Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

CK2 öncesi öyleydi ama CK2'den beri oyunların çıkış versiyonu sorunsuz çalışıyor. Denge veya "dlc ile eklenen falanca özellik olmadan oynanmaz" tarzı tartışmaya açık şeylerden bahsetmiyorum. Söylediğim oyunun stabil şekilde çalışmasını engelleyen buglar olmaması.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

cloudda olan oyunlarım gözükmüyor ancak aynı isimde kaydetmeye çalışında üstüne kaydetmek ister misin diye soruyor. var mı çözümü

Steam forumu ile resmi forumunda bu sorunla karşılaşanların başlıkları var.

EU 4 ve CK2 de bulut yedek kapalı olursa daha iyi.
Ayrıca steam otomatik güncelleme kapalı olmalı. Yoksa ironman save i bozuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Rusya oyunumda da Polonyadan Fransaya kadar herkes ally oldu batıda.İsveç-Polonya(commonwealthi kurmadı litvanyayı inheritledi nedense)-Macaristan-Avusturya-Fransa-üstüne hreden adamlar falan.Nasıl bir refah varsa avrupada sırf ben bozuyorum o refahı heralde.

Polonyaya bi savaş açıyorum 200k manpowerım,200 küsür force limitim var yetmiyor bir bok yapmayan ingilizler dışında allyim olmadığından.
Sosyal ağlarda paylaş

Acil birşey soracam peru bölgesinde iki tane ülke vardı bunları işgal edip aldım topraklarını neredeyse peru coonial bölgesinin tamamı elimde ancak hala coloni national çıkmadı. Over extentiondan anam ağladı +10lardayım bütün ülke isyan etti. Yanlış mı planladım bu kadar toprak alınca coreum olsada olmasada national çıkması gerekmiyor muydu?
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Acil birşey soracam peru bölgesinde iki tane ülke vardı bunları işgal edip aldım topraklarını neredeyse peru coonial bölgesinin tamamı elimde ancak hala coloni national çıkmadı. Over extentiondan anam ağladı +10lardayım bütün ülke isyan etti. Yanlış mı planladım bu kadar toprak alınca coreum olsada olmasada national çıkması gerekmiyor muydu?

peruyla colombianın de jureları baya iç içe orda region mapten bakıp yapmaya çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma said:

Taze yama geldi.
Çok hoş olmuş.
Artık büyük ülke olmanın anlam var.
Bir Köye dalınız diye 200 ülke koalisyon yapmıuüyor
Vs

Large nations now get more AE (based on total development).

Abi ben mşi yanlış okuyorum. Bütük ülke = Daha çok Ae demek evet 30 yerine 50 AE gerekiyor coalition için ama hala yakın yane.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

kizillelma said:

Taze yama geldi.
Çok hoş olmuş.
Artık büyük ülke olmanın anlam var.
Bir Köye dalınız diye 200 ülke koalisyon yapmıuüyor
Vs

Large nations now get more AE (based on total development).

Abi ben mşi yanlış okuyorum. Bütük ülke = Daha çok Ae demek evet 30 yerine 50 AE gerekiyor coalition için ama hala yakın yane.

Evet fark az.
Ancak toplam etki inanılmaz.
Köyü aldın diye Avrupa'nın yarısı sana saldırmıyor
O köy bizim köyümüzdür
Diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...