Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hepsinde yapmıs adam bu en son update işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Feamer said: birde, ülkelerin kültürlerini değiştire biliyor muyuz? nomad falan? kültür deil ama monarchy oluyon oyun senı muslumboy yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bengal Aslanı achisi için başladım da Bengal'le, ne zormuş lan harbi afasd ya isyan çıkar, ya hindular ayaklanır. manpower biter, dolana kadar aksiyona girilir. Oyunda da Timur 2 senede dağıldı kendi kendine, o kadar da şanslı başladı da işte halen iç sorunları düzene sokamadım. Convert ediyorum sunni'ye gerçi orada mı hata ediyorum acaba bilmiyorum da asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Cuce said: hepsinde yapmıs adam bu en son update işte. o 1.7, hepsinde de yapamıyor, 1.4 dü sanırım bunda yapılmaz dediğini hatırlıyorum. Denemedi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ilk oyuna timur ile başladım, isyan isyan şiiler rahat durmuyor, normal adamların dağılması... bölgenin nüfus yapısını değiştirmenin bir eksisi var mı? perseleri özbekler ile değiştir meye başladım, gerçi bunu yapmadan önce pakistana girip 6-7 toprak almıştım, en son her ay 10x3 isyancı çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 o kadar isyan overextentiondan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oda var ama normalde de çok oluyor, hiç olmadı çok barışta kaldık diye isyan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Feamer said: birde, ülkelerin kültürlerini değiştire biliyor muyuz? nomad falan? istedigin kültürü topraklarında tut, istemedigin kültür grubuda 10 province altında tutarsan degistirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ruscudan falan eu4 dlc collection almis olan var mi acaba, guvenilir adres verebilecek olan thx bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Daesu said: Feamer said: birde, ülkelerin kültürlerini değiştire biliyor muyuz? nomad falan? istedigin kültürü topraklarında tut, istemedigin kültür grubuda 10 province altında tutarsan degistirebiliyosun teknoloji ağacıda değişiyor mu? nomadları misal, eastern veya osmanlı falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Feamer said: birde, ülkelerin kültürlerini değiştire biliyor muyuz? nomad falan? nomad culture deil tech type o değişiyo westernize diye biş olay var techte sagda dugme culture diyince ırklar oluyo oda değiştiriliyo ama baya puan istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bu nomad tch ile sadece 2 tür asker mi yapıyorsun? birde ordu dizilişleri falan diyordunuz önceki sayfalarda ilk sıra bilmem ne olsun arkası bilmem ne onu nereden yapıyoruz? veya var mı öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Hayır, ordunun dizilişini oyuncu belirlemiyor. Otomatik olarak piyade merkez ve ön hatta, süvariler kanatlara, topçular ise arkaya atılır. Tabii cephe genişliği ve karşı ordunun büyüklüğü de göz önüne alınıyor. Mesela karşıda üç piyade alayı sende ise 10 piyade ve 2 süvari alayı varsa, üç piyaden merkezde olur, kanatlara çalışmaları için süvariler hemen onların yanında, diğer piyadeler ise kanatlarda durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 eyvallah beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 zorlaşmış oyun sanki ya. 1.8 yada su anki 1.9dan sonra. tüm vassallar bi anda savaş açabiliyo bırak yakamızı vampir gibi emdin bizi deyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hadi ya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 2 bölge feth etin diye 70 bölgeli devletin isyanlara boğulması eskiden de anlamamıştım şimdi de, üstelik enflasyon 0, stab. +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 japonyayı batılılaştırma çabalarına giriyorum bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 tek seferde zor olabilir, hıristiyan olup tekrar denyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Dinle ne alakasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 hıristiyanlaşma event'ını tetikleyecektir batılılaşma(eğer bi şey değişmediyse), batılılaşma ortasında bir anda ülkenin dini değişince ekstra zorluk oluyor ama tabi ki devam etmek de mümkün durum iyiyse. Hıristiyan olmak daha avantajlı olduğundan önce durdurup hıristiyana çevirip memleketi, sonra yeniden başlatmak isteyebilirsin. edit: baktım da, tamamen karıştırmışm. Hıristiyan olma sadece paganlar için, yalnız japonya'da hıristiyanlaşma yok muydu yahu? Çok oldu oynayanlı ama öyle bir şey hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 2seneye bitecek batılılasma taş gibi gidiyor şimdilik. Arada ufak isyanlar bıdırdanmalar çıkıyor ama sıkıntı yok. Hatta komşularımı bile vassala kattım o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 acaba kücük bi ülkeyle amerikaya gidip 1 province aldıktan sonra başkenti oraya taşırsak bümüye başlayınca colonial nation oluşurmu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 baskenti kitalararasi tasimak icin diger kitada 1 provun kalmis olmasi gerekiyor afaik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 nope olmuyor. hatta portekiz ile ispanya, ingiltere ve fransa'dan kaçmak için öyle yapanlar var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar