Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanları akbabalara yediriyorlar!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img5.mynet.com/ha6/a/ak-ceset6.jpg

http://haber.mynet.com/insanlari-akbabalara-yediriyorlar-595841-foto-analiz-1

said:
Tibet'te yaşayan budistlerin cenaze gelenekleri tüyler ürpertiyor.

DİKKAT! FOTOĞRAFLAR VAHŞET İÇERMEKTEDİR. 18 YAŞIN ALTINDAKİLERİN BAKMASI UYGUN DEĞİLDİR!

wtf ulan
Mesaj tarihi:
yakacak ağaç bulunmadığından değilde ölüyü yakmak inanışlarına aykırı olduğundan fln diye biliyorum ben..böyle olunca doğada döngü vs bişeyler diyodu ya belgeselde tam hatırlayamadım
Mesaj tarihi:
HAYIR DEĞİL!

LİNKLEDİĞİN ŞEYİ OKUSAYDIN OLMADIĞINI BİLİRDİN

olm zaten koymuşsun işte. sky burial muhabbeti bu. linkte de var. e evladım neden retorik sorular sorup bizi yoruyorsun?
Mesaj tarihi:
Supradyn said:

akrabalara diye okudum ışığım karardı, günüm söndü, dişlerim çürüdü

off dişlerim çürüdü deyince nasıl da spawnlandı. dasaaa'nın meme alarmından sonra bir ilk!!!
Mesaj tarihi:
Supradyn said:

benzerini yapan yerli kabileleri var. ölünün kemiklerini toz haline getirip suya katıp içiyor akrabaları.
Mesaj tarihi:
calimero said:

Supradyn said:

off dişlerim çürüdü deyince nasıl da spawnlandı. dasaaa'nın meme alarmından sonra bir ilk!!!

Uykumdan uyandim , o derece
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

o yükseklikte yakacak ağaç yetişmediğinden toprakta kazmak için çok sert oldugundan hayvanlarnda ölüleri yiyip hastalık yaymaması için, cesetler parçalanıp akbabalara ediriliyormuş

Bunu demeye geldiydim. 7 parcalik bi belgeseldi
Mesaj tarihi:
Bence en guzeli, kiz arkadasima da vasiyet olarak verdim, beni dogaya ormana atin diye ama pek tutacagini sanmiyorum. o yuzden goz mide vs ne varsa tibba ve deneylere bagisladim gecen sene, her ihtimale karsi.

yakmak bence en ukala olani. 80 yil boyunca dogadan beslen, ama sira sana geldiginde kendini yak, dogaya bisi donusmesin.

gommek biraz daha iyi ama onda da, salak salak kocaman alanlari kapatiyosun olu icin, tribal afrika insanlari bile daha iyi o konuda. ki tam dogaya da karismiyo, sonucta orada tarim yok bisi yok, ekosistem yok.

akbabalar yesin, ormanda bocekler yesin, onlar agaca cicege bocege donussun gorevini tamamla bari.
Mesaj tarihi:
aptal afrikalılar müslüman olup zamanında ölülerini gömseydi şimdi açlık çekmiyor olurlardı!!!!!!!!!

organ bağışı yapmak lazım gerçekten. yakıp denize döktürtmek nedir abi? "kimse hiçbi şeyimden yararlanmasın" gibi bi yaklaşım mı olur?

not:fakir olduğum için vasiyetim yok. kartonumu goldbaren'e bırakıyorum sadece.
  • Yeni Oluştur...