reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 w8 de bende sorun yok sadece ns2 de sorun oldu oda oyuna girerken yükleme ekranında alttab yaparsan gidiodu oyun. oyuna girince sorun yoktu. sadece son patchle alttab geçiş süresi slightly yavaşladı warzde. Path of exilde aldım oda beta onada wipe gelicek ehueuh. Amma çok oyun var piyasada planetside 2 ns 2 warz poe gw2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 wipe geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 aynen ben de onu sormaya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 gece gelicek arkadaşlar. şahsi tahminim 3,5 da filan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 gelse yazardı biri muhtemelen. adamlar wipe'ı bile geciktiriyor peheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Dupe gitti dimi kesin wipedan sonra herkezin hayalinde ki warzyi oynayabilicez böle çekiç bile bulmanın mucize olduğu ton balığı için çocuğumuzu kesiceğimiz nefes alırken ses çıkarmıcağımız bir warz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bugun bi girdim, camposta millet neyi var neyi yok salmisti. crossbow bile buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 4-10 PST arası down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 BioHazarD said: 4-10 PST arası down bizim saatimize göre kaç oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Bizim 10 saat gerimizdeler. 4 saat sonra başlayacak, 6 saat sonra bitecek. Yani en erken 10 saat sonra bakım bitecek. Bunun 3-4 saat daha uzayacağını düşünürsek yarın öğlen vakti anca açılır. Tabi bizi şaşırtıp vaktinde açarlarmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 reampage said: Dupe gitti dimi kesin wipedan sonra herkezin hayalinde ki warzyi oynayabilicez böle çekiç bile bulmanın mucize olduğu ton balığı için çocuğumuzu kesiceğimiz nefes alırken ses çıkarmıcağımız bir warz ... da mapin komple açılmış hali bile ufak bence 100 kişi hatta 200 kişi karambol olurcak mount and blade e döner oyun çekiçler sopalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 tam walking dead dizisi üzerine yapılacak oyun ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 200 kişi zaten kaldırmazda. Şöyle birşey olacakmış "ormanda da yiyecek, silah vs." bulunacakmış. Da yalan abi... Açık arazi zombi oyunumu olur. Adımını attığın yer sote yuvası olacak (100 kişiyken). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 2.gelecek map cok daha buyuk olacakmis diye birseyler okumustum da ne zaman gelir kimbilir 2.map. 100 kisi icin de bu mapin cok kucuk olucagini sanmiyorum. campos, clearview direkt intihar noktalari olur onun disi guzel olur. havaalanina da gidilmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bu map için 40 kişi ideal bence. Öyle aman aman bi büyüklük yok haritada baştan sona sanırım 20 dakikada gidersiniz yürüyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 indirip oynayabiliyor muyuz? nereden indirioyurz sitesinde bulamadım lan daha betadaymış tüh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 abi illa full maplere girilicek die bi kural yokki istersen 200 olsun gidersin 50 kişi olana girersin şuandada öle yani ben daha full servera girmedim hiç max 30 kişiyidi hep o yüzden populasyon pek zararlı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 steam şöyle birşey yapsa ne güzel olur ya.. 100 kişilik serverlar felan. Zombi teması yerine, "half life" olabilir. Birde silahlar half life yada cs gibi olmayacak abi. Bf3 kafasında olacak silahlar. Ekipmanlarla silah daha iyi nişan alacak felan işte :p. Serverlarıda vermeyecek, warz gibi kendi kiralatacak. Yine hayatta kalma oyunu olacak ve loot aynen devam :P edit1: adamlar fps ci, bu sayede mmo olayınada girmiş olurlar :D edit2: ayrıca hikaye single playerdaki hikayeye göre ilerler. Oyuna yeni şeyler eklenir. Bu sayede düz half life ı daha seri çıkartırlar, oradanda parayı kırarlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Murray said: BioHazarD said: 4-10 PST arası down bizim saatimize göre kaç oluyor ? http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=The+War+Z+-+Maintenance+%2F+Wipe&iso=20121204T16&p1=137&ah=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 BabacumMostors said: indirip oynayabiliyor muyuz? nereden indirioyurz sitesinde bulamadım lan daha betadaymış tüh :/ ne betasi, oyun alpha sdf. ama parayi veren oynuyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 15$ a düşmüş yeniden (25$ lık olan daha avantajlı gibi duruyor. Tabi geliştireceklerini düşünürsek :P ) 25$ lık olanda oyun 10$ a gelmiş oluyor. 15$ oyun içi marketinden alışveriş için para veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Oyuna girmeden globale bakın silah filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 oyunu aldık da. maile gönderdiği bütün kodlara hata veriyor. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 alpha da 500k sattıysa bu oyun, bir çok firma çoktan benzer konsepti çok daha iyi bugsız neyim sunmak için çalışıyordur kesin. bi kaç aya patlatırlar haberleri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bu firma zaten öyle abi bu oyunun asıl versionu DayZ Armas 2 modu, 1 milyon belki fazla sattı daha değişik bir havası vardı çok bugluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar