yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://farm1.static.flickr.com/148/388345925_503cb1c158_o.jpg http://beta.eksisozluk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 WS okunur olmuş ama okuyan var mı hâlâ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Niye yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 paticik böyle olursa kocaya bile kaçardım ben erkek olmama rağmen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 başarısız klonlar gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 responsive yapmislar, gayet iyi bence, ama gorsel olarak daha modern olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 görsel olarak yetersiz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Turkiye'de tasarimci bulmak en zoru biraz da o var. Turkiye'de normal tasarimci var, cok kaliteli, flyer brosur design eder, ama web tasarimi cok ayri bi olay, uzmani da yok, gormedim daha turkiye'de. genelde ucuncu dunya ulkelerinde yazilimci vs var cok kaliteli ama gorsel, estetik anlayis girinci isin icine zorlaniyosun. Bizim eski sirkette 25 kisilik sirkettik, takimin gerisi hindistanda idi 100 kisi, ayni sirketin elemanlari. 25 kisinin cogu tasarimciydi, geri kalanlar teknik lider hindistandaki takimi yonetmek icin, orada tasarimci tutmuyoduk, cunku yok. yazilimci bulsan da, grafiker nedense olmuyo. Kulturel bisiye bagliyorum daha cok, estetik olmayan bi yerde yasayinca beyinin plasticity ne bagliyorum ve oralarin gelismedigini dusunuyorum, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 daha resim 50 sene önce geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben baya başarılı buldum. responsive olması güzel. ayrı mobile version derdini kaldırmış. baya da başarılı responsive olayı. görsel ve değişik bir dizayna gitmemeleri özünden kopmamak için olabilir. yada insanlara alışılmışın dışında gelmesin diye de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 nedanko said: Turkiye'de tasarimci bulmak en zoru biraz da o var. Turkiye'de normal tasarimci var, cok kaliteli, flyer brosur design eder, ama web tasarimi cok ayri bi olay, uzmani da yok, gormedim daha turkiye'de. genelde ucuncu dunya ulkelerinde yazilimci vs var cok kaliteli ama gorsel, estetik anlayis girinci isin icine zorlaniyosun. Bizim eski sirkette 25 kisilik sirkettik, takimin gerisi hindistanda idi 100 kisi, ayni sirketin elemanlari. 25 kisinin cogu tasarimciydi, geri kalanlar teknik lider hindistandaki takimi yonetmek icin, orada tasarimci tutmuyoduk, cunku yok. yazilimci bulsan da, grafiker nedense olmuyo. Kulturel bisiye bagliyorum daha cok, estetik olmayan bi yerde yasayinca beyinin plasticity ne bagliyorum ve oralarin gelismedigini dusunuyorum, ciddiyim. şuna hele ki son kısmına katılıyorum. bir de şu tarafı var. flyer broşür vs etkileşimli şeyler değil. bunlarda ise bir etkileşim var sonuçta GUI, HCI tanımlamaları boşuna değil. beta olmasının devamının da gelmemesi sıkıntılı. yani şunu demek istiyorum arayüzlerin genelinde etkileşime göre çeşitli değiştirmeler ve hatta olmuyor ise baştan yaratımlar söz konusu olabilirken bizde beta gelen beta üstündeki çeşitli teknolojik, programlamlama sorunlarının halledilmesi ile betadan çıkıyor. tasarımın betası, kullanımın betası gibi bir yaklaşıma ait değil bu "beta" düşüncesi. sadece kullanıcı olarak görüşüm bu. işin içinden olarak senin yazdıkların 40kat falan daha doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 simplicity is the best policy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Aynen oyle, flyer da limitlerin cok az. Iste kagit boyutu vs var. Sinirlarin olmadigi yaraticiligin zaten cok degeri yok. Asil yaraticilik, kisitli imkanlarla "yaratici" bi cozum bisi ortaya cikarmak. Ornegin arabalar yokken, arba diye bisi hayal edebilirsin. Cok bi degeri yok. Onu sen zamanin sartlarina vs gore feasible hale getiriyosan asil olay zaten. Ne bileyim, motorlar yetersizken vs vs. Web tasarimciligi da bi cok sinirin oldugu bi yer. Isin icine teknik yaraticilik girince fail oluyoruz genelde. Aslinda beta da bastan yaratim cok olmaz. Beta cok gelismis bi uygulama geriye donusun zor oldugu bir nokta, yatirimin cogunun yapildigi bir nokta. Alpha da daha flexible olursun. Beta da genel olarak hatalar ayiklanir ve gerekirse kucuk degisiklikler yapilir, bastan duzenlemeler icin gec kalinmistir. Zaten MVP denen teknigin, web isine de uyarlanmasi bu yuzden oldu. Artik MVP ile cikan uygulamalar, az ama yterli ozellikle cikiyor. Oldugu kadar az (hatta o kadar az ki, cogu kisi icin yetersiz) Ama olan ozellikler kaliteli olmali, yarim yamalak degil. Az ama hakkini vererek. Ve vizyonu yansitmasi onemli, yani bakan insan o isin nereye gittigini anlamali. Sonra early adopter buluyosun kendine, reklamla oradan buradan, en basta 10 kisi bile olabilir, ama cidden o uygulamayi kullanicak insanlar, es dost degil. Zaten bunu bulamiyosan, demek ki urunun ya vizyonu duzgun veremiyor. Ya da cidden urunun cok anlamli bir urun degil. Cidden bi sorunu cozuyosan cunku, buluyosun. Ben mesela email sorunumu %100 cozucez bi uygulama, %5 cozerek ise baslasa bile kullanirim ve early adopter olurum. (bunun icin milyon early adopter bulunur gerci ayri konu) Sonra hem olanf eature alr icin hata bildirimleri aliyosun o adamlardan. Duzenli kullanmalari gerekiyor, o yuzden es dost olmaz, ise yaramasi lazim o insan icin. Hem hatalari duzeltiyosun, hem de onlari dinleyerek, ha soyle ozellikler gerekli diyosun. kendi vizyonundan filter ediyosun (amacin sadece feedback loop da feedback almak, her soylenen seyi yapmak degil) ve uyguluyosun, oyle buyuyosun. Boylece gercekten insanlarin istedigi bir uygulama cikariyosun ortaya. Business app mi yaziyosun. Export ozelligi cok bariz lazim mi? Ekleme onu, Cikar product i, beles ver 5-10 sirkete. Onlar ilk gunden onu mu soyluyo bak. Belki dicek ki ek hesap lazim diger insanlar icin. Belki export o kadar onemli degil o asamada vs vs. O yuzden beta dan ote o isler icin farkli teknikler, agile development, scrum gibi metodolojiler kullanilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://www.pepsi.com/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi reklamsiz neguzel okunakli nekadar iyi goz yormuo filan ashfaskjfksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 eski temalar gecmiycek herhalde bu yeni surume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 reyou said: http://www.pepsi.com/ :D dafag? pepsi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 metro styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 oha pepsi sitesi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar