knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 şöyle bir teaser yayınlandı http://www.theracereturns.com/ sabırsızlıkla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ilk oyun oynadıgım en iyi yarış oyunuydu diyebilirim.her yarış modu çok iyiydi. gt5 falan hikaye fakat acaip nubluk yapıp pc ve ps3 serverlarını kapadılar.sadece xbox serverlarını açık bıraktılar.bu yuzden online oynanmıyor bayaıdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Tunngle diye bir şey duymamışsın anlaşılan. baya online oynayan vardı biz oynarken, bu ara nasıldir bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 tunngle,hamachi tarzi bisi degil mi.var mi cok oynayan acaba canim cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bilmiyorum ben ps3te oynuodum sdfs sonra baktıgımda pc ve ps3 servarlarını kapadık yazmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-08-grid-2-announced-with-debut-trailer-and-screenshots hype! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 toca serisinden beri oynuyorum. en iyi yarış oyunu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 oh be ilk oyundan sonra 2. nin çıkacağı günü bekliyordum. cidden hayatımda oynadığım en iyi yarış oyunuydu grid gelsin hemen ikincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.giantbomb.com/videos/quick-look-road-show-grid-2/2300-7041/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sürüş zevki ilki kadar iyi değil. Grafikler de ilkine göre biraz geriye gitmiş gibi geldi bana. Yeni flashback sistemi de epey salakça olmuş. İndirimde 15 dolara falan düşerse alınır anca. Hoş ona da değer mi şaibeli. Yarış oyunu diye yanıp tutuşuyosanız alın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ilk grid oyununu kadar arcade olmasın diye, ama aynı zamanda arcade isteyen kesimede hitap için arabaları Grip, Drift, Balanced olmak üzere 3 e ayırmışlar. grip sim e daha yakın. araba yolu fazlasıyla tutuyor. bırakma eğilimi göstermiyor. viraja olduğundan fazla hızlı girdiğinde kaymadığı için çoğu zaman bariyerlerle tanışıyorsunuz. Drift tam tersi. araba yolu virajlarda bırakma eğiliminde. powerslide ile viraj almak lazım. arcade baya... kaya kaya dönüyorsunuz işte. Balanced tam ikisinin ortası. ne yolu grip arabalar kadar kavrıyor. nede direkt kayma eğilimi gösteriyor. her yarışı istediğin tip arabayla yarışmak mümkün. artık araba yarışları 3-5 tur yarıştan sonra benı baydığındanmıdır bilemem, ben çok beğenmedim. illa ki seveni vardır. grafikler falan 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Xbox'dan mı oynuyorsunuz arkadaşlar? steam'den henüz giremedim oyuna ben. Ben niye giremiyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 collector's edition'ı gördünüz mü? araba veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/05/24/grid-2-sets-world-39-s-record-for-the-most-expensive-collector-39-s-edition.aspx 190.000$ oyunun ücreti ama arabası var güzel mi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 RedallHoor said: Xbox'dan mı oynuyorsunuz arkadaşlar? steam'den henüz giremedim oyuna ben. Ben niye giremiyorum ulan!Malum yerlerden indirdim ben. Bu arada kokpit kamerasını da kaldırmışlar. Nasıl insan lan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Lan hem korsan oyun oynayıp hem de developer a sövmek nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben alıcaktım, Steam unlock'ları güzel görünüyor falan ama kokpit kamerası olmadığını öğrenince vazgeçtim, codemaster'ın sitesine girip laf ettim, çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu aralar araba yarışı oynayayım istiyorum. Hatta gideyim Steam'in destklediği bir gamepad alayım. Analog şeylerle virajlara gireyim istiyorum. Fakat istediğim oyun böyle arcade olmasın. Gran Turismo gibi hata afffetmesin de istiyorum. Bu oyun o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 grid 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Peki, Logitech F510'da analog trigger varmış. Grid 1 bu gpad'i tamamen destekliyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 O konuda malesef hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 grid 1 cok cok acimasiz nfs shift 2 yi bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 F510'u aldım demin. Grid 1'i de aldım. Acımasız derken kötü mü zor mu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 grid 1 iyi ya 2 için boktan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar