Promenader Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Eu4 her türlü gelecekti . Divine Wind son ek paket olarak piyasaya sürüldü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 o değilde pre order fiyatı ne kadar olur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Remus said: Manga mundi iptal olduktan sonra bunu yapmaya karar verdiler.... Muhtelen dev teamde magna mundiyi yapan elemanlarda vardir. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 var gerçi o kadar emin konuşmayayım ama zaten o iptal ettikleri magna mundinin aynısını yapıyolar hemen hemen. dev teamde olup olmaması çok bişey değiştirmiyo aslında eu3 - magna mundi arasındaki farka bakınca ilham bile verseler yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Promenader said: o değilde pre order fiyatı ne kadar olur ki ? 40$ filan olur muhtemelen, 50$ sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 30 olsa iyiydi. öteki türlü kart limiti yetmiyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Yalniz insallah magna mundi kadar kasis yapmazlar oyunu easy bile EU 3 un very hardindan zordu, valla ağlatır yoksa adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bu herfler her oyuna aynı haritayımı kullanıo nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 E dünya sabit olduğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 HER OYUNDA DÜNYA MI DEĞİŞECEK EMENİKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bana da hep dunyayi gormek hep ayni cikar gruplari ile hesaplasmak zul geliyor.belki daha mikro olabilirler.yada daha futuristik..hatta belki pre apokriptik..yani bir ulkenin illeri icinde iktidar mucadelesi mesela romadaki yada antik yunandaki kent devletleri olabilir. yada intergalaktik karakterlerini hic bilemeyecegimiz supriz uygarliklar random canlilar. belki de 3. dunya savasini onleme gibi bir misyonumuz bile olabilir..hatta microcosmos misali karincalarla orumceklere bile saldirsak farkli olabilir. belli zamandan sonra ansiklobedilerini okuya okuya zaten 500 lerden bu yana dunya siyasi tarihi hakkinda yeterli bilgi sahibi olduk yeter nan ben daha kolay grand strategy istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 oha o zaman çok daha az emekle 2314141 tane oyun yapirler süpğer lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 dana22 said: bana da hep dunyayi gormek hep ayni cikar gruplari ile hesaplasmak zul geliyor.belki daha mikro olabilirler.yada daha futuristik..hatta belki pre apokriptik..yani bir ulkenin illeri icinde iktidar mucadelesi mesela romadaki yada antik yunandaki kent devletleri olabilir. yada intergalaktik karakterlerini hic bilemeyecegimiz supriz uygarliklar random canlilar. belki de 3. dunya savasini onleme gibi bir misyonumuz bile olabilir..hatta microcosmos misali karincalarla orumceklere bile saldirsak farkli olabilir. belli zamandan sonra ansiklobedilerini okuya okuya zaten 500 lerden bu yana dunya siyasi tarihi hakkinda yeterli bilgi sahibi olduk yeter nan ben daha kolay grand strategy istiyorum.. crusader kings 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 crusader kings2 olur da o cografyada ben mesela alternatif tarihi neden yazamiyorum. kardesim ben atlayayim atima once kendi ulkemde kabilelerimi birlestireyim cengiz olayim camokayi bogdurayim sonra da karadeniz ustunden avrupaya yardirayim. simdi oyunlar nispi o kadar gercekci ki belli fraksiyonlarin belli tarihlerde esamesi okunmuyor.crusader kings de de yardirip akka kalesinden londraya rush cekemiyorsun.. belki daha unreal mode ..master of magic misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 mount and blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Şaka şaka anladım. Ama öyle oyunu yapmaya kim uğraşacak bir de senin benim gibi cins adamlar dışında kim oynayacak. O yüzden no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yok ya ..best seller oyunlara bakarsak hadi nan kim oynuyor ki bunlari diyorsun..adamlarda -paradox zaten bunun motoru da hazir yapay zekasi da. 3d motor degil ki bu grafiklerle muzikler de zuper degil butik oyun tadinda..bir nevi sims oynar gibi hissediyorum a bu oyunda ne var aa bak yeni ulke acilmis yeni birim gelmis sonrasi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 dana22 said: belli zamandan sonra ansiklobedilerini okuya okuya zaten 500 lerden bu yana dunya siyasi tarihi hakkinda yeterli bilgi sahibi olduk yeter nan ben daha kolay grand strategy istiyorum.. o zaman piyasadaki diğer oyunların %95'ine alalım sizi, tatmin eder. ekseriyeti kaba etten uydurma setting. adam gibi tarih üzerine kurulu oyun yapan sadece paradox var zaten. elleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 dana22 said: crusader kings2 olur da o cografyada ben mesela alternatif tarihi neden yazamiyorum. kardesim ben atlayayim atima once kendi ulkemde kabilelerimi birlestireyim cengiz olayim camokayi bogdurayim sonra da karadeniz ustunden avrupaya yardirayim. simdi oyunlar nispi o kadar gercekci ki belli fraksiyonlarin belli tarihlerde esamesi okunmuyor.crusader kings de de yardirip akka kalesinden londraya rush cekemiyorsun.. belki daha unreal mode ..master of magic misali sipeyskeyk said: mount and blade Doğru demiş sipeyskeyk. Sanki piyasa sürüsüne tarih oyunu dolu da Paradox rahatsız etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 paradox da yapamıyo ki tam. modlarla filan idare ediliyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hayır tarih oyunu deyince ASASİNOO, AVRUPAYI NAZİLERDEN KURTARMA SHOOTER NO 67626 filan da tarih oyunu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 öle deme asasionda mekanları 3d görüok en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ya bıraaaagh, ortaçağda geçen bourne. grand strategy ile alakasız zaten topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bakin mesela simdi piyasada oyun haberlerinde xcom kokulu civ var. europa univ icin de squad base bir sos olsa farkli olmaz miydi? grand str oynanisi ayni ama suicide gorevlerinde turn based e kayan? eskiden cok vardi mutant oyunlar ben onlari istiyorum ya.. yada ayni fantaziyi yedir jagged alliance e ..dunya haritasinda freelance atla muz cumhuriyetini ele gecir oradan ordunu hazirla grand e don.arada bilmemne silah prototipi diye dal microya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar