VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Eşimle beraber dolanırken dedim ki Avea lıyım ya ömrümde ilk defa şu aveanın kampanyasından faydalanalım ömrümde ilk defa avealıyım ve pizza hut a gidelim dedim... Demez olaydım!!!! Yahu ketçap geldi hemen patates kızartmasına ve pizzaya sıktık ketçap nasıl kötü kokuyor ve nasıl kötü bir tadı var anlatamam... Mağaza müdürü geldi dedi haklısınız kötü bir kokusu var hayret yenisini gönderelim. Sinirlendim keyfim kaçtı istemiyorum alın bunları suflemi getirin dedim...Sufle geldi birimizin ki güzel birimizin ki çok kötü.. Garsonu çağırdım bu ne dedim o da hayret etti dedi yenisini getireyim... Ben yine istemedim neyse onu da aldılar gittiler... Çıkışta da utanmadan para istemezler mi? Verdim çıktım... Bunlar yaşanılan aksiliklerdi.. Bir de işin diğer bi yüzü var... Utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan bu firma ancak Türkiye de bu şekil davranabiliyordur... Gelen sufle serçe parmağımın ucu kalınlığındaydı.. Patatesler o resimde görülen kapta geldi içinde 6 bilemedin 7 tane vardı. Pizzanın zaten ketçap olmasa da tadı kötü, görüntüsü kötüydü.. Birde yukardaki anlatımımdan sonra aşağıda ki resme bakın... Özellükle sufle ve patates kızartmasına... Ne diyim umarım bi taraflarınızdan çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pizza'ya ketçap dökmeye çalışarak haketmişsin bence bunu. ayrıca adamlar değiştirelim demişler daha naapsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Sene 2012 hala pizza hut a gidenler var , avea naapsin abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 gecmis olsun varol abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dominos virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sakin ol abi yediğin fastfood kötü çıktı diye bu kadar hırpalama kendini ama pizzahut kaliteden düştü bayağıdır, özellikle sınırsız pizza olaylarıyla iyice aşağıya çektiler malzeme kalitesini de pizzaların tadını da. yemiyorum ben de bayağıdır pizzahut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ayrıca hakkaten 2012 yılında da pizzahut yenmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bişeye benzese ucuz yapmazlar tadım pizzanın sebzeli 38 mi 48 mi cm lik pizzası var, hyvan gibi 10 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 mokoko said: pizza'ya ketçap dökmeye çalışarak haketmişsin bence bunu. ayrıca adamlar değiştirelim demişler daha naapsınlar? 1 - Pizzaya ne dökeceğim kimseyi ilgilendirmez. 2 - Bozuk ketçap vermesinler başka bir şeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 said: Sinirlendim keyfim kaçtı istemiyorum alın bunları suflemi getirin dedim. böyle triplere gerek yok. adamlar düzgününü getirmek istemiş işte. pizzacıya pizza yemeye gitmişsiniz pizza hakkında da kötü bir yorum gelmemiş. pizza hut eli yüzü düzgün pizzacılardan. dominosun falan iyice bozmasından sonra fena değil pizzası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 gayet güzel pizza hut ama doğru şubesine gidicen. levent misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 15tl ye yediğin şeyden ne lezzet bekliyorsun hisse senedi aldı sanki pizza huttan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 7.5 tl hacı 2.si bedava 15 tl pahalı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pizza hut virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 şaşkına bafetto açmışlar.pizzası güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 avea virali asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sampi virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 utanmadan bi de para istemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dominos ernst gibi hrp 7.5 dusmez kalkmaz duz kafa raat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ben 3 ayrı ülkede pizza hut dan yedim hepsi kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Tüketici hedesine şikayet et bence cidden rahatsız olduysanız ki başkaları da rahatsız olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Tadım gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 saat kacta gittiniz? oruclu calisanin zulmune ugramis olmanizda olasi ama pizza hut zaten kotu otesi yapiyor uzun suredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 süreyya paşa daki pizza hut mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pizzahutta patates ilk defa gordum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar