moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tiLi said: bi amaçsızlık yok mu oyunda? ben çabuk baydım taylan elimde kalıcan ha abv ne istiyosun olm warzden sen ahah toplamda 4-5 saat alpha oynadın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ahahaha abi millet almış dürbünlüleri şehir sınırlarını gören yerlere yatmış, gelene geçene saydırıyor. spawn oluyorum yakın bir şehre doğru koşuyorum, ilk depeden inmeye başladığım anda sağdan soldan ayrı mermi geliyor. insanın canı sıkılır utanmazlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kisa surer eglenceleri, ne kadar mermileri olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 of doldurdum çantamı bir ton şeyle dedim bi server change yapayım çok aktif bir bölgede girdim 2 kişiyi indirdim doğduğum yerde 3.de beni indirdi ahuauh acayip güzel oyun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tam dizdim shotgun'ı hammer'ı bandajları, herifin biri dibime kadar girmiş tek attı. bi atamadım noobluğu üstümden bu arada komik bi soru belki ama öldükten sonra oyundan çıkmadan nasıl karakter değiştiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 PALA REMZI nickini almaya çalıştım already in use dedi bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 all points bulletin gibi detaylı survivor yaratabilsek süper olrudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 7thBreath said: m4-semi ne köpek gibi bir assault rifle dır öyle, hem kontrolü kolay hem meseafesi iyi hem de damage çok başarılı bulursanız bırakmayın. m107 buldum bir de .50cal sniper ama attım global inventorye tek başıma onla dolaşmak yemedi. Abi normal m4 dene, firing mode'unu burst firea al, ana bacı gir ondan sonra. Demin 3 kişi aldım tırk tırk tırk diye herkesi kafadan. Adamlar well played demek durumunda kaldı o kadar kaliteli silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 LTXUB-65DAK-H6DGH-8YP7B-C376K LAST CALL ! öm ile isteyenler kusura bakmasin pls :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 NOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo bi arkadaşa bakıp çıkacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aldım lan hangi serverdasınız takılak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 arkadaslar cok acil bir sorum var , post office in icinde duruyorum ama genede no nearby post office diyor , item transferi yapılamıyormu su anda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 artı olarak , toplaştıgınız bi vent ts falan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Post office'e degil, safe zone'a gitmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 k gerek kalmadı 7 kisi aldım m16 mermi bitti ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 15 dk da 1m4 1m4-semi 3 m16 3 stanage 30 3 9mm clip 3 tane de 9mm pistol lootladım, bazen şans dönüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ve öldum SDFSDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 4 kişi katledip kaldırdıklarım sadece bunlar, scroll down ve up seçeneklerim de mevcut ama tek seferkileri göstereyim dedim. Hayır, paylaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 maşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 20ye dusmus fiyat, 15 olsun bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oyun bahsedildiği gibi zombiler arasında pvp kapışmasından ibaretse yazık olmuş. project zomboid gibi bir oyun olsa, zombiler arasında yaşamaya çalışsak, yoldan geçenden "git bir benzin bidonu getir, jeneratördeki bitti" diye seslensek, o birkaç kişiyle benzin bidonu getirmekle uğraşırken sen evdekilerle nöbet tutmaya çalışsan felan mesela. l4d2'in mmorpg'si gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o adam benzin bidonunu getirir, evdekilere tecavuz edip oldurur, sonra da pisirip yer gercek bir olusumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 UO'nun verdiği heyecanı bana senelerdir yaşatan ilk oyun. Ama yazık olmuş diyorsan yazık olmuştur. Sonuçta gecenin bir vakti şehirde çaktırmadan gezdiğini sanan 3 kişinin arkasından sinsice yaklaşıp bi anda hepsini tarayıp öldürüp, saatlerdir topladıkları ganimetine çökmekten daha zevkli bir şey varsa o da yapay zekadan kaçıp ot bok toplamaktır. Eminim öldürdüğümüz her 3 adamdan 2'si bilgisayarının başında korkudan yerinden zıplıyordur, biz güzel bir ambusha yattığımızda zıplıyoruz çünkü. Wireless mouseunu yanlışlıkla ilerideki kanepesinin arkasına fırlatanımız bile var. Bir oyun bu tür şeyler yaşatabiliyorsa başka bir şey yapmasına gerek yok açıkçası benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 optimizasyon nasıl? 8600gt gibi ömrü bitmiş kartım var rahat oynar mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ya adam gibi silah ve mermi bulana kadar öldürüyorlar sürekli, baştan başlayıp en yakın yere gitmek 30 dakka falan alıyor zaten. az kişinin olduğu serverlarda takılıp global bank a zulalıcam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar