GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Llama, patiden kimseden böyle samimi bir istekte bulunmadım şimdiye kadar, özel mesajla fotoları atarsan gerçekten çok sevinirim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 pmpmpmpmpmpmpmpmpmpmpmpmpmpmpm :D
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yok arkadaş gene heveslendim açtım accountu. değil direk meme dekolte bile yok. engelliyolar heralde sexi fotolardan beni.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Llama said: ne uyumuşum yaaa yeni kalktım gençler ara beni boya beni llama. zaten hava sicakmis lan.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bir konu bir günde 5000 kez açılıp okunsun... Adaşım ama meme yoksa bonzi var aga...
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Şu adam banlanmasin da kim banlansin baska patide ya
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ne kadar banlanmamı isteyen varmış ya sizin ananasızın bacınızın fotolarını koysalar olurmu ya
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bacım üstsüz resmini facebooka koyarsa bütün dünya onu da paylaşsın..
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Kardeş ö.m kutumu senin için pırıl pırıl yaptım.
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Llama said: arkadaşım lan arkadaşım 10 dkdır fotolara donuk halde bakıyorum güneşlenirken falan ulan yaz sen nelere kadırsın adam böyle bi konu açıyor. foto gelmediği için banlansın bonzilensin demişsiniz, ne alaka durun size meme göstericem taahhütünde mi bulundu adam.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 YETER ya ağlıcam :( Bana neden ÖM yok
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 patatespresi said: Llama said: arkadaşım lan arkadaşım 10 dkdır fotolara donuk halde bakıyorum güneşlenirken falan ulan yaz sen nelere kadırsın adam böyle bi konu açıyor. foto gelmediği için banlansın bonzilensin demişsiniz, ne alaka durun size meme göstericem taahhütünde mi bulundu adam. facebookta paylaştığına göre arkadaşının başkalarının görmesi konusunda pek bir kaygısı olmadığını gösterir bu. paylaşmakta özgür yani llama. paylaşıp paylaşmaması kendi seçimi oluyor bu durumda ki konusunu açtığı halde iki memeyi paylaşmaması pek hoş karşılanmadı.
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yazın evde çıplak dolaşıyorum ben de. bununla ilgili topic açayım ben de. pm atarım fotoları.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 11 sayfa istek olursa ve herkese açık bir sitede paylaştıysan atmaman için bir mahsur olmadığını gösterirdi bu.
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 sdfkj tüm topic ızdırap içinde. bişeyler yap op!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ben koyim mi benim arkadaşları
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 telefona wallpaper yaptım fotografı sdfgsad.
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 alanlar almayanlarara aktarsın arkadaşlar!! banada hadi
Öne çıkan mesajlar