Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 eheğheğ acrupayla 160 AE var posterkiz dısında. oyun biter onlar koalisyondan cıkana kadar. artık cini qingi falan bi devireyim olmadı bütün dünyayla kapıscaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ayda 6-7k hemi? bana 1500 geliyor baya yükseldi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 abi o haritada bana ayda 6-7 k gelmiyo. banada biraz yüksek geldi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 NolaxThensbane said: benim manpower hep sıkıntıda quanttiye vermek istemiyorum quaility güzel ama osmanlıyken bile manpower sıkıntısı çektim nedir çözümü? bütün yerlerde armory dikili Mercenary... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Diplomasi ve influence üstüne humanism almak şart gibi :) Deli gibi büyüye biliyorsun Osmanlıyla o zaman. HRE'de salakça bir olay var aldığın toprakları vasala veremiyorsun :( Birde claim yapmadan toprak alırsan AE dahada uçuyo. Diplomasi > Military > Ekonomi şu anda oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 said: Birde claim yapmadan toprak alırsan AE dahada uçuyo. bu wargoal ile alakalı örneğin A bölgesine claim hazırlatıp, conquest A için girip hadi bi de B yi alıyım dediğinde B'de aggresive expansion tam tarife yazıyor. Religious veya imperialism/nationalism gibi casus belliler ile ama %25 azalma var ve tüm bölgeleri için. Asya ve afrika için expansion idea tamamlanırsa %50 reductionlı cb var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 onun yerine oyunun başında müttefiklik kursak? ben misal polonya ile müttefik oldum, sonra adamlar commonwealth oldu, almanyadan novgorod önlerine kadar, sonra hollanda kuruldu oda benimle müttefik oldu 1600 küsürdeyim hala mütefikkiz, en son avus. ve saz arkadaşları ile savaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Humanism osmanlıda şart. 55 tane farklı ırk var 10 tane bölgede. Tolerans şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 2 puan admin 1 puan religious sart en azıdnan bi quality almak gerekiyo. bide diplodan, trade ,influence veya diplo almak lazım meh ölme essesim ölme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Feamer said: ayda 6-7k hemi? bana 1500 geliyor baya yükseldi diyorum senede 6-7k işte 400-500falan ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ayda 400-500 az ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ck2 oyunun buna aktarma ımkanı varmış ya? dogrudumudur? teutonic açayım dedım tokatı yedım ya dun :/ Knight templar aıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 converter lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şu extended timeline modu nası ya http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=217416366 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ya bu otonomi ne sinir bunu sıfırlayama kasıyomusunuz siz uzak diyarlarda. 89k nationalist ney olm sene 1590da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hıc kasmıyom ben verıyom azana otonomiyi yumusuyyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 teutonlarla başarıya ulaştım sanırım. 5. oyunumda. Gerçekten çok zevkli denemeniz lazım. Her oyunda bambaşka şeyler oluyor zaten. Austuryaya ally olmaya kastım, burgundy rivaldı rival attım, hungary rivaldı rival attım. ally oldum hre ye girdim. yanda bi ülke var 3 oyunda dalmıştı bi toprak yüzünden orayı sattım ona polonya dalmasın dıye 40 takla atarken Litvanya korumaya aldı benı. sora pomeraniayı vassalladım, annexlerken moskovayla aram baya iyi oldu. moskovaya ally atıcam ama, benim onlara karsı gorusum -14, nasıl ıyılestırırım bunu ya? İngiltere geldi benle ally oldu. 4 tarafım düşmanla cevırılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 oyunun zevki historically lucky nations olmayınca çıkıyor şansınıza göre oyun çok acayip yerlere gidebiliyor fransa nın yok edildiği avusturya nın çöktüğü rusya nın hak yolunu bulup islama geçtiği gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o zamanda 1600'den sonra önünde garanti duracak ülke kalmıyo. herkez ufalıyo dağılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Cuce said: hıc kasmıyom ben verıyom azana otonomiyi yumusuyyolar. ya işin kötüsü vassalı annexliyince otomatik %75 ile geliyor, bide bunu bizansla bohemyayı annexliyince gördüm sanki overseas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 manchu icin nasıl acılmak lazım bi beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 nasıl açılmak derken? Ming'le ally olup herkesi ele geçir, sonra ming'e dal. İyice büyümeden de reforme olma, oldu mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ha işte opnu kasıyodumda. jianzhouyle meğerse bosa kasmısım kore ile hixia direk ally olabiliyomus şimdi oldu temizledim nerydese bütün tribeları, minglede oirata girdik beraber ordanda alnımın akıyla cıkarsam minge girecem 5-10 yıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hre ye religious war diye bisi gelmiş, ortadox oldugumdan -1000 di herkez bana. şimdi protestanlarla bir oldum kafa atarsam degiştiricez olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ağzımı kırdılar :/( danimarka bi savaş açtı hre duramadı onunde ya. gitti tötonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar