Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Some Idiot/How Sports Bras Work

yav

Öne çıkan mesajlar

şu bakımdan ele almak lazım konuyu

kadınlar, sırf derece kazanmak için, çeşitli takviyeler ve ağır antrenmanlar sonucu vücutlarını, ve kadınsal özelliklerini bozmalı mıdır?

veya bu kadar ağır hazırlanmadan mı sporlarını yapmalıdırlar?

burada başka bir konuda var, milyon dolarların döndüğü bir piyasa oluşmuşken, veya devlet başarısı için bazıları (sovyet ve almanlar başlatı bunu) travesti formunda yarışmalara katılıyorlar. eee bu kadınların sporumu oluyor o zaman

veya tenis, doğu avrupa kızları diğer rakiplerine nazaran hem fizik gücü/yapısı hemde güzellik olarak ezici üstünlükleri var, ve yüklü miktarda bu işten para alıyorlar, ve salt tenis aşkı illede bu işi yapmadıkları da ortada ve ortaya serena kardeşler gibileri çıkıyor

diğer taraftan, bu konuşmalara zemin hazırlayan zatın estetik kaygıları nasıldır bilmiyorum ama olimiyatları izleriğim kadarı ile "çirkin" veya "kadınlığın kaybolduğu" sporcu sayısı bayada azınlıkta kalıyor.

baya giderli sporcu var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

lol aynı bone'un dediği gibi, bir bisikletçiler gördüm o ne bacaklar öyle. vücudun çapından geniş üst bacak. altınları da kapıyorlar. böyle yunan heykeli gibi insanların derece yaptığını sanan mı vardı? azınlıkta o dallar.

ayrıca kadınsal özellikler ne ya, 1000 yıl öncenin kadını ne, 10000 yıl öncenin kadını ne, 100 yıl öncenin kadını ne, bugünün kadını ne. onu da geçtim o kıtanın kadını ne, bu kıtanın kadını ne, kimin kadını ne? ayrıca erkeğe ne oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi erkekler normal mi allah rızası icin
haltercilerin hepsi kaslı cuce
yuzuculer martı gibi insannar
spor yaparsan vucudun değişir normal bisi bu

erkekler içinde aynısı söylüyorum zaten,

bu kadar abanmak ne derece doğru diyorum,

ama işin sonunda yüklü paralar olunca veya rejim meselesi aşırı abanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1096709&CategoryID=138

said:
Hey selam, ben 12 yaşındaki oğlan çocuğu gibi duran kadınım. Olimpiyat Oyunları’nda kadınlığı sizin için mahvediyorum. Güzel değil mi, ha? Peki, 12 yaşındaki çocuk ne yapıyor? Altın madalyayı kazanıyor seni lanet olası. O selam, ben yine aynı 12 yaşındaki oğlan çocuğu. Bu sefer sadece spor sutyeni giymiyorum. Görüyorsunuz değil mi?

hey adamım senin derdin ne ha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...