eldar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Yani collect ederek daha çok kazanırsın, yine de çok az ters yöne trade power transferi var. İkisini de dene gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 bu fort sistemi de AIın falan beynini yakmış heralde ben anlamadım litvanyanın ordusu savaşta olduğu avusturyanın üstünden geçip yine savaşta olduğu venediğin güneyine kadar nasıl gidiyor boş boş dlcler yerine AI adam etseler iyi oalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 ticaret için senın collect yaptıgın nodune a gelen baska node varsa ona transfer power de katlanıp gelıo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 iki-üç yerden steer edilen trade nodelar tercih.tabi o trade node un içindeki centre of trade sayısı ve nodeun deniz kenarı olup olmamasıda önemli.eğer yeterince trade node yoksa gemiyle steer ediyolar bi sonraki trade nodea çoğunu. amerikada karayip,avrupada genoa,venedik,antwerp ve lübeck en güçlü trade nodeları.ancak genoa,antwerp ve lübeckte çok fazla ülke olduğu için trade payları düşük oluyor.venedik deli gibi para basıyor onun için en başta. buarada merchant republicler inanılmaz derecede op olmuş.trade league kurunca -1 diplo relations alıyosun ama neredeyse sınırsız şekilde tek provinceli ülkeleri league e davet ediyosun.defansif pact gibi bişey bu.birine saldırıldımı bütün league giriyor savaşa. ki hani 10 tane ülke var desen leaguede her biri 8-9k adam basıyor.oyunun başında imkansız başetmesi.üstüne trade powerlarını sana aktarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Adam onu sormamış ki, ters yöne steer var mı diye sormuş. Hayır yok, ama az trade power aktarabiliyorsun ters yöne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bu arada Mezo Amerika oynayım dedim bi bug var tiksindirdi. Savaşta eğer savaşın sahibi değilde allaylarında birisinden hem toprak hemde vassalage istersen toprağın dip. pointini ve AE sini alıyosun ama toprakları vermşyo. Tiksindirdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ama toprakları verip, pointi AE'yi vermesel gelip pburaya bug diye yazmazsın. cakaaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 İş zamanı yapmayın şu esprileri, kahkaha attım ortalık yerde rezil oldum millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Onu farketmem la sanırsam. Hiç bakmıyorum dip cidden gidiyo mu ae geliyo mu. Hele zaten meksikada ae zaten hiç bi işi etkilemiyoda. Toprağı neden veröiyo onu anamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Amerika'daki ülkelere 50 ae alırsan avrupalılarla koalisyona girerek seni durdurabilirler. Hiç işe yaramıyor değil sonuçta. Ayrıca tam emin değilim ama bug olmayabilir, vasalın olduysa ae ve dip cost normal. Ally olarak öyle şeyler istemenin maliyetini artırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Avrupalılar gelene kadar bütün Amerika kıtasını annexlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Gelmesine gerek yok koalisyon diyorum, alliance değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 o kadar ucaktan AE almazlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 İki tarafta da yürüdüğünü var sayıyorum, etliye sütlüye dokunmazsan avrupada evet ae almazsın oradan. Ama atıyorum fransa nın ceyregini aldın, gittin amerikada yerlileri talan ettin o zaman koalisyon tehlikesi dogar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 İyide abi fransanın çeyreğini alırsan zaten amerikadan aeye gerek kalmaz HRE atlar üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ya benim tek dediğim öyle kolay fetihlere girişince ae ye dikkat etmek. Baska ae den -50 olduğunuz varsa koalisyon gelebilir. Ayrıca hre avusturya ysa ally olup fransa yı yemek kolay savaşta allylarina ae vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 HRE de en az korkunc üşlke avusturya. HRE'nin korkunc kısmı one province minorlar. Avusturyanın toplam 30k adamı var. minorların 90 k ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Herkeze min 7-8k ordu verdiklerine beri ömer op-m oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 meh 200 senelil bi luck of irish yaptım ilk 10 senede irlandayı pale dışında fethettim sonra scotland ile kanka olup fransa ile ally oldum baya sanslı bi oyundu ingiltere ispanya fransa ve avusturya rivaliydi ispanyada ile allianceda alınca ilk savasta ingilteyi ortadan boldum sonra 2 savasta tamamaen annexledim fransa ile kötü olduk o arada çok kızdırmadna iskocyanın azına vurdum vassal aldım bitti sonra lcuk of irish elimd eymişken city of citiesde yapıyım dedim 60 development sehir muhabbeti ama tekrar hatırladım ki bu oyunda atlantik kenarı ülke oynanmaz dünyanın en en en en sıkıcı şeyi kolonileşme resmen auto colonize diye düğme olsa basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 timuridlerle başlayıp persiayı ayırdım oyun basından direk persia olarak devam ettim kara koyunlulardan ve 2 province minordan felan corelarımı geri aldım hatta basrayı ve cevresinide alarak haasa ile birleştim haasayı vassallamıstım zaten onuda annexledim baluistanın cogunu aldım sanırsam andalanıda alırsam event patlıcam empire olmamı saglayan timuridlerle savastım ama kazanamadım nogaylar cok acı geldi 20 k ordu ile bu aksam devam ederimn amac aşivmıntı yapmak (mısır istanbulu ve yunanistanı almalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 archi için released vassal olarak baslamaman gerekiyor olabilir bi bak internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 hmmmm hiç düşünmedim onu ama iron man bozmuyor onu denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 meh olmuyoremus ya simdi baktım form nation olmaması gerekiyormus illa decision olcakmış peeh timurid başlayıp ırkı pers yapmak mumkunmus olmadı ole deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Yeni peç çıkmış varmı bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 timur oynarsan shia olan yere bi misyoner yolla, hemen shia zealotları çıkar zaten isyancılar sayfasına; accept demands de: -2 true faith toleransı yiyorsun ama +4 heretic toleransı geliyor, Birde -2 unrest advisor'ı tutarsan eventler harici isyan çıkmaz gayrı. create vassal şeysini iptal ettiler baya önce; taberastan->create vassal persia ile direk achievment alınıyordu falan eheh. ya fazla büyümeyeceksin dominant pers kültürü için ya da fethe devam edip bir kaç yeri pers kültürüne convert edicen ki 2. daha iyidir bence. + raze baya bi op. son patchde önemli iki şey var religious unity saçma aşırı etkiliyordu corruption'ı ona ayar çektiler, birde fabricate claim 20 spy network istiyor, üstüne %25 artıyor claim başına. onunçün de kesin nerf gelecek ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar