Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rel Por

Teodor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vendora anca gemleri falan sat. baska biseyi vendora satmak tamamen kayip.
minerla nasil para kazanirsin bilmiyorum. su anda ingotun tanesi 1.5 dan satiliyomus.
Mesaj tarihi:
archery combat skilleri arasinda en zoru. oklari vendordan 2gpden alirsan tonla para zaten.

25000 ok falan attim ben sanirim gm olana kadar. sonlara dogru sadece archery bonusu oldugu zamanlar kastim bir de.
Mesaj tarihi:
hiding stealth de varsa solo kasarken daha avantajli oluyo archer. duvarlari, koseleri iyi kullanip hide+ stealth le guclu casterlari kesebiliyosun. poison elemental kestim mesela solo.

ama uzun suruyo tabi. harcadigin zamana, girdigin riske deymiyo. onun icin amac hizli paraysa melee daha iyi.
Mesaj tarihi:
C:Documents and SettingsUserApplication DataRazorMacros

burda macrolarin hepsi.
normal text dosyasina yapistir, uzantinin .macro oldugundan emin ol.

sonra razora restart
Mesaj tarihi:
ha, onu oralara girmeden de yaparsin.
last object last target tuslari yap.
ac razoru, macros bolumune gir, record a bas yap hareketini. wait for targeti sil yerine pause 500 koy. loopa tikla baslat. gg
Mesaj tarihi:
ben de yeni tamer actim. mace fighter tamer yapicam. mace faytir kismindayim henuz sdf. bandaj yapiyorum bi ton. dovusucem. varsa heal anatomy ya da weapon skill falan kasicak msj atsin bulusalim bi yerde
Mesaj tarihi:
Marty said:

dovusucem.

http://www.youtube.com/watch?v=i-L78gACkhE

asdfasd

kardeşim lortum ol pls diyorum bak hala dolaylı genel konuşuyorsun. gel imam kardeşim elimizden geleni yaparız, akarız ortamlara, kelle alırız desene.

bi de prime time online sayısı kaç oluyor genelde?
Mesaj tarihi:
denedim bi 5 dakka, lore 0 ken =] 10 kere deneyip 1 kurt tameledim, lore 0 oldugu icin hic bir komutuma cevap vermedi. tameledigim noktada kaldi mal gibi
Mesaj tarihi:
neden mf kasiyosun mage tamer yap onu bence.

taming lore herding vet mage medi eva veya resist. slot olayini bilmiyorum ama dragon + birsey daha almak icin spirit speakte alinabilir son slota. veya 60 mage 40 medi music provoke :d
Mesaj tarihi:
bu arada char isimlerinizi yazinda kazaya kurban gitmesin kimse :D

benimkiler

Odeon - parry mage militia
Kate Upton - provo mage
Ixisha - sw dexer
Diesel - crafter
  • Yeni Oluştur...