moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yakalanmamışlarda ondan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Çantalarını aramamışlardır, 100 tane de sokarlar öyle yani, genel bir "sorun çıkmaz" anlamına gelmiyor bu. Arasalardı öttürürlerdi :p Biraz beceri, biraz işi bilmek, biraz da şans gerekiyor gümrükten ellenmeden geçmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben aikonun adresini buluyorum baskın yapıyoruz beyler gogogoog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 benim herhangi bi bağlantım yok bende değil telefonlar :P ama isteyen olursa 16gb'ı 1750 tl'den satıyor pasaport kayıtsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ya arkadaş finlandiya dan geliyor Bu aralar telefon alacağım da iphone 5, s3 veya galaxy note2 diyorum iphone un adı yeter diyorum ayrıca bi de değerini kaybetmiyor satarken. Şimdi finlandiya da 699 euro 1700 küsür yapıyor + pasaport kayıt falan onları da bulmak sıkıntı olur bana sanırım şu aiko nun 1750 olayı iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 taxi düşersin onuda hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Refund ne kadar veriyor? bir de güvenemiyorum pek arkadaş getirecek gerçi de türk deği refund falan nasıl alır nasıl yapar korkuyorum unutur eder şanssız adamım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ona bakmak lazım yerine göre farkediyor vergi oranı. alırken söylemek lazım taximi geri alacağım sonra diye. sonra havaalanında alıyosun gidip tax şeyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 App store dan baktım VAT 130,71 EUR gösteriyor. bunu mu refund alıyoruz? Ayrıca mesela eleman getirdi refund almadı sonra ben refund alabiliyor muyum havaalanından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Onu ben tam bilmiyorum ama illaki bilen vardır cevaplar birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 faturadaki isim kiminse o alabiliyor diye biliyorum ben. geçen sene ingilteredeyken türkiyeye gelirken arkadaşıma ipad almıştım. vergisini geri almak için gittiğimde vermemişlerdi bana vizem halen devam ettiği için. turist vizesiyle yada vizenizin bitiş tarihine denk geliyosa veriyorlar yani. Daha doğrusu oradaki memurun keyfine kalmış birşey isterse veriyor isterse vermiyor. ben 2 kere deneyip alamamıştım ama arkadaşıma hiçbirşey sormadan ödeme yapmışlar mesela. en son tekrar ingiltereden dönerken arkadaşım çanta almıştı tax free formunu ben almışım gibi doldurup havalimanında posta kutusuna atmıştım tax free ofisi kapalı olduğu için. onun parasını yolladılar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Google maps gelmis appstore a, hem de navigasyon da eklenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 OM olcakti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Esh said: Google maps gelmis appstore a, hem de navigasyon da eklenmis. turkish appstore da yok, us appstore da language lerde turkish gozukuyor. standart google sacmaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 çektim usa den. iphone 4'te kasıyor anlamsızca. ama genede iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Prosuınu almak lazım galiba kullanmak için. Eski maps ile aynı mı yoksa sallama uyduruk bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 google maps'te de hatalar var diye okudum internette. ama en azından ikinci bir seçenek olmuş oldu. deneyip görmek lazım. yükseltmemiştim software'i. şimdi deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şu fiyat iyi mi acaba, son bi kaç saat kalmış sanırım. http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=58091 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/iPhone-4S.aspx bu sayfada bi gir bak belki telefon faturan + telefon parası orayla denklesen biseyler bulup 24 ayda odeyebilirsin hesabını yapamadım kafada simdi. turkcell bi de 1800 tl onermis fiyat olarak turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 amerikadan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 4s mi kakalıycan cocuga yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Aiko said: faturadaki isim kiminse o alabiliyor diye biliyorum ben. geçen sene ingilteredeyken türkiyeye gelirken arkadaşıma ipad almıştım. vergisini geri almak için gittiğimde vermemişlerdi bana vizem halen devam ettiği için. turist vizesiyle yada vizenizin bitiş tarihine denk geliyosa veriyorlar yani. Daha doğrusu oradaki memurun keyfine kalmış birşey isterse veriyor isterse vermiyor. ben 2 kere deneyip alamamıştım ama arkadaşıma hiçbirşey sormadan ödeme yapmışlar mesela. en son tekrar ingiltereden dönerken arkadaşım çanta almıştı tax free formunu ben almışım gibi doldurup havalimanında posta kutusuna atmıştım tax free ofisi kapalı olduğu için. onu n parasını yolladılar mesela. Ben de alamadım mesela, oturma iznin varsa alamıyormuşsun. Turist vizen varsa alabiliyorsun anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 turkcell den alayım dıodum bende bir(1) adet.ama hangı kampanya ile kaça kakalıyorlar bilmiyorum.siteside acılmıyor. cokmu kazık olur baska yeremi baksam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Tax refund olayında ne yazık ki tam vergiyi alamıyorsunuz. Mesela ben Almanya'dan alıp gelmiştim. Normalde 100 euro civarı vergisi vardı aletin ama 70küsür euro iade almıştım telefon başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bide bunun kac gb lık olanından secmek lazım.ilk akıllı telefonum olacak.dierleri gerizekalıymıs demek benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar