barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 nametag bence de gelmesin. veya party çet. "abi senden zıpla, abi sen misin bak vurucam, olm ates ediyo..." derken kafaya kursun yemek. bunun stresi oyunu zevkli hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi crosshairli server hic denk gelmedi bana ya quick diorum yada en az kisilikleri seciorum demin 17 kisilik bi yerde vurdu biri sinirlendim ciktim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 barbu said: nametag bence de gelmesin. veya party çet. "abi senden zıpla, abi sen misin bak vurucam, olm ates ediyo..." derken kafaya kursun yemek. bunun stresi oyunu zevkli hale getiriyor. buna katılmıyorum ya. bunun stresi benim için en azından oyunu çekilmez hale getiriyor. zaten her an etrafta birinin seni gözlüyor olmanın verdiği stres yetiyor ki o realistik bi stres. bu ise gameplay kaynaklı stres. pardon ama gerçek hayatta tanıdığım birini görüp de "hey bu sen misin sensen zıpla" demem. o yüzden gerçek hayatta yaşamadığımız sorunları oyunlarda da yaşamamamız için bazı eklentiler gerekiyor hayatı direk kopyalamaktan ziyade. ha arkadaşım benden 2km uzaktadır, silüetini görüyorumdur, onda name-tag olmaz, o zaman zıpla derim. ama 10 metre dibimdeki adama HEY ZIPLA HÖÖY demem kadar saçma bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi sen değilmiydin o kadar da gerçek hayat olmasın diyen. al işte bak sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi bu gerçek hayat değil ama işte onu demeye çalışıyorum. sen gerçek hayatta arkadaşını tanımak için zıplamasını mı söylüyorsun? sadece tanıyorsun işte gördüğünde ama oyunlarda bunun olması mümkün olmadığı için (aşırı bi customization olsa belki bi nebze) arkadaşını tanımanı sağlayan bazı ek özellikler olması gerekiyor. bunun olmaması oyunu daha gerçekçi kılmıyor malesef. sadece parti kurduğun kişilerde 50 metrelik bi radiusta kafalarının üstünde name-tag olur, sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi tamam. sen gercek hayat gibi olmasın o kadar da oyun bu demiyomuydun. al işte :D neyse ben ciddi değilim de sen ciddi cevap veriyorsun sanırım. olsun abi o zaman nametag 3-4m ye gelince. napalım. seni mi kırıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ha, bilmiyorum ben mi demişim de demişsem de doğru demişim yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 BURDÖ HÖRŞÖY GÖRÇÖK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 parti chat şart sfs harirle ezioduk tam müthiş bi şekilde öldüm itfayeci şapkası taktık mesela.sıkıntı olmadı. ayrıca croshair tag mag gelirse bayar oyun.böyle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 nub ya zombilere öldü şatganı varken sdfd.Safe zone baya uzakta kaldı bakalım koşuyorum sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 xenocidein kafa çok karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 salla abi safezone mikrofonu takayım daha net anlaşırız o zaman.yazarken bayıyorum anlatamıyorum sdfs abi orda bug oldu.araba ile duvar arası sıkıştım.arkamdan zombi gelmiş damage verince panikledim 3 mermi vardı ztn ateş ettim.onda da kafasına ateş etmeyi unuttum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 lan gecenin koru ormanin ortasinda baslatti oyun, koy buliim diye kosarken vurdu biri galiba. you are dead dedi kaldi, nolcak simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 buraya kadarmış abi uninstall game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 1 saat beklicen sdf ama gerek yok yeni karakter aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ultimaya ilk baslayinca olunce reslenmeyi bilmeyen adamlar gibi hissettim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sevmiyorum abi ben bu oyunu gece oynamayı. bildiğin ürküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sistem saatini 1 saat ileri alıyorsun şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yeni char actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kısa özet geçeyim sana aqu: ölünce 1 saat boyunca aynı karakter ile oynayamıyorsun. yeni karakter açıp oradan devam et. sıfır açtığın karakterlerde 1-2 item olur genelde flashlighti silah olarak kullanabilirsin. ama 1 saat sonra tekrar canlandırdığın adamın üzerinde tek bir item bile olmadan başlarsın. ilk yapman gereken bir tane silah bulmak. kasabalara gidip evlerin odalarında arkalarında, arabaların içinde bulabiliyorsun bunu. ama tabiki hiçbirşeyin olmadığından eğer ki bir zombi kovalamaya başlarsa bil ki öldün. o yüzden çömelerek sürünerek ilerle. o şekilde zombilerden sıyrılabilirsin. koşmak özellikle zombileri sana saldırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 simdi bi de server soyleyin de, elimde fener kosa kosa yaniniza geliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi şu ayak sesini hakkaten düzeltsinler artık ulan sürünürken bile koşma sesi cıkarıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aquila said: ultimaya ilk baslayinca olunce reslenmeyi bilmeyen adamlar gibi hissettim lan. sdfsds. ilk başladığım gün öldüğümde saatlerce OooOooOOO diye gezmiştim ya o aklıma geldi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ya şu ayak ses olayını iyileştirsinler hakkaten. dışardan mı geliyo yukardan mı aşağıdan mı nereden geldiği belli değil sesin. geril geril gerilmekten kalpten gidicem bi günü. tam pusmuşum üst katta adamlar var bekliyorum bi arkama bakayım dedim 2 kişi birden çıktı elim ayağım dolandı havaya filan ateş etmeye başladım dsaffsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi dolu serverlarda tünele gitmiycem bidaha :D.ne zaman gitsem bi sniper sesi ve ölüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar