Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, Ne Kadar Eder Başlığı - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kiymaliborek said:

biri daha ucuza koymuş işte. sayfadaki diğer fiyatlardan belli oluyor.

diğerleri 100-250 euro arasında koyuyo olabilirler ama satamıyorlar problem o zaten ortalama satabilicegin fiyat 90-130 euro arası daha fazla kimse vermiyor zaten çok uber olmadıkça..
Mesaj tarihi:
Adam belki nerdy kız arkadaşına hediye olarak aldı, kıza da o sırada 1300 dps calamity düştü, adam da üzüle büzüle itemi geri ahye koydu?

edit: calamity'nin o procu tam olarak ne yapıyor?
Mesaj tarihi:
1 hand crossbow düstü bugün legendary. bi heves identify ettim dawn 999 dps. socketi de yok.

dünden beri 6 legendary düştü hepsi birbirinden kötü. swamp land wanderers, saçma sapan rollenmiş lacuni prowlers, promise of glory, 970 dps hellrack, dexli 947 dps sky splitter.
Mesaj tarihi:
Fiyatı şüpheli itemlar haricinde böyle bir itemin fiyatını neden soruyorsunuz ki anlamadım ben :)

filtera 250 dex 450 loh yazın ,dps olarak sortlayın 700 dps aralıklarındaki ortalama fiyat

20-30 düşürün statları bir daha bakın gg
Mesaj tarihi:
Profildeki gearin tamamını satsam ne kadara gider sizce ? EUR cinsinden konuşursak

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Solaufein-2436/hero/1564231

Offhand, bot, amulet, ring para eder sanırım.
Mesaj tarihi:
Ayakkabı 1.0.4den önce -manyak gibi rollayan ice climbers/firewalkers gelmeden önce deli para edermiş de şimdi çok büyük bir beklentiye girme derim ben. Bir de artık eskisi gibi %5-6 ms vermiyor itemler, direk %12 verdiğinden ve sayıları da baya arttığından botları kompanse etmek kolaylaştı. Keşke önceden satsaydın.

Quiver ring ayakkabı 20şer falan da; gerisi pek sıradışı görünmedi bana.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...