kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 2'si arasında karar veremedim. şu an vitanın pek oyunu yok, biliyorum. ama uzun vadede oyunlar geldikçe cihaz daha iyi hale gelecek diye düşünüyorum. sık seyahat eden biri de olduğum için alacağım bu ara birini. psp'yi kuzene hediye edince ihtiyaç ortaya çıktı. 3ds'yi de oldukça övdüler. oyun yelpazesi şu an daha geniş sanırım, ama nintendo oyunlarına yabancıyım açıkcası. kısacası, help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 3DS'in yenisi çıktı, XL, kocaman ekranı var. Alırsan ondan al. Eğer nintendo'nun gaming anlayışını seviyorsan 3DS XL bayağı güzel bir alet, 3D sana göre değilse kapatabiliyorsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 peki soruya bir ekleme de ben yapayım; vita da hangi vita? yani wifi yeter mi dersiniz yoksa 3g/wifi olmalı mı? aslında wifi varken 3g özelliğinin ne gibi bir artısı olacak ondan da emin değilim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 3g ev dışında multi oyun oynanmak istenmiyorsa bence anlamsız, ben alacak olsam 3g'li almam şahsen. onun üzerine inşa edilen, devamlı multiplayer üzerine kurulu oyunlar gelmeye başlarsa o zaman esprisi olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Vita almak gibi bir hata yapsam gider 3G'li yaparım. Sokağa 250 euro atıyorsam 50 euro daha atarım, en azından full fonksiyon alırım cihazı sdfg Şu haliyle vita almak parayı sokağa atmak gibi bir şey. Biraz bekleyin almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 vita daki 3g özelliği oyunlarda çalışmıyor diye biliyordum aylar önceden, web de gezinmek içinmiş. doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Esas amacı oyun oynamak insanlarla. PS Vita aslında bayağı yaratıcı fikirlerle geldi, yakın çevrelerden insanları gruplamak, onlara oyun oynatmak, leaderboardlar oluşturulması, mobile online gaming kavramı falan güzel şeylerdi. Tek sıkıntısı insanların cep telefonuyla çatır çatır oyun oynadığı bir dönemde çıkması esasen; indie firmalar hiç bulaşmıyor, oyuncular cihaza yönelmiyor, oyun çıkartan firmalar özelliklerini kullanmıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 3DS Nintendo. Yine bir sürü exlusive, süper oyunu olacak. Hiç bir konsolda oynayamayacağın tarz oyunlar olacak. JRPG, SRPG, point-and-click adventure, visual novel dolacak. Eğer Nintendo tarzını seviyorsan al. Vita gereksiz bence. Aksiyon oyunu dolu bir alet, Nintendo aletlerinden 100 oyundan biri bile aksiyon olmaz bazen. Öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 vita alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 vita her nekadar şuan oyun olmasada ilerde çok gzüel oyunlar çıkıcak ayrıca cihaz olarak 10 numara bi cihaz nintendo oyunlarını seviyorsan 3ds al arada çok fark var ve her zevke uygun değil oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Vita çok kral bir alet ama cidden ne oyun var ne de bahsedildiği gibi mobil platformların önüne geçebildi. Çıkışı fail oldu, Sony'nin hemen hemen her ürününde olduğu gibi... Nintendo yeni bir el konsolu çıkarmadığı sürece de büyük bir başarı beklememek gerekiyor bu pazarda zaten, Uzun vadede değiştirmem diyorsan ve beklerim aga diyorsan Vita iyi bir seçenek. Ama yok hemen işimi görmeye başlasın diyorsan 3ds al. Gerçi onunda ömrü uzun olur seversen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar