Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 iphone bile kullanamayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 beyler ileri tusu nerde? nereye gidecegimi goremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aktiftablet said: abi geri tuşu olmadan nasıl kullanıyosunuz bunu ya? tam bi mallık geri tuşu olmaması. İlla tek tuş olacaksa da o tş geri tuşu olur, basılı tutunca falan ana ekrana döner. foursquare'de bir yerin haritasına baktıktan sonra foursquare'a dönemiyorum, illa ana ekrana dönüp tekrar foursquarei bulucam baştan çalıştırıcam, ve dua edicem bir önceki ekran kaybolmasın diye. aptallık resmen HAHAHAHAHAHAH ciddi mi bu post? asdhfgjkfldşs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GERİCİYSEK GERİCİYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 forgiver said: aktiftablet said: abi geri tuşu olmadan nasıl kullanıyosunuz bunu ya? tam bi mallık geri tuşu olmaması. İlla tek tuş olacaksa da o tş geri tuşu olur, basılı tutunca falan ana ekrana döner. foursquare'de bir yerin haritasına baktıktan sonra foursquare'a dönemiyorum, illa ana ekrana dönüp tekrar foursquarei bulucam baştan çalıştırıcam, ve dua edicem bir önceki ekran kaybolmasın diye. aptallık resmen hat kontörlü mü ben de türkçe karakterleri nasıl çıkıyor bulamamıştım faturalı da ne alakası var? windows mobile 2002'den beri akıllı telefon kullanıyorum, moto mpx200'üm vardı o zamandan beri hep akıllı telefon kullandım. bu kullanması en zor olanı. donanım inanılmaz güzel de işletim sistemi saçmalıklarla bezeli. Dün de alarm ayarlarken titreşimi nasıl kapatıcam göremedim, tepede kabak gibi daha fazla zil sesi satın alma butonu var ama titreşim ayarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 "roket adam" said: aktiftablet said: abi geri tuşu olmadan nasıl kullanıyosunuz bunu ya? tam bi mallık geri tuşu olmaması. İlla tek tuş olacaksa da o tş geri tuşu olur, basılı tutunca falan ana ekrana döner. foursquare'de bir yerin haritasına baktıktan sonra foursquare'a dönemiyorum, illa ana ekrana dönüp tekrar foursquarei bulucam baştan çalıştırıcam, ve dua edicem bir önceki ekran kaybolmasın diye. aptallık resmen HAHAHAHAHAHAH ciddi mi bu post? asdhfgjkfldşs H ve A harflerine random basınca birden sen haklı oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ayfon said: iphone bile kullanamayan insanlar var. aci ama gercekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 MPX 200 denmiş, hayatımda kullandığım en muhtemeşem telefondu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aktiftablet said: "roket adam" said: aktiftablet said: abi geri tuşu olmadan nasıl kullanıyosunuz bunu ya? tam bi mallık geri tuşu olmaması. İlla tek tuş olacaksa da o tş geri tuşu olur, basılı tutunca falan ana ekrana döner. foursquare'de bir yerin haritasına baktıktan sonra foursquare'a dönemiyorum, illa ana ekrana dönüp tekrar foursquarei bulucam baştan çalıştırıcam, ve dua edicem bir önceki ekran kaybolmasın diye. aptallık resmen HAHAHAHAHAHAH ciddi mi bu post? asdhfgjkfldşs H ve A harflerine random basınca birden sen haklı oldun. OHA androiçleri neden sevmiyor iphone'u belli oldu, stve jobs geri tuşunu nasıl düşünememiş geri tuşu olsa bone bile iphone alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 deadwoll said: MPX 200 denmiş, hayatımda kullandığım en muhtemeşem telefondu :( abi ne telefondu. mavi orta tuşu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aktiftablet said: abi geri tuşu olmadan nasıl kullanıyosunuz bunu ya? tam bi mallık geri tuşu olmaması. İlla tek tuş olacaksa da o tş geri tuşu olur, basılı tutunca falan ana ekrana döner. foursquare'de bir yerin haritasına baktıktan sonra foursquare'a dönemiyorum, illa ana ekrana dönüp tekrar foursquarei bulucam baştan çalıştırıcam, ve dua edicem bir önceki ekran kaybolmasın diye. aptallık resmen çok talihsiz açıklamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Zep said: aktiftablet said: "roket adam" said: aktiftablet said: abi geri tuşu olmadan nasıl kullanıyosunuz bunu ya? tam bi mallık geri tuşu olmaması. İlla tek tuş olacaksa da o tş geri tuşu olur, basılı tutunca falan ana ekrana döner. foursquare'de bir yerin haritasına baktıktan sonra foursquare'a dönemiyorum, illa ana ekrana dönüp tekrar foursquarei bulucam baştan çalıştırıcam, ve dua edicem bir önceki ekran kaybolmasın diye. aptallık resmen HAHAHAHAHAHAH ciddi mi bu post? asdhfgjkfldşs H ve A harflerine random basınca birden sen haklı oldun. OHA androiçleri neden sevmiyor iphone'u belli oldu, stve jobs geri tuşunu nasıl düşünememiş geri tuşu olsa bone bile iphone alırdı Şunun savunulacak hiçbi yanı yok. Kullanımı bariz zorlaştıran bişey. androidci falan değilim, ikisini de kullanıyorum ama "benim sahip olduğum şey en iyidir" mantığında değilim ve anlamıyorum da bu mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Androidde geri tuşu altta iphoneda üstte ve uygulamaya dahil. Zor olan şey nedir? Androidden geçince ben de bir yabancilamistim ama bu kadar bok atmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahmedinejad said: Androidde geri tuşu altta iphoneda üstte ve uygulamaya dahil. Zor olan şey nedir? Androidden geçince ben de bir yabancilamistim ama bu kadar bok atmanın manası yok. her zaman aynı uygulama içinde kalsan sıkıntı yok. Ama öyle diil işte olay, uygulama browser açıyor geri dönemiyosun, uygulama ayarlara gödneriyor geri dönemiyosun, uygulama haritayı açıyor geri dönemiyosun vs vs.. Yani nesi savnuluyor onu anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Uygulama browser açınca geri donebiliyorsun. Zaten cogunun uygulama ici browseri var. Sol üstte geri tuşu oluyor onlarda. Diyelim safariyi açtı. Onda da home tuşuna iki kere seri basınca donebiliyorsun eski uygulamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 iphone anne telefonu değil mi abi ? Anne değilsen kurcalama hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 peki şu gmail kontaklarındaki değişiklikler nasıl geliyor? Şu aşağıdaki linkte anlatıldığı şekilde senkronize ettim, ilk başta kontakları attı ama gmail hesabında sonradan yaptığım değişiklikler gelmiyo? http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=tr&answer=2753077&topic=21369&ctx=topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 her email update'te konrtol etmesi lazim da, gmail hesabi olarak ekleyip sadece contacts sync icin kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 O da bi yöntem tabi ama gerek kalmadı kapatıp açınca geldi değişiklikler. Bu şekilde çalışması da ok. Teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 lightning i 30 pine donduren cin mali adaptor aldim. calismadigi gibi yuvasina bile zor giriyo. hemen attim bi kenara orjnale 80 lira domalmayi goze aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bu lightning'in sadece dijital olduğu söyleniyo, kulaklık da aşağıda olduğuna göre bundan sonraki müzikçalar docklar direk kulaklık çıkışına oturacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ya da DAC icerecek docklar -ki su andaki orjinal iphone dockta var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 6 tane aldım converter dealextremedden biraz önce geldiler. Hepside canavar gibi çalışıyorlar. IP5 çıkışı digital sadece o yüzden eski analog dijital çıkışlı IPye göre olanlarda çalışma problemi var. Ona göre üzerinde ses girişi olan converterlar varmış ama görmedim henüz. 6 tanesi 34 dolara geldi. 3xminik converter 3x 20 CMlik converter ve normal IP kablosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Esh said: ya da DAC icerecek docklar -ki su andaki orjinal iphone dockta var mesela. Onlar pahalı docklar olur diye aklıma gelmedi ama zaten iphone lüks sayıldığı için o tarz olur docklar, benim tarif ettiğim gibi bi fakir docku çıkmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Şu site coook ucuz, deniyeniniz varmı ? http://www.sunsky-online.com/list/103106/iPhone+5.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar