Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Vita vs 3DS

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

2'si arasında karar veremedim. şu an vitanın pek oyunu yok, biliyorum. ama uzun vadede oyunlar geldikçe cihaz daha iyi hale gelecek diye düşünüyorum. sık seyahat eden biri de olduğum için alacağım bu ara birini. psp'yi kuzene hediye edince ihtiyaç ortaya çıktı. 3ds'yi de oldukça övdüler. oyun yelpazesi şu an daha geniş sanırım, ama nintendo oyunlarına yabancıyım açıkcası. kısacası, help!
Sosyal ağlarda paylaş

Esas amacı oyun oynamak insanlarla.

PS Vita aslında bayağı yaratıcı fikirlerle geldi, yakın çevrelerden insanları gruplamak, onlara oyun oynatmak, leaderboardlar oluşturulması, mobile online gaming kavramı falan güzel şeylerdi.

Tek sıkıntısı insanların cep telefonuyla çatır çatır oyun oynadığı bir dönemde çıkması esasen; indie firmalar hiç bulaşmıyor, oyuncular cihaza yönelmiyor, oyun çıkartan firmalar özelliklerini kullanmıyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
3DS Nintendo. Yine bir sürü exlusive, süper oyunu olacak. Hiç bir konsolda oynayamayacağın tarz oyunlar olacak. JRPG, SRPG, point-and-click adventure, visual novel dolacak.

Eğer Nintendo tarzını seviyorsan al. Vita gereksiz bence. Aksiyon oyunu dolu bir alet, Nintendo aletlerinden 100 oyundan biri bile aksiyon olmaz bazen. Öyle düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

Vita çok kral bir alet ama cidden ne oyun var ne de bahsedildiği gibi mobil platformların önüne geçebildi. Çıkışı fail oldu, Sony'nin hemen hemen her ürününde olduğu gibi... Nintendo yeni bir el konsolu çıkarmadığı sürece de büyük bir başarı beklememek gerekiyor bu pazarda zaten,

Uzun vadede değiştirmem diyorsan ve beklerim aga diyorsan Vita iyi bir seçenek. Ama yok hemen işimi görmeye başlasın diyorsan 3ds al. Gerçi onunda ömrü uzun olur seversen,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...