Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Karakter yarattığımızda tahtadan sopamız bile yokmu ya :D. boş boş geziyorum (ilk giriş oyuna :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 3-5 bişey var işte üzerinde ama merak etme ölünce onlarda gidiyor hiçbişeyin kalmıyor geriye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ilk 5 karakterde oluyo o da. arkadaşın o 5 karakter hakkını kullandıysa sıfır itemla spawn oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Suyum bitmek üzere, göle gittim. Su içmiyor :P markete girdim, içerde yemek diye birşey yok fealn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 serverlar gitti la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Denedim oyunu pek hoşuma gitmedi açıkcası. Gece almaktanda vazgeçtim. Buna vakit ayırana kadar eve online a vakit ayırırım. :D iyi eğlenceler size. Umarım ilerde daha da iyi olur. Ozaman bende oynamayı yeniden düşünürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aga bu nedir yaa... daha yeni doğmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 evet işte düzeltilmesi gereken başka bi durum daha spawn noktaları. ohaaa yahu 6 kişiler hemde :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 6kisi olsalar iyi 12 falan varlardi ben bu kadarını cekebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Densiz said: Denedim oyunu pek hoşuma gitmedi açıkcası. Gece almaktanda vazgeçtim. Buna vakit ayırana kadar eve online a vakit ayırırım. :D iyi eğlenceler size. Umarım ilerde daha da iyi olur. Ozaman bende oynamayı yeniden düşünürüm :D densiz işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abi yeni spawn olmuş adamı bende öldürüorum artık ehehe. Sonra eline bi tabanca alıp gelip bela oluo :) Oyun zevkli fakat yürümek bayıo ya sırf o yüzden sıkılıp kapattım bir çok kez inşallah vesait felan eklenir bisiklet bile olsa sessiz sessiz turlarız =) Daha alpha oyun epey eksiği var bir an evvel çıksa böle wipe yemicek hali başlasak oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://forums.thewarz.com/showthread.php?65271-Patch-Tuesday-11-27&p=996979#post996979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 adamlar erteleye erteleye rezil oldular tüm communitye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yine mi ertlenmiş giremedim linke wipedami ertlendi yoksa o 30undamı hala ertelesinlerde düzgün bişi olsun gerçi adamlar alpha diyip zaten bi kere kendilerini garantiye almışlar neden rezil olsunlar ki alpha halinde ki oyunu satın aldığını biliyor alan herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 14.99 dolares olmus. alabilirim. ama yardim edecek birileri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 geçen hafta 30 dolarken iyiki almamışım. 10 olursa alcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kazıklısını yedik demek.... 25 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oha kazık yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hibneler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Seele said: 14.99 dolares olmus. alabilirim. ama yardim edecek birileri olacak. Bende oynicak birilerini arıorum dolu silah gofret cips canta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bu nasil oyun lan adam beni gofretle kandiriyor. asfdasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 14.99 iken de almazsak yazık bize la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ya adamlar kafalarına göre fiyat artırıp, azaltıolar. preorder fiyatlarına çekmişler gene, bi ara 14.99'dan 19.99 yaptılar sonra 25.99'a kadar çıktı bi ara şimdi tekrar 14.99 yapmışlar. ne içio bu adamlar yahu almayı düşünen varsa kaçırmasın fiyatlar düşmüşken daha da düşmez bu fiyatlar yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 öh ben 25 dolara almıştım lan.hatta almadan 2 gün önce 19 dolardı onu almadığıma üzülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bi tane daha alasım geldi. fiyata bak. aptal oldum oyun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar