Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 500'e satacaksa alayım direk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 SATACAKSA ! Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 5m+ bence o helm bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 5 m ? Waaaooow iyimis. İyi sanslar dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Abi o düzeyde DEX / STR + VIT, crit ve gem slot olan itemlar en az 3-4M dan başlıyor zaten. Life% de gelmiş buna ona değer biçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ah den bak dostum ona gore iyise yada kotuyse bi fiyat bic ? Yoksa bile yuksekten koy alan alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 %life + o kadar vita vereni yok su an auctionda kıyaslayabilmek için. saçma sapan ucuza satma fikir yoksunu tavsiyelere uyup da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 özellikle quiver rmahta ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 şimdi nasıl bilmiyorum da geçen hafta falan düz dex/crit/socket verenler bile 4-5 milyon edebiliyordu helmlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Aluriel said: %life + o kadar vita vereni yok su an auctionda kıyaslayabilmek için. saçma sapan ucuza satma fikir yoksunu tavsiyelere uyup da 70 dex 70 vita 48 ar crit change 6 skil bonus 11 veren bi kafalıgı 500 k ya aldım.Ve ah deki helm fiyatları sacma sapan oldugu icin ben fikrimi bu sekilde belirttim. 2cisi Hic bir sekilde artniyetim yok.Bu zamana kadar item aldım sattım araştırdım ve hala aynı şeyi yapıyorum.FİKİR YOKSUNU olamam sanırım. 3.FİKİ YOKSUNU ? Ben sana hakaret yada rahatsız edici bir kelime kullandıgımı da hatırlamıyorum Aluriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Tamam da bu konuda itemların ederini soruyoruz zaten, çok kelepire de bulunabiliyor herhangi bir item olay bu değil. Sen gerçekten öyle bir kafalık aldıysan o fiyata koyan adam 5M a koymak istemiş ve bir sıfır az yazmıştır çok büyük ihtimalle. Ya da etrafından hatalı bir bilgi alıp öyle AH ye koymuş da olabilir. Bu arada 1.0.4 den önce doğru dürüst aratılamıyordu helm ler socket - MF / GF gem yüzünden ama şu an çok iyi filtreleme yapılabiliyor AH de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 quatermain said: Aluriel said: %life + o kadar vita vereni yok su an auctionda kıyaslayabilmek için. saçma sapan ucuza satma fikir yoksunu tavsiyelere uyup da 70 dex 70 vita 48 ar crit change 6 skil bonus 11 veren bi kafalıgı 500 k ya aldım.Ve ah deki helm fiyatları sacma sapan oldugu icin ben fikrimi bu sekilde belirttim. 2cisi Hic bir sekilde artniyetim yok.Bu zamana kadar item aldım sattım araştırdım ve hala aynı şeyi yapıyorum.FİKİR YOKSUNU olamam sanırım. 3.FİKİ YOKSUNU ? Ben sana hakaret yada rahatsız edici bir kelime kullandıgımı da hatırlamıyorum Aluriel. http://i.imgur.com/zr7BZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 dalga bi yana, neyi kaça aldığın kimseyi bağlama. salağın biri ucuza koymuştur, sen de herkesten önce görüp ucuza almışsındır. senin o tarif ettiğin helmi 500k vererek almış olman onun ederinin o olduğunu kanıtlamaz, sadece senin şanslı olduğunu kanıtlar. dediğim gibi benzer helmlerin %life vermeyenleri bile çok daha yüksek fiyata auctiondayken 500k yazman komik/ayıp/art niyetli/fikir yoksunu. seç beğen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Aluriel said: dalga bi yana, neyi kaça aldığın kimseyi bağlama. salağın biri ucuza koymuştur, sen de herkesten önce görüp ucuza almışsındır. senin o tarif ettiğin helmi 500k vererek almış olman onun ederinin o olduğunu kanıtlamaz, sadece senin şanslı olduğunu kanıtlar. dediğim gibi benzer helmlerin %life vermeyenleri bile çok daha yüksek fiyata auctiondayken 500k yazman komik/ayıp/art niyetli/fikir yoksunu. seç beğen al. Benim öyle bi niyetim yok ki Aluriel ? Fikir yoksunu diyosun yaa bende sana fikrimi açıkladım ama anlamamışsın. Neyse keşke cevap bile vermeseymişim.Olay buralara kadar gelmezdi dimi.Sen çocukca resimler paylaşmazdın falan filan ! Neyse oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Dedin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Tartışmalardan uzak, o helm rahat 5m eder ya. Havada karada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ya item koyduk adamlar tartışıyo kaynadı arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 düşürdüğüm yegane 60 lvl legendary item 3-5 verilirmi sizce yada bir pati klasiği budamı gol değil? peh 25 sayfa aynı yüzükden var ama 177 armor veren bir tek bu var diğerleri daha düşük B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ahahahahah yürü be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 KidLazer said: ya item koyduk adamlar tartışıyo kaynadı arada Olur öyle arada, o itemlerin fazla ederi yok =/ silahlar soketli olsa belki. Sadağı satabilirsin belki 40-50k dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 quatermain said: Aluriel said: %life + o kadar vita vereni yok su an auctionda kıyaslayabilmek için. saçma sapan ucuza satma fikir yoksunu tavsiyelere uyup da 70 dex 70 vita 48 ar crit change 6 skil bonus 11 veren bi kafalıgı 500 k ya aldım.Ve ah deki helm fiyatları sacma sapan oldugu icin ben fikrimi bu sekilde belirttim. 2cisi Hic bir sekilde artniyetim yok.Bu zamana kadar item aldım sattım araştırdım ve hala aynı şeyi yapıyorum.FİKİR YOKSUNU olamam sanırım. 3.FİKİ YOKSUNU ? Ben sana hakaret yada rahatsız edici bir kelime kullandıgımı da hatırlamıyorum Aluriel. lan ben yazana kadar gerekli ayarı verirler zaten de, class only item almışsındır bikbik ediyosundur muhtemelen. 2 haftadır helm kovalıyorum, soketli ve şu statlara haiz itemi 2m altında bulduysan al, parasını ben vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ederi nedir ? 40 yılda bir şansım tuttu heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 200 civarı falan eşdeğerleri 1037 dps olanı 80mden satılmamış, 3 saati kalmış. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 stimpak said: quatermain said: Aluriel said: %life + o kadar vita vereni yok su an auctionda kıyaslayabilmek için. saçma sapan ucuza satma fikir yoksunu tavsiyelere uyup da 70 dex 70 vita 48 ar crit change 6 skil bonus 11 veren bi kafalıgı 500 k ya aldım.Ve ah deki helm fiyatları sacma sapan oldugu icin ben fikrimi bu sekilde belirttim. 2cisi Hic bir sekilde artniyetim yok.Bu zamana kadar item aldım sattım araştırdım ve hala aynı şeyi yapıyorum.FİKİR YOKSUNU olamam sanırım. 3.FİKİ YOKSUNU ? Ben sana hakaret yada rahatsız edici bir kelime kullandıgımı da hatırlamıyorum Aluriel. lan ben yazana kadar gerekli ayarı verirler zaten de, class only item almışsındır bikbik ediyosundur muhtemelen. 2 haftadır helm kovalıyorum, soketli ve şu statlara haiz itemi 2m altında bulduysan al, parasını ben vericem. Sen ne diyosun ? Bak isine canımı sıkma benim.Sana laf söyleyenmi oldu kamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar