Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ya hayır, öyle adamın generali benimkinden daha iyi diye açıklanabilecek bi durum değil bu. Adamın 2 yıldız fazlası var diye 9 katım moralle başlayacak değil savaşa. Daha önce de belirttiğim gibi, ordu maintenanceı max ve dinlenmiş durumda, zaten savunuyorum yani dağ nehir geçen biri varsa o da düşmandır. Savaş dışında bakıyorum max moral 4 falan, herkesin moral full. Savaş bi başlıyor 0.70 falan moral. Yeni savaş sistemini hiç beğenmedim, kendimden daha güçlü ülkelere karşı eskiden hep bir şansım olurdu, artık yok. Rusyanın ortasında İsveç ordusunu yeniyorum adamlar Stockholm'e kadar invul bi şekilde yol üstünde adam yenileye yenileye kaçıp geri geliyor falan. Ben manpower bittiği için ordumu toparlayamıyorum ama o arada. Adamları kovalasam üstüne zaten attrition yiyecem o hiç olamz. 75bin kişilik ordular sırf benim troop trainingimi disrupt etmek amacıyla 4-5 province içlere kadar girip Sibirya'da whack'em all oynuyor. Nereden haberleri varsa artık. AI'nin iki eli kanda olsa illa gelip benim orduma saldırıyor mesela. Moskova 6 tane düşmanla savaşıyor, herifler Moskova'yı kuşatmak üzere adam hala bütün askerleriyle benim Ural dağlarındaki ordumu kovalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 rusya ile manpower'ın bitiyorsa stratejinde yanlış giden birşey var yalnız. (:P) onun dışında dediğim gibi bahsettiğin olay ayrı bir bug diye bahsi geçiyordu, resmi forumunda bir bakın çünkü çok spesifik ve ender rastlanan şeyler var ancak bug reports bölümünde bulabileceğin. çözümü varsa veya gelecekse ancak oradan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Rusya değilim Perm'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Haftaya yeni patch ve dlc geliyormuş: http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?722644-Patch-1.2-Wot-Johan-said DLC next week! •American Dream: (big) Contains events (over 30 of them), decisions, graphics. •Monument DLC: (small) additional terrain map city models, inc. Machu Pikku Patch 1.2 out: 'Next Week' Thousands of lines of code long, a fairly mahoosive patch. Will hit us with bugfixes galore, tweaks to existing mechanics and brand new features. New features •6 new achievements •Grand Coalition - 6 nations in coalition •Winter Tsars •Luck of the Irish - conquer British Isles •Sunset Invasion - Aztecs conquer Lisbon London Madrid Paris Rome •New Coalition & Opinion 2D mapmodes •Borderless windowed mode direct from Settings •Copy/paste in textboxes •Can now release vassal and play as them •Admin Points for inflation reduction - no need to get Economic Ideas for actions anymore. •You can now add provinces to the empire, if they border a seazone bordering the empire. •You will be able to surrender to the AI without +10 Warscore via a 'What do you want?' button •Adding over 25 new national ideagroups, including:•Serbia •Orissa •Granada •Taungu •Malaya •Punjab •Switzerland •Tibet •Ragusa Tweaks •Coalitions will now always join in a war; there is no truce penalty breaking if a coalition is called in a defensive war. AI cannot decline warleader alliance negotiation •Reduced outgoing trade value increase (20% -> now 5%) from forwarding merchants to prevent absurd value accumulations of 1000 of ducats in home nodes •Maxmorale can no longer be below the threshold where you can move troops. •Defeat rebels mission no longer gives +2 stability. •Border Friction being reworked/nerfed •Navies can not be exiled. •Fixing constant Japanese destruction by Catholicism Bugfixes •Annexing a country will no longer reset your steering in their tradenodes. •Exiled units can no longer loot. •Overseas colonies will never cause overextension •Fixed a bug which caused shattered retreats to not work while in hostile territory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 şu spo içinde yazanlar patch içeriği mi yoksa para mı vericez. para vericeksek küfür edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Sadece ilk ikisi dlc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ha ok. yine de kozmetiği anlarım da eventleri decisionları yapmamalılardı. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 e zaten bütün işe yarar, düzgün dlc'ler event ve decision içeriyor ck2'den beri. expansion yerine burada da bölük pörçük bin parça halinde satacaklar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 paradoxta gg oldu ya. bundan sonra maksimum günahımı veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Anlamıyorum, nedir bu dlc düşmanlığı? Ben gayet memnunum oyunlara sürekli bir şeyler eklenmesinden. Herhangi bir dlcnin fiyatı ve içeriği ise her dlc için ayrıca tartışılacak bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 oyunlara sürekli yeni bişeyler eklenmesi değil ki bu, eu3te olan şeylerin çoğu yok eu4te. tamam trade diplomasiyi filan değiştirdin de eu3 zaten olan eventler, decisionlar dlcyle gelecek şimdi saçma olan bu. neyse zaten zilyon defa tartışıldı sonuç çıkmıyor el mahkum alıcaz gibi dlcleri sdlfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bütün event ve decisionlar aynı değil elbette, ama genel sayı olarak EU4 EU3'den geri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 4 expansion yemiş oyunla daha expansion almamış oyunda birebir aynı içeriği beklemek de çok doğru değil. yine de paradox o kadar barebones satmıyor oyunu, en önemli olayları bulmanız mümkün önceki oyunlardaki. sadece paradox değil yani çok expansion çıkaran bütün şirketlerin oyunlarının durumu benzer. sırf dlc'ye düşmanlığın da anlamı yok 2013'te, o savaşı kaybedeli 5 yıl filan oluyor artık. önümüzdeki maçlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Komutan said: Anlamıyorum, nedir bu dlc düşmanlığı? Ben gayet memnunum oyunlara sürekli bir şeyler eklenmesinden. Herhangi bir dlcnin fiyatı ve içeriği ise her dlc için ayrıca tartışılacak bir konu. ck2de zaten olması gereken historical dynasty shields 3 dlc şeklinde geldi. bir de gidip day 1 dlc çaktılar eu4'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bir oyuna eklenen her şey "zaten olması gereken" şeklinde nitelenebilir. Ama işin gerçeği, bilgisayar oyunları kısıtlı bir bütçesi olan ve buna bağlı olarak kısıtlı sayıda insanın kısıtlı bir sürede bitirmesi gereken projeler. Oyuna eklenebilecek her şeyin oyun çıktığında içinde olması mümkün değil. Day1 dlclerin tamamı preorder vs. ödülü olarak veriliyordu. Ben fazladan tek bir kuruş bile ödemeden aldım hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 hanedanlar üzerine yoğunlaşan bi oyunda historical hanedanların shieldleri ki öyle ahım şahım bir emek gerektirdiğinide düşünmüyorum, 'oyunda zaten olması gereken' şeydir. eu4'te pre order dlclerini bile satışa koymuşlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 valla artık oyunu çıktığı gibi alan biraz saflık yapıyor diye düşünüyorum. Oyunlar bir süre sonra sağlam indirime girdiği gibi ilk hallerinden daha iyi bir deneyim sunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sunset invasiondan vazgeçemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Değerli arkadaşlar, şöyle bir proje var inceler ve yardımcı olursanız sevinirim. http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?board=267.0 İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 testerlara para veriliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bilgim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8aB0cZ43Hvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 0 2 2 1 3 0 0 1 2 1 1 1 2 2 2 Son 5 padişahim... Bu arada 3 kere tahtida kaybettim reload çektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 eu3'ün idea hariç hiç bi kötü yanı yok buna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Sonunda 4-5-6 lik canavar geldi o da gay çıktı. 5 kere arka arkaya -%15 legitimacy yedim! 6. yı yemeden kapattım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar