GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Alayım mı sizce? Çok exploiter falan var mı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 KingV said: DayZ standalone features new engine, moving to MMO client-server model DayZ deki takılmalar zombilerin 2km öteden görmeleri falan düzeldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 zombieler 2 metreden görmüo abi artıkehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 GwindonSurion said: Alayım mı sizce? Çok exploiter falan var mı oyunda zaten 15 dolar firsatini kacirmissin, bence wipetan sonraki yorumlari bekle. su anda oyunla ilgili saglikli yorum yapilabilecek bir an degil. herkes inventorysinde ne varsa harcamaya oynuyo. exploiter da cok yok aslinda ama, bir taneyle de karsilassan can sikiyo tabi full loot oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 15 dolar mı :( hay canınasını ya alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 SniperZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 HatZ abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aldim, 5 dakka kostum, oldum, sonra hic acmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ilk başta bende aynısını yapmıştım. Daha sonra mesajlardan aldığım bir gaz ile kendimi biraz zorladım. Çözünce herşey netleşti :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aquila said: aldim, 5 dakka kostum, oldum, sonra hic acmadim. 0/10 apply yourself, see me after class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ben de ilk aldığımda elimde flashlightla otobanda koşarken patır patır indirildim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ahah flashlight acik dolasan birini gorursen zaten bil ki ya yeni almis oyunu, ya da intihar ediyo sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 flashlightsız olmayan yerler de var özellikle gece gleenwood springs de flashlightsız zor çıkarsınız kasabadan, her taraf enkaz, yanık, karanlık bir zombi sesi duyuyorsunuz nereden geliyorsunuz anlamıyorsunuz. Bi arkadaşla gittim. Çıkmak için o feneri arkamdan tuttu ben zombi kestim öyle çıktık kasabadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 2 kişiden 1 tanesini aldım. Diğer sniper sıkarken, bir kaç tane loot çarptım ve uzadım. Daha sonra hava kararmaya başlayınca yeniden lootun orayı görecek şekilde yanaştım (arkadaşı lootu alacaksa onuda vurayım istedim). Yaklaştıkça farkettimki, hava benim için çok karanlık olmuş. Adamdada nv olabilir diye tırstım ağaç arkasında saklandım. Adam bulunduğum yeri flare ye boğdu :D. Sniper ı koruyan olabilir diye gitmekten vazgeçip çıktım (zaten son flare tam arkama gelmişti (ama adam karşıda, aramızda ağaç var.) yerimi bulmuş gibi attı o flareyi (önce önümdeki ağacın önüne gelmişti). Arkadaş gelmeyince, tek başıma girdim. Tek kişi zorluyor yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Yedik mi wipe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Yemedik. Yine bize göre gece 12 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kesin gelio yani bugun wipe süper o zaman klan kurucak varmı paticik diye ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 var abi clan kurmalı akşama. ne kadar gc almak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 işte gc almak lazım değil, oyun sana veriyor gc ni bol miktarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 gc almaya gerek yok 20 kişilik için 20de yeterli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Devil's Pact Mini Klip, 720p HD oluyor gerçi ama görüntüler yinede çok güzel olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 zombiye 3 sniper mermisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 headshot atmak gerekiyor illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Abi yine koşmuşsunuz hep dsfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ya aksiyonu videoya çekemiyorum ki, çeksemde anca ölürken görürsünüz beni :) fps düşüyor yerlere, zaten öyle aksiyon esnasında aklıma bile gelmiyor açıkcası, video tuşuna basmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar