elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/21551507.asp dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 millet hemen aç gibi almış bi yerlerden turkcellde en azından 4 kişinin elinde gördüm.nanosim için gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 varsa getiren yarın alırım 2 tane , why nut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Flassh said: çekirdek bir halta yaramıyor diye bir şey yok, güncel mimari işlemciler üzerinden karşılaştır bakalım. gidip a15 ile a9 üzerinden karşılaştırırsan tabi bir işe yaramaz detay verebilirsen ben de sevinecegim cok cekirdegin derdi hepsini kullanabilmek intel i serisi islemcilerine su cekirdekleri kapa da digerleri daha hizli calissin yigen dediginde bosuna ilgi cekmedi tek cekirdek 10 birim performans verirken digerinin iki cekirdek birlikte 5 veriyorsa konusacak bisey yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 almanya ve fransada 679 euro dan başlıyo fiyatlar ekim sonunda isteyene getirebilirim. Fransa Almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 1550 lira üstüne 100 lira da tr kayıt. eğer passport yoksa 100 de o. zaten 1750 etti kafadan sdf. operatorler kaça satacak ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 7850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 s3 alayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bu aletler için işlemciye lowerclock-overclock yapacak applicationlar yapıyorlar mı? Yada çekirdeğin kullanım oranına göre voltajı değiştiren otomatik bir yazılım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 iphone icin konusursak evet os seviyesinde yapiliyor tuketim optimizasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 khalad said: almanya ve fransada 679 euro dan başlıyo fiyatlar ekim sonunda isteyene getirebilirim. Fransa Almanya bende gidicem almanya ya unlocked değilmi bu ? Birde İtalya'da ne zmn cıkıcağına nerden bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bugün iphone5 ve new ipad aldik. Iphone 4s kullanicisi olarak 5 beni pek etkilemedi. Hizi fark edilir ölcüde artmis. Internete baglanma hizi da ayni sekilde. Film izlenebilir ekrani güzel yapmislar. Kulaklik basarili. Ses kalitesi gayet iyi. Tasarimi mükemmel. Hafifligi kusursuz. Pamuk gibi. Elimde telefon yokmus gibi hissediyorum sürekli. Ama kilif sart. Cizilme riski cok yüksek. Ipad'den cok etkilenmedim. Cünkü az cok kullanmisligim vardi. Ama elinden birakasi gelmiyo insanin. Gayet basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 iyiki etkilenmemissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Şu kılıf kullanma olayına sinir oluyorum ben de. Birader o alete 3000TL veriyosan, 1000TLsini en az tasarımına veriyosun. Bugüne kadar hiçbir cihazımı saçmasapan kılıflara koymadım. Çizildiğine üzüleceğim kadar pahalı cihaz satın almadım, çizildiğinde üzülmedim. Über pahalı telefonum var diye hava atıp çizilince ağlamak tam Türk kezbanlığı, erkek bile olsa yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 abi şu teli esas fiyatı üstünden değerlendirsek?? 3k tl kazıklama fiyatı değil mi keza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Amerikada bildiğin kasa içinde taşıyanlar var, telefondan kalın kılıfa koymuş bi de kemerine takmış. Ama kılıfın elmaya denk gelen yerine delik yapmışlar, elmayı kapamıyo yani.. Çok insanda gördüm bunu, her gördüğümde de aklıma kemerdeki ericsson geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 cizilme olayina bisi demiyorum yorumum ona degil ama kilif olayini bende sevmiyorum. yani cizlmesin diye kilif aliyosun ama e zaten telefon gorunmuyo ki cizilse ne olur cizilmese ne olur. hani arada bi takarsin, bazi durumlarda cizilme olayi olur, ne bileyim santiye de vs, diger durumlarda takmassin anlarim. paso kilif takma olayi hic mantigima uymadi bunca sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 dasaaa said: abi şu teli esas fiyatı üstünden değerlendirsek?? 3k tl kazıklama fiyatı değil mi keza? Fark etmez, sonuçta verdiğin paranın ciddi bir miktarı ürünün tasarımı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 maliyeti 207 USD imiş. http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/779776-iphone-5-zararina-mi-satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 valla hacılar evvelsi gün blackberry yi tuvaelete düşürdüm çıkarıp aldım sudan ( evet temizdi ) şimdi gıcır gıcır çalışıyor. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ayfon said: Bugün iphone5 ve new ipad aldik. Iphone 4s kullanicisi olarak 5 beni pek etkilemedi. Hizi fark edilir ölcüde artmis. Internete baglanma hizi da ayni sekilde. Film izlenebilir ekrani güzel yapmislar. Kulaklik basarili. Ses kalitesi gayet iyi. Tasarimi mükemmel. Hafifligi kusursuz. Pamuk gibi. Elimde telefon yokmus gibi hissediyorum sürekli. Ama kilif sart. Cizilme riski cok yüksek. Ipad'den cok etkilenmedim. Cünkü az cok kullanmisligim vardi. Ama elinden birakasi gelmiyo insanin. Gayet basarili. "iPhone'dan çok etkilenmedim, orası süper burası süper şurası süper" "iPad'den çok etkilenmedim, elimden bırakamıyorum" Etkilensen koynuna mı sokuyorsun nedir, anlayamadım ben seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aktiftablet said: Şu kılıf kullanma olayına sinir oluyorum ben de. Birader o alete 3000TL veriyosan, 1000TLsini en az tasarımına veriyosun. Bugüne kadar hiçbir cihazımı saçmasapan kılıflara koymadım. Çizildiğine üzüleceğim kadar pahalı cihaz satın almadım, çizildiğinde üzülmedim. Über pahalı telefonum var diye hava atıp çizilince ağlamak tam Türk kezbanlığı, erkek bile olsa yapan. aynen bende 4 ve 4s var ikiside mahfolmuş durumda. pişmanmıyım pişmanım satılmaz artık bunlar asd :) öne ve arkaya yapıştırılan saydam filmden ötesine karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben 4s'i kılıfsız 1 yıldır kullanıyorum sapa sağlam valla, öyle özellikle başına bişi gelmesin diye de uraşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar