janis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Sürekli server değiştiriyorum ben. Item arıyorum. Ayrıca oyun solo olarak daha iyi ya bence. Adrenalin tavan yapıyor. Grup şeklinde daha kolay olabilir ama bf3 ten farkı olmaz.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 girip çıkılıyor serverlar arasında. Bu arada en az olanda takılmaya özen gösteriyorum
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 solo takılınca acayip geriliyor insan grup olunca lay lay layyy şeklinde geziliyor
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o zaman heyecan olmuyor ya ben en doluya girdim hep paranoya üst seviye.oyunun atmosferi çok iyi
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 janis said: Bu arada her hangi bir yerde dolanırken, doğa sesleri dışında farklı bir müzik veya efekt sesi duyarsanız , bu sizin yakınlarınızda biri veya birilerinin olduğunu belirtiyor. (Proximity Chat mesafesi) bu offical olarak yazıo nmu bir yerde ilk defa duydum o kadar forum vs. ıvır zıvır takip ediorum.
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 gece oldu yine kapadım nv yok sıkıntı sds.fener açmak intihar zaten
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 arı vızıltısı birinin öldüğünü yakınlarda gösteriyordu diye biliyorum gerçi dayzde vardı galiba o
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o dayz'deydi, burda yok sanırım öyle birşey
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ben de öyle bir şey olabilir mi diye düşnüdüm de ben duyduğumda yanimdaki arkadaşlar duymuyordu bence random.
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 arı vızıltısı mı bilmem ama sanki kulağınızın yanından geçen mermi sesini hammer ile metal bişilere vururken fln çıkartıosun, alakası yok mermi ile mesela
janis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mosquito said: janis said: Bu arada her hangi bir yerde dolanırken, doğa sesleri dışında farklı bir müzik veya efekt sesi duyarsanız , bu sizin yakınlarınızda biri veya birilerinin olduğunu belirtiyor. (Proximity Chat mesafesi) bu offical olarak yazıo nmu bir yerde ilk defa duydum o kadar forum vs. ıvır zıvır takip ediorum. When another player is within your proximity, a suspense music track will play alerting you. Keep an ear out for changes in the ambient music/sound and reduce your visibility and sound presence. Yazıyor burada : http://www.warzwiki.com/A_Beginners_Guide
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 alttaki konu ile ilgili thread açtım warz official foruma. bazısı var diyor, bazısı yok. tam kesin değil o thread ile takip edeceğim bende bu konuuy. Eğer belli bi müzik olayı varsa ,güzel olur baya. janis said: Mosquito said: janis said: Bu arada her hangi bir yerde dolanırken, doğa sesleri dışında farklı bir müzik veya efekt sesi duyarsanız , bu sizin yakınlarınızda biri veya birilerinin olduğunu belirtiyor. (Proximity Chat mesafesi) bu offical olarak yazıo nmu bir yerde ilk defa duydum o kadar forum vs. ıvır zıvır takip ediorum. When another player is within your proximity, a suspense music track will play alerting you. Keep an ear out for changes in the ambient music/sound and reduce your visibility and sound presence. Yazıyor burada : http://www.warzwiki.com/A_Beginners_Guide
janis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mosquito said: alttaki konu ile ilgili thread açtım warz official foruma. bazısı var diyor, bazısı yok. tam kesin değil o thread ile takip edeceğim bende bu konuuy. Eğer belli bi müzik olayı varsa ,güzel olur baya. janis said: Mosquito said: janis said: Bu arada her hangi bir yerde dolanırken, doğa sesleri dışında farklı bir müzik veya efekt sesi duyarsanız , bu sizin yakınlarınızda biri veya birilerinin olduğunu belirtiyor. (Proximity Chat mesafesi) bu offical olarak yazıo nmu bir yerde ilk defa duydum o kadar forum vs. ıvır zıvır takip ediorum. When another player is within your proximity, a suspense music track will play alerting you. Keep an ear out for changes in the ambient music/sound and reduce your visibility and sound presence. Yazıyor burada : http://www.warzwiki.com/A_Beginners_Guide Valla ben test ettim olayı. Var gibi böyle bir şey. Ne zaman boş bir kasaba yada çiftlikte dursam , oyundan farklı ses efektleri duyduğum zaman ( gerilim müziği yada efektler) birileri hep bana yaklaşmış oldu.
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 malesef doğru değilmiş biraz< önce linklediğim threadda moderator bunun doğru olmadığını belirtti. " This has come up a few times, and has definitely been circling the rumour mill. Unfortunately it isn't true. "
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Arkadaşlar birbirinizin mesajlarını neden quote luyorsunuz, kıracaksınız siteyi.
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 araya birileri girip, mesajlar anlamsız olmasın diye quotelamıştım, büyük ihtimalle janis'te aynı sebepten dolayı yaptı ama gecenin köründe yazdığımız için araya giren olmadı tabi. :)
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ne işe yarıycak şimdi bu stronghold serverlar ? Stronghold
photographer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 öyle bir ses çıkıyor mu birileri yaklaşınca bilmiyorum ama ben güzel bir eşya bulduğumda kesin birileri yaklaşıyor ve öldürüyor
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben silah bulamiyorum ya.. simdiye kadar hammer, hatchet ve pickaxe disinda buldugum butun `firearm` lar loottu. Camp splinter a geldim, bildigin askeri kamp, yok arkadas pistol bile bulamiyorum. her yer mask, helmet, hat.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 camp splinterda ben de hic bulamamistim. anca belami buldum orda. oranin biraz kuzeyine dogru daha kucuk bi askeri mekan var. orda hem pompali hem tabanca bulmustum ama.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tünel e git kesin silah bulursun, baktın yok soteye yat server değiştir, kesin 2-3 silah alırsın bu yolla ben öyle yapıyordum ama bi kaç kere denemen gerekebilir.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abi saka mi bu ya... 5 kisilik serverda oyuna girince nasil adamin onunde olabilirim... SAKA YA. hic alakasiz bir yerdeyim koca map 5 kisi var serverda, load ekrani bitti 5 tane mermi yedim direk... butun itemlarim ya.
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 :) olur öyle takma kafana silah için şehirlerde geziorum ben genelde. market,polis istasyonu, post office, hastane ilk bakıcağın yerler. eğer buralarda yoksa civardaki evlerin içlerine ve arabaların içlerine bakıosun %80 bi tane pompalı ya da tabanca bulursun en kötü. eğer ilk şehirde bulamadıysan senden önce birileri lootlamıştır 1-2server değiştir.
Öne çıkan mesajlar