Odeon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 nasi kestin la tek basina. sabri 2 mage ile gidip summonlarla kesiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Büyü atmıyo bişey yapmıyo sadece hpsi yüksek ve vurdumu 20 vuruyo ama lvl 1 poison fire field ve sopayla çok net kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ben de magele gidip earth elementale tanklatip kesiyorum da, sadece para cikti bana, artifact dustugunu gormemistim hic. bi de ondan bearmask dusuyo. onun geyik olani da lillanonun oralarda bi yerde sanirim. ama hic gormedim onu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bende sorun yokmus iste yeaa useskill kullanmak gerekiyomus crema sagolasin hacim.buyuyle gelmiyi demistimm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 mafettin beni crema bok ettin gecemi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 300 kilo idim loot dolu. caktin lethali caktin bowu 30 kaldim oyundaki butun moblarda 42356423 adam varken bana dalmaya ayarlandigi icin lich fs atti yattim ... o geberttigimiz adamlarda reslenip 15 hp ile beni lootladi. ben reslendim kendimi lootlamak icin daha kapidan giremeden disardaki trollden reskill yedim. kafayi yicem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ya ben oynuorm arada ama cok sıkılıyorm, herkes ya afk ya bişi kasma peşinde. 50mf var yaw daha ney işte gel takılalım diorm boks yapalım dıo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 lrc set toplayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 50mf ile nereye takilicaksin? zaten hit chance cok dusuk, 100le bile bir suru iskalarken 50 ile anca kendine iskence olur. 1 gunde 0 dan 92 fencing oldu, o da full 24 saat falan da degil. birak bi ara makroya en azindan 90 falan olsun skiller, healing olsun 80 falan en azindan. ondan sonra takil istedigin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 e mezara falan , ne bilim herkesin 50 lerde olsa skiller negzel eskisi gibi takılırık. şimdi macroya falna bırakmak gerekicek anam o da yaaaaaaaaaaani biz mi oynuoz macro mu oynuo belli deil geçmiş benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 50 mf ile iskeletlere vurabilecek miyim vuramayacak miyim iskencesi degil ki oyun, skiller adam gibi olduktan sonra keyif veriyo. simdi geldim 98.3 olmus fencing, simdi daha rahat kasicam taming, bortu bocegi oldururken kurtlarima bel baglamak zorunda kalmiycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 eva 87 olmuj benimde parry mage yapicam.elemanlar gozumu korkuttu alchemistin yoksa nox mage e servet gerekir diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 imamizer said: lrc set toplayabilen var mı? t2a oyun. lrc mrc amc frc yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 eva 96 citizeni wermelle aliyimda mage bonusunda yararlaniyim himfpfpfpf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ya o bonuslar nerde yazıor? mf bonusu nere verıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sehirlerde township stonelar varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Odeon said: mafettin beni crema bok ettin gecemi :d Ben calorluyum sen vermell lillianolu adam gelince target random enemy tuşuna basıp atağı verdim 2 dk önce 4 kere üstüste missleyen crossbow sana 40 vurdu sdfsdf poisonı akrep vurduda ben her geleni kestim o herifler seni nasıl lootladı hala anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 adamin bide hirsizi varya onla aldi bide o culsuz milita aldi ... neyse artik gecti acisi haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 odi parry mage a son skill ne koysakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bende heal anat vardi anatomiyi silip parry kastim. heal var yani su an. kullanislida. ama teketekte sadece kacarsin yani sansin yok o template ile 1 vs 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 lillano timi izledim adamlar bi kisiye kilitlenip eritiyo.parry engeller boyle sync seyleri diye dusundum.wrest stunpunch falan teke tekte ise yaramaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 degil parry baban gelse kurturamaz o kombodan. ayni salise birakiyolar adamlar buyuleri. heal bile atamiyosun arkadasina. expo atiyolar heal castlerken corpporlar iniyo gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 poison a bonus var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ya 2 tane artifact çıktı, might ve guarding mi ne. nasıl işlenio bunlar?_ bide kaça satılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 2si de degersiz. at yere gitsin. onlari runic toolsla silaha modifiye ediyosun ama, runic tools bedava degil, ve chargeli. bir de modifiye ettigin zaman exceptional silah exceptional ozelligini kaybediyo. might da anca exceptional kadar bonus veriyo zaten direkt kayip. guarding de ayni sekil, en dusuk kalite. zaten yuksek kalite artifactlar da belli bi blacksmithing istiyo modifiye icin. kac istiyo bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar