PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: dün gece global chatte caps lock açıp bağıranlardan bir tanesi muhtemelen acıdım haline sadece Ahah motor skillerinin kaplumbaga tierinde olması bizim sucumuz değil üzgünüm. Yetersizsin işte, hala da post falan atıyorsun, of ne iyi trollüm falan sanıyorsun da burada farkında olmayan kimse yok yani. I was merely pretending. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hack felan terbiyesizliktir APBde en çok uyuz oldum böle tiplere eğer bundada varsa öle gereksiz şeyler direk reportlayın çünkü böle ölünce donunu bile kaybediomuşsun oyun yalan olur direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: isteyen varsa kullanmak özel mesaj ile gelsin öğreteyim. çok eğleneceksiniz. Millete öğreteceğine adamlara report et de fixlesinler, bir işe yarasın bulduğun/öğrendiğin açıklar. Niyetin zaten belli oldu şu yazdığından sonra. Oyun release olduktan sonra da aynı şeyi yapacağın açık. Herkes eğlenmek için oynuyor oyunları zaten. Kimse eziyet çekmek için oyun oynamaz ama oyun oynarken başkalarının emeklerine de saygısızlık edilmemeli, sınırlarını bilmeli insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yolandi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: hack olayı çok iyiydi ya gereğinden fazla kullandım dün gece banlanmadan. global chatte herkes çok güzel ağladı ehehehe. en komik olanı da wall hackti. adam çekiçle beni kovalarken bir anda evin bahçe duvarından diğer tarafa geçtim. çok ağladılar çok. şimdi burada da bana laf edenler olacak ne zevk alıyorsun diye ama 30 dolar verdiğim ve henüz betada olan bir oyunda, betadan çıkmadan her türlü pisliği yapmazsam içim rahat etmezdi. yapayım ki oyun betadan çıktığında bunlardan elimi çekip düzgünce oynayabileyim. ahahahahahaahannesisikeyimpiçahahahahahaibneevladıahahahahaorospuçocuuahahahahhaahahaamınakoduum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kalitesizlikte sınırlar zorlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yolandi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sınır zorlamaya gerek yok rektüm sülüğü siktirgit başka bişey oyna neyin hacki? neyin masumluğu? gerçek bir dalyaraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tamam görürsem söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bu son lavuğa takılmayın vadesi yoktur çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: kalitesizlikte sınırlar zorlanıyor. 2/10 Babby's first troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kalite demissin üzüldüm acikcasi. oyunu alirsam bi cipisi yerim ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aaa küfür ettiğimiz zaman banlanmıyormuşuz sadece postlarımız siliniyormuş ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ama hile programlarını kullanırsan banlanırsın küfür daha zararsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 buranın moderatörü oyunda da yetkiliyse banlasın ben bir şey söylemiyorum o konuda. şu durumda ben çirkinleşip küfretsem banlanmam saniye sürmezdi diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 balonlu biri uctugu zaman tum msjları siliniyo ama bilmeyince tabi zor olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 3 sayfa geriye gidersen mesajlarının durduğunu, uçurulmadığını anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yok arkadaşın kalan gururunu kurtarmak için ben gizledim mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ne kadar sinirlenmişsek artık ceza vermek yerine mesajlar siliniyor. çok güzel :) böyle devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 doktor, metin3ün çocukluğuna elbette inmek isteyecektir ama bence döl haline bile inse fayda etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PqvXshxAb1w he is alive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ne ağladınız arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 cips ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bingildak said: http://www.youtube.com/watch?v=PqvXshxAb1w he is alive! off ne güzel bölümdü bu asdsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dreagloth said: Bu son lavuğa takılmayın vadesi yoktur çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: hack olayı çok iyiydi ya gereğinden fazla kullandım dün gece banlanmadan. global chatte herkes çok güzel ağladı ehehehe. en komik olanı da wall hackti. adam çekiçle beni kovalarken bir anda evin bahçe duvarından diğer tarafa geçtim. çok ağladılar çok. şimdi burada da bana laf edenler olacak ne zevk alıyorsun diye ama 30 dolar verdiğim ve henüz betada olan bir oyunda, betadan çıkmadan her türlü pisliği yapmazsam içim rahat etmezdi. yapayım ki oyun betadan çıktığında bunlardan elimi çekip düzgünce oynayabileyim. madem hack kullanıyorsun delikanlı gibi gel de ki kullandım çok da zevk aldım kusura bakmayın. Hack kullanıp küfredenlere ağlıyor demek, hack kullanımını mantıklı çıkarmaya çalışmak nasıl bir liselilik belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar