reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Sultan 2’nci Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu düğününün Dolmabahçe Sarayı’nda olmasını istediğini söyledi. http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/120806_SULTAN.hmedium.jpg http://www.ntvmsnbc.com/id/25372011/ hastasiyiz dedeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 izin vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 beyefendiye selamımı söylesin halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 giyotin var onu verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ben de dedenin sarayinda oturmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 vay arkadaş sonra niye bunları yurtdışına sürdülerde cart curt. zamanında sürmeselermiş ne dramlar dönermiş direkt, torunu başlamış bile 23 nisanda tahta da oturtalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 lan ne yanci meraklisi milletiz arkadas, hemen bi tanidik, rutbeli vs buldugumuz zaman gotune yapisiyoruz yaw 5. kusaktan bile hala adam kayirmaya calisiyoruz, oeh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 prensimiz mi bu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ya ben üzülüorum osmanlı soyunun bu durumda olmasına keşke böle avrupada olduu gibi royal family dursa hala sembolik olarak padişah vs. Koskoca Osmanlı sonuçta tabi bizim contextte baya sakat hala başımızda RTE gibi bi adam varken ama yine hayali de güzel. gittim japonyaya imparatoru selamladım ne güzel lan dedim bizde de çıksa sultan yıldız sarayından halkı selamlasa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 adamların kralları savaş dönemlerınde bu hale düşmedi de ondan yaşıyorlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sembolik membolik kralliyet ailesi olayı hep saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 reyou said: lan ne yanci meraklisi milletiz arkadas, hemen bi tanidik, rutbeli vs buldugumuz zaman gotune yapisiyoruz yaw 5. kusaktan bile hala adam kayirmaya calisiyoruz, oeh be güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Ben de dedemin sarayında evlenmek istiyorum ama dedemin sarayı yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mortis said: ya ben üzülüorum osmanlı soyunun bu durumda olmasına keşke böle avrupada olduu gibi royal family dursa hala sembolik olarak padişah vs. Koskoca Osmanlı sonuçta tabi bizim contextte baya sakat hala başımızda RTE gibi bi adam varken ama yine hayali de güzel. gittim japonyaya imparatoru selamladım ne güzel lan dedim bizde de çıksa sultan yıldız sarayından halkı selamlasa vs. köle ahlakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ne güzel olur işte bütün kızlar heyecanla bekler padişahın genç ve yakışıklı oğlu hangi universiteyi seçecek bu sene die bütün kızlar orayı seçer ki aileye gelin gidebilsin falan bu tarz şeyler ingiltereyi ayakta tutuo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Tayyibin ofisinde de zuhur ederler artık... Hade len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 türklerde güce tapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 e Osmanlı yıkıldı. Ne olacaktı bazılarının padişah sevgisi yüzünden sarayda padişah mı bırakacaklardı. Zaten köle olmaya hazır bir milletiz. Padişah olsaydı gider el etek öperdi millet daha bombok bir hal olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 parasını verirse olabilir, ama sesi çok açmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ya gerçi çok bişey farketmedi şimdi de devletin başındakilere tapılıyor her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ondan sonra dedesinin duşunu da kullanacak mıymış oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 biz gidip 5 nesil oncemizi nerden ogrenicez muhtarliktan mi? en azindan yeniceriye falan denk geliriz olm sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 "sahibi geldi" durumu olur dolmabahçe'de lol. dünyada kalan monarşilerin çoğu zaten anayasal monarşi, cumhuriyet geçinenlerden daha demokratik çoğu. kimseye zararı yok, bizde de öyle kalsa birşey olmazdı yani. japonya'da da imparatorluğu tümden kaldırmak istedi mcarthur filan ama yine de onu kabul etmedi japonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bizimkiler kendi etti kendi buldu, adam gibi gecselerdi zamaninda, simdi oturuyolardi dolmabahcede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 said: bizde de öyle kalsa birşey olmazdı yani. 355235. torunu 100 sene sonra geldiği gibi dedemin sarayında düğün istiyorum diyor. birde 1. elden dursalarmış hiç bir şey olmazmış cidden onları da beslerdik nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar