GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 campos bi kaç kere gittim hepsi hüsran oldu bidahada gitmedim oraya item loot için gidip stok yapmak lazım, grup kuralım olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 clearwiev'den ve campos'dan uzak kalın abi. O değil sol üstteki büyük şehire adını unuttum gitmeyin. Hiç bir şey çıkmıyor koca şehiri alt üst etmenize rağmen. Zaten oyuncu falan da yok. Bir cadde var zombi dolu geri sokaklarda zombi de az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bende hiç bişi bulamadım lan o şehirlerde.sol üstteki şehirde tam komedi zaten :P sadece girişte zombiler var onun dışında tek tük zombi var :P 3-4 kere gittim hadi silahı geçtim yemek su bile bulamadım koca şehirde. sadece o kırmızı binada bulmuştum ondada sniper ile birini öldürmüşler heralde loot u almadan bırakmışlar.itemi aldıktan 3-4 dk sonra benide vurmuştu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 la gelin yardim edin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Seele said: la gelin yardim edin az. hangi server ? şöle mikrofonlu falan bişeyler yapsak topluca, sürüden ayrılanı kurt kapar beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 nereye gelim hangi serverdasın ? :D yıhhh yıhhh 1 kill daha eklenicek listeme güzel güzel >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://karthus6level.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/WarZ-2012-11-15-00-13-38-751.jpg asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Biz de çekmiştik bunu ya, herifleri ararken gözümüze çarpmıştı 2 hafta önce. Bunlara bakarken herifleri kacırıyoduk az daha sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bir tane beyzbol sopasi buldum kullanmak icin flashlight i cikarmak gerekti ben mi beceremedim anlamadim. Denemek icin pek vaktim olmadi oldum hemen. bu gecegorus durbunleri falan bulunabiliyor mu yoksa illa satin almak mi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 fenerde melee weapon sayıldıgından beyzbol sopaso cekic tabancalar hepsi 2. slot olarak kullanılıyor. gece görüş dürbünleri bulunabiliyor da ben henüz bulana rastlıyamadım...yada varlıgından haberdar olmadan öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 fenerle 1v1 de zombileri aliyorsun da 2 tanesi geldiginde gg direk. Feneri acinca kapanmiyor bir daha ondan hep ustume ustume geliyorlar sanirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 karnimizi doyuracak birseyler bulalim diye 5 saat kostur sonra 2 zombi gelip oldursun acimasiz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 zombiler ısıga gelmez sese gelir yada dıbındeyse görüp gelirler. kosmuyacaksın yakınlarındayken çömelip gideceksin daha da yakınlarındaysan sürünerek daha da yakın ise dalagın şişene kadar ters yönde koş :D ve evet elinde ne olursa olsun birden fazla zombi kovalıyorsa pek şansın yok. ayrıca feneri kapatmak için no hand yani silme tusuna basman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 item için, sağa sola gitmeyin abi. Bir kasabada toplayın safe e çekin (girdiğinizde zombinin olmayacağı). Başka bir servera geçin, o serverıda lootlayın. Sonra yeniden değişin. Dün 20 dakikalık bi koşturmaca sonucu m1, tabanca, bi kaç şarjor. vs. Dönüş yolundada birini vurdum pompalısını aldım :P. Biraz dikkatli olunursa, en dandik yerde bile üst baş düzülüyor. zombilerin sistemi basit olmuş ama. Düz mmo npc si. Agro range ine girince geliyor. Rangei arttıran şeyler, koşmak > yürümek > eğilmek > sürünmek.. Koşma yürüme mesafesinin 2-3 katından aggro alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ben gelirim ama beklemediğiniz anda sizi öldürür lootlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 tek basına olmaz bu arada heee server hop yapacaksan küçük kasabalarda hadi eyvallah ama başka türlü asla tek başına dolanılmaz. Kurtlar sofrası etraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 abi durbun buldum bide rifle buldum 10 tane mermisi var cok mutluyum su an. ama durbun acamiyorum b ye bastim oyle yaziyor da yok acilmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 asdhahdahda :D quick slotlara at sonra eline dürbünü aldıktan sonra sağ tuşa tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 oh be cok sagol biraz sehri gozleyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Uzaktan tam yerini tespit edemediğim sniperın beni vurması sonucu ölmeden ağaç gövdesi arkasına geçip, disconnect olmanın verdiği inanılmaz hafiflik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 benim gofretler cipsler bitti aclik bari alarm vermeye basladi 5 10 dk falan goturur en fazla. bulamadim da birsey ciktim direk. Diger karakterlerden alip veremiyor muyuz ? yazik olacak mermi falan bulmustum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Karakterin global inventory e ulaşamıyorsa, onun bulunduğu yere git. ESC den hangi serverdasın bak. Sonra o karaktere geç, o servera gir. Yerdeki yemekleri topla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 su an tek cozum oyle gozukuyor o zaman. baska karakterle gidip yere aticam sonra ac olanla girip toplicam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 nerede ac olan karakterin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 boulder city diye biryer. hic bir yerde yenecek birsey yok yakinlarda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar