reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://img5.mynet.com/ha6/a/ak-ceset6.jpg http://haber.mynet.com/insanlari-akbabalara-yediriyorlar-595841-foto-analiz-1 said: Tibet'te yaşayan budistlerin cenaze gelenekleri tüyler ürpertiyor. DİKKAT! FOTOĞRAFLAR VAHŞET İÇERMEKTEDİR. 18 YAŞIN ALTINDAKİLERİN BAKMASI UYGUN DEĞİLDİR! wtf ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Saygı duy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 saygi duyuyorum zaten, bizim bundan nasil haberimiz olmaz tepkim ona ahah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 human planette anlatiyodu bu olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 o yükseklikte yakacak ağaç yetişmediğinden toprakta kazmak için çok sert oldugundan hayvanlarnda ölüleri yiyip hastalık yaymaması için, cesetler parçalanıp akbabalara ediriliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 akrabalara diye okudum ışığım karardı, günüm söndü, dişlerim çürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yakacak ağaç bulunmadığından değilde ölüyü yakmak inanışlarına aykırı olduğundan fln diye biliyorum ben..böyle olunca doğada döngü vs bişeyler diyodu ya belgeselde tam hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 umarım hayatlarına internet yoğun şekilde girmez. "ölüye müsil ilacı katan gençler" videosu izlemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sky burial muhabbeti değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 HAYIR DEĞİL! LİNKLEDİĞİN ŞEYİ OKUSAYDIN OLMADIĞINI BİLİRDİN olm zaten koymuşsun işte. sky burial muhabbeti bu. linkte de var. e evladım neden retorik sorular sorup bizi yoruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 her insanin eti yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Okudugunu anliyormussun aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Supradyn said: akrabalara diye okudum ışığım karardı, günüm söndü, dişlerim çürüdü off dişlerim çürüdü deyince nasıl da spawnlandı. dasaaa'nın meme alarmından sonra bir ilk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Supradyn said: akrabalara diye okudum ışığım karardı, günüm söndü, dişlerim çürüdü benzerini yapan yerli kabileleri var. ölünün kemiklerini toz haline getirip suya katıp içiyor akrabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 @cali: oha rakibim varmış gerçekten! sistemi upgrade etmem gerekiyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 calimero said: Supradyn said: akrabalara diye okudum ışığım karardı, günüm söndü, dişlerim çürüdü off dişlerim çürüdü deyince nasıl da spawnlandı. dasaaa'nın meme alarmından sonra bir ilk!!! Uykumdan uyandim , o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ahahaha pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Supradyn said: akrabalara diye okudum ışığım karardı, günüm söndü, dişlerim çürüdü Aynen bende akrabalar olarak okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 NolaxThensbane said: o yükseklikte yakacak ağaç yetişmediğinden toprakta kazmak için çok sert oldugundan hayvanlarnda ölüleri yiyip hastalık yaymaması için, cesetler parçalanıp akbabalara ediriliyormuş Bunu demeye geldiydim. 7 parcalik bi belgeseldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bence en guzeli, kiz arkadasima da vasiyet olarak verdim, beni dogaya ormana atin diye ama pek tutacagini sanmiyorum. o yuzden goz mide vs ne varsa tibba ve deneylere bagisladim gecen sene, her ihtimale karsi. yakmak bence en ukala olani. 80 yil boyunca dogadan beslen, ama sira sana geldiginde kendini yak, dogaya bisi donusmesin. gommek biraz daha iyi ama onda da, salak salak kocaman alanlari kapatiyosun olu icin, tribal afrika insanlari bile daha iyi o konuda. ki tam dogaya da karismiyo, sonucta orada tarim yok bisi yok, ekosistem yok. akbabalar yesin, ormanda bocekler yesin, onlar agaca cicege bocege donussun gorevini tamamla bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 aptal afrikalılar müslüman olup zamanında ölülerini gömseydi şimdi açlık çekmiyor olurlardı!!!!!!!!! organ bağışı yapmak lazım gerçekten. yakıp denize döktürtmek nedir abi? "kimse hiçbi şeyimden yararlanmasın" gibi bi yaklaşım mı olur? not:fakir olduğum için vasiyetim yok. kartonumu goldbaren'e bırakıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ya sabah sabah içim kalktı hadi akbabalara yedirmek tamam da adamı parça parça doğramak nedir abi bonfile mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sanirim hizli olsun, hastalik vs yaymasin diye yapiyolar. zaten herkes yapmiyo, ozel yetismis adamlar var, onlara gidiyolar, bu is icin uzmanlasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 gömecek toprağımız yok ondan böyle yapıyoruz demişler. ee fotoğraflardaki toprak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 parçalayan özel adamlar kasap mı? malzemeden çalıyorlardır, tamamını kuşlara yem etmiyorlardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar