Killer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 seneye okul bitiyo heralde. yüksek lisansa akıcam yazılım mühendisliğinde. şu an bi arkadaşım ingilterede londrada benim istediğim bölümde yüksek lisans yapıyo. ondan alıyorum biraz bilgi iyi kötü. benim aklımda nedense hep kanada vardı. insanları sakin çok aksiyonu yok gelişmiş vs. hard core bi öğrenci değilim. kasamam ünivde aşırı. kanada mı ingiltere mi o yüzden or else? thanks pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 hard core lugu takma, yurtdisina odunu gondersen mezun olup geliyor. calisiyon yine ama tr ile kiyaslama. ders sayisi yogunlugu vs vs. Dersin icerikleri, ezber olmamasi vs vs. Yurtdisinda egitim kolay, ve kaliteli. Bizde egitim zor ve kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ingiltere çok pahalı ama çok nehiz bir yer. kanada'ya gitmişliğim yok, ama orası da baya medeniyetin üst düzey olduğu bir yerdir diye tahmin ediyorum. tabi bir tarafta çılgın soğuklar (kanada) ama hiç olmazsa stabil bir hava durumu, diğer tarafta her an bastıran sağanak yağmurlar, sabah t-shirt ile çıkıp geceyi palto ile bitirebildiğin günler vs. var (ingiltere) gideceğin şehir de önemli tabi, ama ingiltere'de hayatın dev pahalı olduğunu da unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 vancouver da 3 ay kaldım, çok güzel bi şehir. Eğitim olarak ta çok iyi üniversiteler var. ingiltereyi bilemicem ama vancouver olarak söylüyorum eğlenmek isteyen için de sakin bi hayat sürmek isteyen için de çok güzel bi ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kuzenim vancouver da yaşıyor, standartlar epey yüksek, insanlar iyi ve onların yaşadığı bölgenin %70 i göçmen olduğundan herhangi bir ırkçı davranışa da maruz kalmıyorlar kanadanın eğitim kalitesi genel anlamda iyi ama bölüme göre durum nedir bilemedim zaten senin durumunda okuldan ziyade hoca seçmen gerekir diye düşünüyorum hani belli başlı pğrojelerde yer almış akademikerlerin olduğu bir yeri seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ben kandayi daha cok merak ediyorum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 CaNNi said: vancouver da 3 ay kaldım, çok güzel bi şehir. Eğitim olarak ta çok iyi üniversiteler var. ingiltereyi bilemicem ama vancouver olarak söylüyorum eğlenmek isteyen için de sakin bi hayat sürmek isteyen için de çok güzel bi ortam hmmmmmm son cümleyi sevdim. 2. ünivde okuyabilirim ya bilmiyorum. kesmedi burdaki öğrencilik hayatı. (no project x, american pie, blue mountain state tabi sdf) benim bölümde ingiliz bi hoca var 60-70 yaşlarında. ben kendi ülkemi önermiyorum diyo. hem pahalı kabulu zor yaşam pahalı falan. zaten burs murs yalanmış dışardan gelenlere yani kanada zaten uzak diye insan çekmeye çalışıyolar diye bişey duymuştum, o yüzden öyle rahatlıkları olabilir. ingilterede yüksek lisans 1 yılmış, 12bin pound 33 milyar yapıyo bizde. kanadada 12 bin kanada doları sanırım, 22-23 bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 tabi ki kanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ingiltereye giden cok, sen kanadaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ingiltere'ye gitmedim ama kanada'da uzun süre yaşanmaz belki bir kaç yıl master için kalınabilinir ama ingiltere seçerdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Dediğin gibi ingiltere ülkemiz şartlarına göre çok pahalı biyer. ulaşım olsun yaşam olsun. Kanada yine bizden pahalı olsada bizim şartlara daha yakın biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 anamm şu an bi kanadada okuyan arkadaşla konuşuyorum 20bin çekti piyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ben de ingiltere derdim, en azından buraya yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kanada bizzat kanadayla sevişmiş arkadaşım var o da tavsiye etmişti bana çok soğukmuş tabi ama bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ingiltereye buraya yakın, kanadalılar muhtemelen ingilizlere kıyasla daha az ukala ve daha dostcanlısı (ikinci yorum tamamen bir izlenim, hiç bir tecrübeye bağlı değil). iki ülkede öğrencileri çok zorlamakla bilinmez, standart zorluktadır. İki ülkenin de eğitim sistemi Türkiyeye benzer, ders sınav çan vs şeklinde. Ama doğu avrupadaki manyak ülkelere gidersen sudan çıkış balığa dönersin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 insanlık kardeşlik dersen kanada yakın olsun ben iskoçya irlanda gezerim yeşil yeşil dersen ingiltere bi de phantom of the opera orcinali izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 oduncu gömleği seviyorsan kanada, yağmurluk seviyorsan ingiltere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 buarada mesafe meselesi sandığından ciddi. kanadadan türkiyeye bir kere gelip gitme süresi ve parası ile 4-5 kere ingiltereden türkiyeye gelip gidebilirsin öyle düşün. yani yazdan yaza türkiyeye gelmekle 2-3 ayda bir türkiyeye gelmek gibi bir fark var arada (tecrübe ile sabit konuşuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 cok zenginsen ingiltere zenginsen kanada fakirsen otur oturdugun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 uçak parası vereceğime 3 ay fazla kalırım aqü diyerek fazladan 7 8 ay çakılı kalma riski var, anne baba yaşlanıyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Tr'den getirdiğin parayı yiyip gittiğin ülkede tek kuruş kazanmadan yaşayacaksan iki ülke de TR'e göre pahalı. Ha çalışacaksan da bu iki ülke de TR'e göre daha ucuz olacaktır. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Aynen oyle, aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 DynamicK said: Tr'den getirdiğin parayı yiyip gittiğin ülkede tek kuruş kazanmadan yaşayacaksan iki ülke de TR'e göre pahalı. Ha çalışacaksan da bu iki ülke de TR'e göre daha ucuz olacaktır. ;) Çok güzel yazmış. +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kanada ve Dinamiğin dediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar