Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 umrum olmaz istersen git domain al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 arkadaşlar niki üç harf ve daha az kullanıcıları dikkate almayınız!!!! onlar forumun tık sayısını çok göstermek için yazılmış botlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 idial değil ideali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kilosu 3 basamağı geçenler var ya gelip hala pc başında bık bık peşindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bunun +36 poison resistance ı kaale almıyıp digerlerini yazdım 30 bin lık seyler cıktı eritcektim nerdeyse hadi o gereksiz seyide yazım dedim 40+ milyonluk 2-3 tane item cıktı sadece 22 milyona koydum .. http://i.imgur.com/E38z0U.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 resim görünmüyor :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kilosu 3 basamakdan az olanlar pek konuşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yekeyeke said: change değil, chance. yanlış olan türkçe kelimeye takılmayıp ingilizce kelimeye takılınca bildiğin özenti apaçi gibi bir şey oluyorsun, biliyor muydun? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 acayip heyvanlara benziyırsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Lectre said: yekeyeke said: change değil, chance. yanlış olan türkçe kelimeye takılmayıp ingilizce kelimeye takılınca bildiğin özenti apaçi gibi bir şey oluyorsun, biliyor muydun? ^^ he he monaco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://i.imgur.com/sz1FKIH.jpg ulan gökten yağsa bize gene neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 leech yok çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bu sıralar düsürdügüm itemin haddi hesabı yok .. herkez düsürüyormu böyle,şansımmı döndü benim ? http://i.imgur.com/ksYxvGs.png 50-100 milyon eder sanırsam,taktım kullanıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 o kadar etmez gibi ama yine de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 öyle diyince baktım bi AH ye buna yakın sadece bi item var ondada soket yok armor diger yan stat lar olmiyan bi rare 42 milyona koymuş . eder gibi gözüküyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 keşke her item ah deki fiyhat etse süper olur da tabii. benim amulet var misal, 130 str 5 as 7 cc 77 cd ama işte yok 40 bile etmio. baksan ah de en yakını 80 lerde gezio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 oda var tabi satamadıkdan sonra etse ne olcak,yeni monk set düsürdüm 3.5 m ye koydum satıldı hemen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 zamanında 100k ya satamadığım kıytırık bi goldskin ni(level 52 chest) 4m ye sattım şimdi... ucuza mı gitti ki :) edit:pardon 5m 100 k ya gitmiş son saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bende bazen söyle gold harcıyasım oluyo istedigim bi sey gördümmü veriyorum 5-10 milyon adamına denk gelcen yani satarsın o zaman istedigin fiyata .. bi monk kaldı 60 yapmadıgım onu legandry ala ala levelliyorum acımıyorum paraya zevkli oluyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 1000 dmgli, socket echoing fury degerini bulur umuduyla 5000 golddan acik arttirmaya konulmus ve 85bin golda satilmistir. Sanirim oyunu oynayan 50 kisi falaniz. Mal blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Abi 1000 dmg inanılmaz az. İntellect rollse zaten underdog kafadan. Life steal veya crit damage yoksa sokete ek, iyi bile gitmiş diyebilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 item mi cahngeliyonuz ne yapıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 echoing furry geçen gün bende aldım ama ls li 160m gold verdim ucuz yinede 1k dps socket ls iyi oldumu oolmadı şaka ya çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 satılmıycak seyler koyuyosunuz o yüzden AH ye,koyar koymaz sattılan şeyler oluyo bende baya milyonluk seyler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 10 sefer 19 ile 80 arası koydugum amulet dün 41 e gitti. öyle hemen gitmezse gitmeyecek demek olmuyor yani. ha zorlar biraz ama gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar