PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Gear'ın varsa kendine katıl bize istersen. Biz dirke ambush/kill/move on şeklinde oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 zaaaa bordo bere aldım bi heriften, bow to your general. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben anlamadım sizi. hem oyuna bok atıyosunuz hemde alayınız oynuyor. güzel mi kötü mü çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 eglenceli ama alpha. daha oyun ortada değil, şu an çoğu şey sorunlu ve düzeltilmesi gerekiyor. fikir ve temel olarak güzel ama vazife itibariyle kötü. yine de deli gibi eğlenceli tarzı sevene. 1) hack gani 2) item spawnları bozuk 3) server hopping gibi açıklar var 4) social tarafı tamamen yok (clan vs.) 5) silahlar, fps tarafı dengesiz ve odunsu 6) piyasada dupelenmiş çok fazla silah var (sniper gibi) 7) optimizasyonlar ortalama seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 almış bulundum zaten. iniyo bakalım. newbie'ye öneriler. lordum 5k plz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sürekli serverdan atıyo oyun ya 1 saattir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Oce4n said: almış bulundum zaten. iniyo bakalım. newbie'ye öneriler. lordum 5k plz? karanlıkla fener açık gezmeyi dene sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Oce4n said: almış bulundum zaten. iniyo bakalım. newbie'ye öneriler. lordum 5k plz? 1) kimseye güvenme friendly diye bir şey yok fırsatını bulan herkes öldürür 2) gizlenme esas. ışık yakma, ses çıkarma, görünürde dolaşma. keklik gibi avlarlar. 3) netten harita bul silah, item spawn olan yerlere gidip silah almaya çalış. 4) sürekli ses dinle. zombielerin, player ayak sesleri, silah sesleri vs. 5) büyük şehirlerden uzak dur, keklik gibi avlarlar. 6) zombilerin kafasına vur, gövdeden nerdeyse hiç dmg almıyolar. 7) çekiç : sessiz zombie öldürüyor (silaha nazaran) - dürbün : uzaktan gözlemlemeni sağlıyor. en önemli iki item kanımca bulması da kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ahaha bu arada eğer etrafra adam oldugundan şüpheleniyorsan are you friendly yaz proximty den adam ben mi bana mı diosun falan dicek.cevap verme hiç tribe girsin ahaha.sende adam oldugunu anlamış olursun hem.hep cevap veriyo cunku kekolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 are you friendly zaten dünyanın en saçma sorusu dsfkgj 2 tane cevap ihtimali var; 1- yes i am 2- yes i am (*boom, headshot*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 elinde silah yoksa yazma sakın yazı milleti kıllandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 silah spawn haritası nerde var ki ? valla benim hiç silahım olmadıgı için mele silahla binalara pusup are you friendly diyip adamları tribe sokuyorum bulundugum binaya giriolar saldırıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abv altıma sıcacam sinirdne stressten birgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben siliyorum oyunu yok böyle bi yetememezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 5 10 sayfa öncesinde var harita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben mlp izlicem anca kendime gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 15 dakikalık trackingden sonra kaldırdıgımız loot çantaya yetmedi, bi 10 pistol, 6-7 tane m16, m4 falan yerde bıraktık. 15 tane large backpack falan düştü heriflerden totalde çok komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben de 4 tane karakter bıraktım campos'taki çok katlı binada, bi süre oynamicam bu oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bi dahaki sefere benide alın xunn bıktım bu eziklikten hammerım bile yok zombie öldürmeye bu ne len! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Sparkcaster said: -Deno- said: timu ortak girissek mi? birimiz digerine guest pass verir burdaki herkes tirto sallamiyolar. lan bir öğle yemeği parası, ne ağladın şurda utan az 30 dolar mi ogle yemegi parasi ? Nerde ne yiyon haci sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 NolaxThensbane said: bi dahaki sefere benide alın xunn bıktım bu eziklikten hammerım bile yok zombie öldürmeye bu ne len! Abi bir tanesi sadece large backpack doldurmuş çantaya, vurdugumda Large Backpack Confettisi gibi patladı çantalar ya aheahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi oyuna girdim. elde çantada hiçbişi yok. silah olarak kullanabildiğim tek şey flash light onun da ışığını kapatma şeysini bulamadım hala. evler var giremiyorum etrafı zombilerle kaplı. ne yapacam hacı ben bu nası bi oyun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Giricen işte flashlight'la döverek, zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 şimdi de öldüm. ölünce nabıyoruz. res plz yazdım kimseden ses çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 OOOOOoooooooooooOOOOO şeklinde görüyor adamlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar