Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 said: Firmayı uyarıyoruz mutfak eşyası alınaca tek mağaza sizinkisi değil. Müslümanlara ürün satacaksanız Müslümanların dinine saygı göstereceksiniz. abi şu cümleyi okuduktan sonra aldım mouse'u elime böyle duvara fırlatıyodum tam, sonra dedim g9 lan bu 200 lira verdin höst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 eski said: ramazan dan sonraki ilk fırsatımda köpüklü birayla kahvaltı edecem lan canım cekti ramazan dışında günah değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paticik Allahsizligi Yayma Kursusu olmus. Domuz eti cok kotu bu arada, hic sevmem, seveni de sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 daha önce domuz eti yedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Basima birsey gelmeyecekse, evet yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 pork iyide tavsan daha iyi bence http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8anxk4f161qcbo9lo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 domuz etini yanlislikla yemistim ben, bilmiyodum bi tad geliyo degisik, bole yagli magli bisey.. dedim heralde dananin kuyruk yagini falan koymus herifler, megersem domuzmus.. dana eti varken domuz yemek mideye hakarettir lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Ramazan patiye cidden yaramış. :D Bir de kurandan yapılan alıntı dikkatimi çekti. Şimdi sadece leş, kan, domuz, allah adına kesilmemiş etlerden yemek yasak. Tutup besmele ile allah adına birini kesip yiyebiliyoruz yani. Yedik onu biz olabilecek birşey yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 BonePART said: Bu arada makarnayı hazır sosla yapmak, birayı sırf köpük doldurmak, zaten leş gibi yağlı eti tereyağı ile pişirmek gibi hayvanlıkların yanında bide irenç vfavorileri var. Puanım -3. ahsdksalşdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bu arada makarna suyuna corba ne lan dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hamsilipilav said: eski said: ramazan dan sonraki ilk fırsatımda köpüklü birayla kahvaltı edecem lan canım cekti ramazan dışında günah değil mi http://www.anarschi.com/wp-content/uploads/dinle75.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 CaNNi said: birayı mundar etmiş yanlız birde çatal bıçak öyle mi kullanılır amuhaoym izlerken aklımdan geçenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bu elemanı facebookta takip ediyorum. güzel yalın söylemleri var. Fakat yaşının vermiş olduğu saçma hareketleri yok değil değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 BonePART said: Ki hiç biri bunnarın at eti neden yemediğimizi açıklamıyo. faydalı hayvanlar yenmez diye genel geçer bir kural var. yoksa yenmeyecek hayvanların arasında adı geçmez. kısaca islam'a değil, gelenek, göreneğe göre yenmez diye kural var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 kopek eti cok lezzetliymis lan koreli bi arkadas diyodu sdfsdf cins vermedi gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hatta bunun arkadasi polisler enselemis 500 dolar ceza kesmisler yasak gibisinden, adam arkada kopegi bbq yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 mehj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Fistan said: domuz eti yaglı guzel, hic bisey bilmiyosunuz lan bira da köpüklü içilir cahiller Köpüklü bira değil birali kopuk oldu onunkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Elemanin acilen bir yemek kitabi edinmesi lazim. Mutfak bilgisi sifir. Ogrencilikte bir yere kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sabah kahvaltimiz, elalemin protestosu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 en güzeli eşek eti bence. hepimiz defalarca yemişzdir, hiç şikayet edeni görmedim. bu arada at eşek falan hristiyanlık islam ve yahudilikte haram değil, lezzet azlığı ve sertlik gibi sebeplerden bi de huun'Un dediği sebeplerden yenmiyor. alışkanlık meselesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 baya listesi var kuranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi o koala ne öyle ya. memleket terk ettirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Bacon bana da fazla yağlı ve kokulu geliyor, ancak kaliteli bir Parma Ham'i de yediğiniz bütün salam sucuk sosilere elli basar. Ki muhtemelen daha sağlıklıdır. İşin garibi zaten, Türkiye'de hayvanın ayağından, bağırsana kadar herşeyini yiyen bir milletin domuz etine bu kadar kötü bakması. Dinin niye öyle dediğinin tam bir nedeni yok. Daha önceleri, İslam ilk yayılmaya başladıktan sonra domuz ticaretinin gayrimüslimlerde olduğu için yasaklandığını söylemişti biri sanki, hani mantıksız da gelmemişti. Yahudiler de yemiyor mesela, ama bugün dünyadaki en ucuz protein kaynaklarından biri. Keşke yense de halkımız proteinini adam gibi alabilse, hani bahanesi sağlıktıysa dinin bile, artık öyle bir bahane yok ki, dediğim gibi hayvanın bokuna kadar yiyen bir milletiz. Yani yok pismiş filan hikaye. Bağırsakları löpür löpür götürürken iyi. Domuz tüketilse insanlar çok daha rahat ete ve proteine ulaşabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar