Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 paradoxun oyun çıkarma standardı baya düşük yanlız. adam olmak için beşyüzmilyon tane patch ve dlc çıkarmamaları gereken oyunları yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 CK2 öncesi öyleydi ama CK2'den beri oyunların çıkış versiyonu sorunsuz çalışıyor. Denge veya "dlc ile eklenen falanca özellik olmadan oynanmaz" tarzı tartışmaya açık şeylerden bahsetmiyorum. Söylediğim oyunun stabil şekilde çalışmasını engelleyen buglar olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 cloudda olan oyunlarım gözükmüyor ancak aynı isimde kaydetmeye çalışında üstüne kaydetmek ister misin diye soruyor. var mı çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 dlclerde problem su content deil playibility ekliyolar ben vermişim 100 dlar adam 120 dolar verdi diye benden cok daha elenceli bir oyun oynuyor ve kullanımı dah akolay bir arayuzele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 NolaxThensbane said: cloudda olan oyunlarım gözükmüyor ancak aynı isimde kaydetmeye çalışında üstüne kaydetmek ister misin diye soruyor. var mı çözümü Steam forumu ile resmi forumunda bu sorunla karşılaşanların başlıkları var. EU 4 ve CK2 de bulut yedek kapalı olursa daha iyi. Ayrıca steam otomatik güncelleme kapalı olmalı. Yoksa ironman save i bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Yine nerede o eski expansionlar muhabbetine dönecek gibi mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Rusya, Avusturya'yı inherit... Fransa zerre kımıldamıyor büyük mavi balon oldu ve durdu. Lehler Baltık'tan Hazar'a kadar sınır. Ming kuruldu. ... Daha sayayım mı bilemedim. Abi rezalet. Son yama mahvetti oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Edit süresi geçmiş. Eklemeyi unuttum Fransa, Holy Roman Empire'ın başında WTF???!?!?!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Benim Rusya oyunumda da Polonyadan Fransaya kadar herkes ally oldu batıda.İsveç-Polonya(commonwealthi kurmadı litvanyayı inheritledi nedense)-Macaristan-Avusturya-Fransa-üstüne hreden adamlar falan.Nasıl bir refah varsa avrupada sırf ben bozuyorum o refahı heralde. Polonyaya bi savaş açıyorum 200k manpowerım,200 küsür force limitim var yetmiyor bir bok yapmayan ingilizler dışında allyim olmadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 NolaxThensbane said: cloudda olan oyunlarım gözükmüyor ancak aynı isimde kaydetmeye çalışında üstüne kaydetmek ister misin diye soruyor. var mı çözümü ironmen eski oyunlarında açıksa ancak sen kapalı olarak yeni oyun başlatıyorsan ondan olabilir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Bu http://youtu.be/c-WO73Dh7rY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Acil birşey soracam peru bölgesinde iki tane ülke vardı bunları işgal edip aldım topraklarını neredeyse peru coonial bölgesinin tamamı elimde ancak hala coloni national çıkmadı. Over extentiondan anam ağladı +10lardayım bütün ülke isyan etti. Yanlış mı planladım bu kadar toprak alınca coreum olsada olmasada national çıkması gerekmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 başkentin amerikadaysa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 NolaxThensbane said: Acil birşey soracam peru bölgesinde iki tane ülke vardı bunları işgal edip aldım topraklarını neredeyse peru coonial bölgesinin tamamı elimde ancak hala coloni national çıkmadı. Over extentiondan anam ağladı +10lardayım bütün ülke isyan etti. Yanlış mı planladım bu kadar toprak alınca coreum olsada olmasada national çıkması gerekmiyor muydu? peruyla colombianın de jureları baya iç içe orda region mapten bakıp yapmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 şimdi buldum kaynaktan said: Non-core provinces in the same region will not join the colonial nation unless cored. http://3.bp.blogspot.com/-fmC9OHsKdU0/TaNHye-PfcI/AAAAAAAAATk/Qdfnz0hfD1o/s320/beaker-oh-shit.jpg ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Müthiş bir Paradox ve F.Wester yazısı http://www.eurogamer.net/articles/2015-08-23-the-paradox-of-fredrik-wester Sevenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Taze yama geldi. Çok hoş olmuş. Artık büyük ülke olmanın anlam var. Bir Köye dalınız diye 200 ülke koalisyon yapmıuüyor Vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Ne ara geldi yav benim sürüm v1.13.0.0 (30a2). Doğru mu seninki ile aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Yabgu said: Ne ara geldi yav benim sürüm v1.13.0.0 (30a2). Doğru mu seninki ile aynı mı? Aynen. Bu yeni hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Sağol. Diplomasi ekranını büyülten modlar güncellesin bir dalayım bakayım neler olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 kizillelma said: Taze yama geldi. Çok hoş olmuş. Artık büyük ülke olmanın anlam var. Bir Köye dalınız diye 200 ülke koalisyon yapmıuüyor Vs Large nations now get more AE (based on total development). Abi ben mşi yanlış okuyorum. Bütük ülke = Daha çok Ae demek evet 30 yerine 50 AE gerekiyor coalition için ama hala yakın yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 BonePART said: kizillelma said: Taze yama geldi. Çok hoş olmuş. Artık büyük ülke olmanın anlam var. Bir Köye dalınız diye 200 ülke koalisyon yapmıuüyor Vs Large nations now get more AE (based on total development). Abi ben mşi yanlış okuyorum. Bütük ülke = Daha çok Ae demek evet 30 yerine 50 AE gerekiyor coalition için ama hala yakın yane. Evet fark az. Ancak toplam etki inanılmaz. Köyü aldın diye Avrupa'nın yarısı sana saldırmıyor O köy bizim köyümüzdür Diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Daha çok HRE içindeki küçük ülkelere yararı var. Eskiden atıyorum mainz olarak 2 tane 1 core minor alsan bütün HRE koalisyon kuruyodu. Onun önüne geçnişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 270 saat playedim var ilk defa böyle bir şey gördüm. Fransa nasıl dayak yedi belli değil. Avusturya İngiltere Castiller Alliancei var. Ben papalığım. Azını yüzünü kırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Bu arada 1490'ı bekliyorum aç gibi. Kuzey İtalyanın altını üstüne getiricem bi çıksınlar HRE'den. tuscany ve Naples vassalım zaten. Kuzey İtalyayıda alırsam land of god'ı kurarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar