BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Bu arada world conquest için HRE oynasam nasıl olur aceba? Austira ile vassal floodla WC olur mu erken HRE kursam zaman yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 her büyük patchle wc stratejileride degisiyodu abi wikisinden bak su an viable ne var diye. olmıycak bişeye saaatler harcama boşyere. ben hre kurmadan (son 1-2 reform) yapmıştım mesela sonra degiştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Hre en kolay wc. Bohemia maceristan ve isveci vassal yapiacan gerisi super kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 HRE yi kurmuyorsun zaten sondan bir önceki olayı yapıp herkesi vassal yapıyorsun sonra sadece declare wara basıp toprak alıp toprak veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Yes. Lakin oyunda religion olayı koptu, coptik, ortodoksluk yerin dibine gitti. Belki one tag sadece HRE ile yapılabilecek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Ottomanla veya Russia ile gene WC yapılır sanırımda; işte artık vassal feed yapıcaz mecburen. Doldur doldur boşalt şeklinde yürücek iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=edjLVFMjPyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Mewar baya eğlenceli olmuş, ama görev ağacı peşinde koşacağım diye tüm Hindistan'ı bağlayamadım. En büyük sorun başta yıkılmayan Timur, eğer yıkılmazsa Hindistan'a kesin karışıyor. Büyük kim ise onun karşısında yer alıp diğerleri ile dost oluyor. Sona doğru da Ming dert oluyor eğer sizin büyümenizi engelleyememiş ise diğer Hint devletleri 1-2 tanesi Ming'e sırtını yaslıyor. Ming RUSYAYI boyunduruk altına aldı, o videoda sona doğru neredeyse tüm Türkistan'ı tutan Çağatay Hanlığı da Ming'in haraçgüzarı idi. Böyle bir ortamda 3 başarım açtım. En çok dikkatimi çeken ve tasvip etmediğim yeni özellik şu trade noktası için diplomasi talebi. Gerçekçi yanı var ama böyle değil. Bunu Amerika'daki cücük kızılderili dahi yapıyor. Hindistan'da kıyıda kızılderililerden Memlük Osmanlı ve batılı devletlerden birçoğunun şehri vardı. Bu dinamiği biraz daha iyileştirmeleri lazım. Fes görünce hemen triggerlanmayın Empire Total War cosplay'i idi zamanında lan parti yapmıştık, bu konsepti kullanıyorum :) https://www.youtube.com/watch?v=oQMi4c157bM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 mewar ıdeas baya ıyımıs ya, baharat downgrade gıbı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Yıllar sonra Venedik'e başladım. Et oriri Venezia! Gelişmeleri paylaşacağım. Bunun gibi: https://forum.paticik.com/read.php?77,4925908,4925908#msg-4925908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 paradox ağır şerro yav heir geldi, 5dk geçmedi oyun günüyle de 1 ay falan, hemen event geldi öldürdü heri'i. hevesim kursağımda kaldı. başarım kasıyoruz olan olaya bak ya, ben nevers ile yapamayacağım sanırım, tüm fransa'nın core topraklarını oyun bitmeden almam lazım, ispanya portekiz, napoli ve aragonu aynı anda pu yaptı ve inheritledi kısa sürede fransa'yı yerim de bu ispanya'yı ne yapacağız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 jean renoyu caıgırıcaktın gec kalmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 doğru zamanda atılmış bir ctrl+alt+del , heirlerin ortalama ömrünü oldukça uzatıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 beyler 666 bu heri geldi, 1 yıl geçmeden eventle oyun öldürdü, dediğim çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 backup.backup.backup.backup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 2-3 senede bir save almak lazim bu tip durumlarda. Backup kurtarmiyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Ironman oynuyorsak napcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 İron man dede alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Ha iyi, o zaman oynayayım. Ben ironman in olayı save alamamak sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 eu4 save folderında ironman saveler yedeklenebiliyor obut turlu achievement yapmak çile ya sırf 1 vent kötü gitti diye 10 saatlik oyun tekrar oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz Remus said: 2-3 senede bir save almak lazim bu tip durumlarda. Backup kurtarmiyabiliyor. advanced eu4 tutorial 1.bölüm : save scumming. documents/paradox interactive/eu4/saves klasörüne gidiyorsun save dosyanı bir yere kopyala al sana ironman save point. ayrıca heir falls ill tarzı istenmeyen bi event geldiği zaman task manager'dan eu4'ü kapatınca bir önceki save point'ten devam edebiliyorsun ama bunu çok yaptığında save game'in ismi backup.backup.backup gibi birşeye dönüşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 olm bu başlıkta hiç AAR yazmıyorsunuz, Crusader Kings de o kadar hype yaptım size, şuna bi saramadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Oynamaya zor vakit buluyoz, kim yazacak AAR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Şuna başlayıp bitirememişim en son, yazık olmuş.. https://forum.paticik.com/read.php?77,6390909,6390911#msg-6390911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 "Türk'e kefen biçenin sonu yine korkunç olmuş ve hikaye yarıda kalmış." ASDFGHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar