Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 "It's not his fault for being such a dumbass he is just Turskish!! What do you expect from the most evil and hated country in the world!! :D" gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Feamer said: mesela antik yunanda sparta kadınları her yarışmayı kazanırlarmış ve güzellikleri de dillere destanmışdayım anlattı doğruymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 tuh yakalandim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ciddi ciddi adamla aynı fikirde olan yoktur herhalde burada ya. o kadarını buradan bile beklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 var var ayni fikirde olan bikac kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Feamer said: mesela antik yunanda sparta kadınları her yarışmayı kazanırlarmış ve güzellikleri de dillere destanmış dedi kate upton hayranı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kadının şu şekilde haberi olmuştur muhtemelen; http://www.dailymail.co.uk/news/article-2185510/Newspaper-columnist-provokes-worldwide-outrage-saying-Olympic-Games-destroying-female-figure.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kızda da tam amerikanlık meme varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 adam hakli, atlet olucam diye cirkin olmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ""Yuksel Aytug has clearly not seen much of the beach volleyball competition." And the "writer" must have a warped idea of what a woman's body should look like. I like a voluptuous Amazonian queen, not the Terminator's little sister. - RaulJones, Nunyerbisness, 09/8/2012 14:06" son cümle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şu bakımdan ele almak lazım konuyu kadınlar, sırf derece kazanmak için, çeşitli takviyeler ve ağır antrenmanlar sonucu vücutlarını, ve kadınsal özelliklerini bozmalı mıdır? veya bu kadar ağır hazırlanmadan mı sporlarını yapmalıdırlar? burada başka bir konuda var, milyon dolarların döndüğü bir piyasa oluşmuşken, veya devlet başarısı için bazıları (sovyet ve almanlar başlatı bunu) travesti formunda yarışmalara katılıyorlar. eee bu kadınların sporumu oluyor o zaman veya tenis, doğu avrupa kızları diğer rakiplerine nazaran hem fizik gücü/yapısı hemde güzellik olarak ezici üstünlükleri var, ve yüklü miktarda bu işten para alıyorlar, ve salt tenis aşkı illede bu işi yapmadıkları da ortada ve ortaya serena kardeşler gibileri çıkıyor diğer taraftan, bu konuşmalara zemin hazırlayan zatın estetik kaygıları nasıldır bilmiyorum ama olimiyatları izleriğim kadarı ile "çirkin" veya "kadınlığın kaybolduğu" sporcu sayısı bayada azınlıkta kalıyor. baya giderli sporcu var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ha şunu unutum, kadının, göz yanılgısı ile büyüttüğü memelerine bile tav olan sizler, köşe yazarını eleştiriyorsunuz birde.... çık çık çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi erkekler normal mi allah rızası icin haltercilerin hepsi kaslı cuce yuzuculer martı gibi insannar spor yaparsan vucudun değişir normal bisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sanane olm kadinin kadinligindan, o kendi derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 akıllı ve memeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Meme kelimesini seks düşünmeden de kullanabileceğini göstermek istemiş yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 lol aynı bone'un dediği gibi, bir bisikletçiler gördüm o ne bacaklar öyle. vücudun çapından geniş üst bacak. altınları da kapıyorlar. böyle yunan heykeli gibi insanların derece yaptığını sanan mı vardı? azınlıkta o dallar. ayrıca kadınsal özellikler ne ya, 1000 yıl öncenin kadını ne, 10000 yıl öncenin kadını ne, 100 yıl öncenin kadını ne, bugünün kadını ne. onu da geçtim o kıtanın kadını ne, bu kıtanın kadını ne, kimin kadını ne? ayrıca erkeğe ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Adam demek ki olimpiyatları göğüs, kalça görmek için izliyor. Tipik Türk abazası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hatun ''turkish'' dedi.rezil olduk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 BonePART said: abi erkekler normal mi allah rızası icin haltercilerin hepsi kaslı cuce yuzuculer martı gibi insannar spor yaparsan vucudun değişir normal bisi bu erkekler içinde aynısı söylüyorum zaten, bu kadar abanmak ne derece doğru diyorum, ama işin sonunda yüklü paralar olunca veya rejim meselesi aşırı abanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aquila said: sanane olm kadinin kadinligindan, o kendi derdi. kadının kadınlığı ile alakam yok , onu eleştirmiyorum zaten günümüz yarışmacı "spor" ve "olimpiyat" kavramına etik eleştiri getiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 paradan çok başarı yalnız. işin ucunda para olmasa bile birisi çıkıp ben o rekoru kırıcam diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1096709&CategoryID=138 said: Hey selam, ben 12 yaşındaki oğlan çocuğu gibi duran kadınım. Olimpiyat Oyunları’nda kadınlığı sizin için mahvediyorum. Güzel değil mi, ha? Peki, 12 yaşındaki çocuk ne yapıyor? Altın madalyayı kazanıyor seni lanet olası. O selam, ben yine aynı 12 yaşındaki oğlan çocuğu. Bu sefer sadece spor sutyeni giymiyorum. Görüyorsunuz değil mi? hey adamım senin derdin ne ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hem ayırca derece kazanılması için son teknoloji ürünü mayo, ayakkabı v.b. alet ve edavatlara da eleştirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fazla eleştirme paticik recm tayfasını uyandıracan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar