Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grid 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk oyun oynadıgım en iyi yarış oyunuydu diyebilirim.her yarış modu çok iyiydi.

gt5 falan hikaye

fakat acaip nubluk yapıp pc ve ps3 serverlarını kapadılar.sadece xbox serverlarını açık bıraktılar.bu yuzden online oynanmıyor bayaıdr
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sürüş zevki ilki kadar iyi değil. Grafikler de ilkine göre biraz geriye gitmiş gibi geldi bana. Yeni flashback sistemi de epey salakça olmuş. İndirimde 15 dolara falan düşerse alınır anca. Hoş ona da değer mi şaibeli. Yarış oyunu diye yanıp tutuşuyosanız alın anca.
Mesaj tarihi:
ilk grid oyununu kadar arcade olmasın diye, ama aynı zamanda arcade isteyen kesimede hitap için arabaları Grip, Drift, Balanced olmak üzere 3 e ayırmışlar. grip sim e daha yakın. araba yolu fazlasıyla tutuyor. bırakma eğilimi göstermiyor. viraja olduğundan fazla hızlı girdiğinde kaymadığı için çoğu zaman bariyerlerle tanışıyorsunuz. Drift tam tersi. araba yolu virajlarda bırakma eğiliminde. powerslide ile viraj almak lazım. arcade baya... kaya kaya dönüyorsunuz işte. Balanced tam ikisinin ortası. ne yolu grip arabalar kadar kavrıyor. nede direkt kayma eğilimi gösteriyor. her yarışı istediğin tip arabayla yarışmak mümkün. artık araba yarışları 3-5 tur yarıştan sonra benı baydığındanmıdır bilemem, ben çok beğenmedim. illa ki seveni vardır. grafikler falan 10 numara.
Mesaj tarihi:
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/05/24/grid-2-sets-world-39-s-record-for-the-most-expensive-collector-39-s-edition.aspx

190.000$ oyunun ücreti ama arabası var güzel mi güzel.
Mesaj tarihi:
RedallHoor said:

Xbox'dan mı oynuyorsunuz arkadaşlar? steam'den henüz giremedim oyuna ben. Ben niye giremiyorum ulan!
Malum yerlerden indirdim ben.

Bu arada kokpit kamerasını da kaldırmışlar. Nasıl insan lan bunlar?
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu aralar araba yarışı oynayayım istiyorum. Hatta gideyim Steam'in destklediği bir gamepad alayım. Analog şeylerle virajlara gireyim istiyorum.

Fakat istediğim oyun böyle arcade olmasın. Gran Turismo gibi hata afffetmesin de istiyorum.

Bu oyun o mu?
  • Yeni Oluştur...