Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dedemin sarayında evlenmek istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sultan 2’nci Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu düğününün Dolmabahçe Sarayı’nda olmasını istediğini söyledi.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/120806_SULTAN.hmedium.jpg

http://www.ntvmsnbc.com/id/25372011/

hastasiyiz dedeee
Mesaj tarihi:
vay arkadaş sonra niye bunları yurtdışına sürdülerde cart curt. zamanında sürmeselermiş ne dramlar dönermiş direkt, torunu başlamış bile

23 nisanda tahta da oturtalım mı?
Mesaj tarihi:
lan ne yanci meraklisi milletiz arkadas, hemen bi tanidik, rutbeli vs buldugumuz zaman gotune yapisiyoruz yaw

5. kusaktan bile hala adam kayirmaya calisiyoruz, oeh be
Mesaj tarihi:
ya ben üzülüorum
osmanlı soyunun bu durumda olmasına

keşke böle avrupada olduu gibi royal family dursa hala sembolik olarak padişah vs. Koskoca Osmanlı sonuçta

tabi bizim contextte baya sakat hala başımızda RTE gibi bi adam varken ama yine hayali de güzel.

gittim japonyaya imparatoru selamladım ne güzel lan dedim

bizde de çıksa sultan yıldız sarayından halkı selamlasa vs.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ya ben üzülüorum
osmanlı soyunun bu durumda olmasına

keşke böle avrupada olduu gibi royal family dursa hala sembolik olarak padişah vs. Koskoca Osmanlı sonuçta

tabi bizim contextte baya sakat hala başımızda RTE gibi bi adam varken ama yine hayali de güzel.

gittim japonyaya imparatoru selamladım ne güzel lan dedim

bizde de çıksa sultan yıldız sarayından halkı selamlasa vs.

köle ahlakı
Mesaj tarihi:
ne güzel olur işte
bütün kızlar heyecanla bekler padişahın genç ve yakışıklı oğlu hangi universiteyi seçecek bu sene die
bütün kızlar orayı seçer ki aileye gelin gidebilsin falan

bu tarz şeyler ingiltereyi ayakta tutuo haha
Mesaj tarihi:
e Osmanlı yıkıldı. Ne olacaktı bazılarının padişah sevgisi yüzünden sarayda padişah mı bırakacaklardı. Zaten köle olmaya hazır bir milletiz. Padişah olsaydı gider el etek öperdi millet daha bombok bir hal olurdu.
Mesaj tarihi:
"sahibi geldi" durumu olur dolmabahçe'de lol.

dünyada kalan monarşilerin çoğu zaten anayasal monarşi, cumhuriyet geçinenlerden daha demokratik çoğu. kimseye zararı yok, bizde de öyle kalsa birşey olmazdı yani. japonya'da da imparatorluğu tümden kaldırmak istedi mcarthur filan ama yine de onu kabul etmedi japonlar.
Mesaj tarihi:
said:
bizde de öyle kalsa birşey olmazdı yani.

355235. torunu 100 sene sonra geldiği gibi dedemin sarayında düğün istiyorum diyor. birde 1. elden dursalarmış hiç bir şey olmazmış cidden

onları da beslerdik nolucak
  • Yeni Oluştur...