer actim. mace fighter tamer yapicam. mace faytir kismindayim henuz sdf. bandaj yapiyorum bi ton. dovusucem. varsa heal anatomy ya da weapon skill falan kasicak msj atsin bulusalim bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Marty said: dovusucem. http://www.youtube.com/watch?v=i-L78gACkhE asdfasd kardeşim lortum ol pls diyorum bak hala dolaylı genel konuşuyorsun. gel imam kardeşim elimizden geleni yaparız, akarız ortamlara, kelle alırız desene. bi de prime time online sayısı kaç oluyor genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mf yapıcam bende yapalım bı ara boks moks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 martyy gec mf yi direk tameri kas :(( ben sana yanci olcam dungeonda gerenk yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 makroya birakmistim, koyunlara vuruyorum mf kasiyorum, bi yandan yun topluyorum bi yandan da animal lore kasiyorum sdf. mf 45 olmus, animal lore da 58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 taming nasil kasilicak acuba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 denedim bi 5 dakka, lore 0 ken =] 10 kere deneyip 1 kurt tameledim, lore 0 oldugu icin hic bir komutuma cevap vermedi. tameledigim noktada kaldi mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 server down? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 neden mf kasiyosun mage tamer yap onu bence. taming lore herding vet mage medi eva veya resist. slot olayini bilmiyorum ama dragon + birsey daha almak icin spirit speakte alinabilir son slota. veya 60 mage 40 medi music provoke :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 patch geldi acilir simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu arada char isimlerinizi yazinda kazaya kurban gitmesin kimse :D benimkiler Odeon - parry mage militia Kate Upton - provo mage Ixisha - sw dexer Diesel - crafter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar