vaperon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ahmedinejad said: şimdi dayanıklılık test videoları çıksa da izlesek. Ahahah. With new slim design and iCrash, your bigger screen shutter into much more pieces. Wow. That's what i call innovation. :D
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Hiç sanmam. Yine hiç utanıp sıkılmadan 112'nin ihtiyaç sahipleri için ayarlanmış hatlarını meşgul çaldırtılarak millete baaak iphone 5 aldım baba diye gezinen duyarsız iğrenç tipler göreceğiz.
Arma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 forgiver said: Arma said: 1. sayfaya uğramadım bile. direk son sayfadayım. telefona çok para vermem. çünkü hakkını verecek kadar kullanma zamanım olmuyor. akşam eve gelince bile telefonu kaldırıp atıyorum. saygılar... masaya koyarsın şekilci değilim gerek yok :)-D
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 şimdi ben anlamadım bu telefonda titreşim var mı? ishake felan.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 aynı işi yapan(telefonla konuşma değil, teknolojik yeterlilik) ve %50 daha ucuza ürünler varken insanlar 3000tl vermek için sıraya girecek ha.. durum böyleyse vay anasını. yoksa ben zaten symbian kullanıyorum.
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 iphone 5 cort çıkmış , galaxy note 2 alacağım anlaşılan..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 lol, new iphone konusu hateboy dolmus, iphone'dan cok diger telefonlar konusuluyor. mundar mundar
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 onu bilmiyorum ama iphone 6S 6Kasımda çıkacakmış. tim cook söyledi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 telefonu alıp çekiçle kırma videosu mu çekmemiz lazım eleştirme prerequisite olarak
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 her gün yeni bişiler öğreniyoruz falan.. ama arkasayfada kaldık :(
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Apple steve'den sonra çok bozdu. Önünü alamadık. Öyle böyle bozmadı. Vizyonları da öldü adamların. Yapacak bir şey yok. Zaman içinde batmalarını bekleyeceğiz artık.
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 galaxy s2 ile s3 arasında ne kadar zamna farkı var mesela ben telefon alırken en az 2 sene o modelin en üst seviyesi olsun isterim.o yuzden iphone bence iyi telefon olmasına ragmen almıyorum 2 bin tl vercem 6 ay sonra 5s cıkıcak.1 sene sonra iphone 6 elimdeki telefonu itilmiş hissediyorum sdfs
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 s2 ile s3 arasında da 2 sene yok sanırım. apple her sene telefon çıkartırken diğerleri de ona ayak uydurur az bir gelişme ile çıkartır. onların da işlerine geliyor sonuçta
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ahaha abi bir karşılaştırma üzerinden eleştiren kişilere alamıyorsun bari sus diyip, hater tagi verilmesi çok acayipmiş. 2-3 bin lira üzerinden varılan sonuçlara bak. alamıyorsun ne demek yahu. sanırsın insanlar emeklilik paralarını yatırıp telefon alıyor. lol.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 gayette güzel olmuş, ama taşıması problem, kız gibi kullanmak lazım onun dışında fakirler basmış topiği boğazda yemek iyince +150 TL ödemediğiniz için iphone da pahalı gelir tabi hahahahah
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Siri hala ABD icinde mi calisiyor sadece? Onu kullanmak icin illa oraya mi tasinmamiz gerek? Ekran genisleyinceye kadar su Siri'nin kullanim alani genisleseydi ya.
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ben finanse edemiyorum öyleyse kötü olmali
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Şimdi, iPad sahibi oldugum icin artiik iphone sadece telefon ve sosyal programlar icin var gibi bisey oldu. O yuzden 5 pek ilgimi çekmedi. Ekrani biraz daha yayvan olsa guzel olabilirdi. Simdi biz upgrade adi altinda baktigimizdan bize gereksiz geliyor ama piyasada olan bir telefon icin bence hala en iyi. Ben asil bluetooth'lu iPod Nano bekliyordum, saat olarak kullanmayi hevesledim ama bok ettiler onu, kursagimda kaldi.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Yeni ne geldi 5 ile bi hizli ozet veya ne fark var 4Sden?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 LathspeLL said: Şimdi, iPad sahibi oldugum icin artiik iphone sadece telefon ve sosyal programlar icin var gibi bisey oldu. O yuzden 5 pek ilgimi çekmedi. Ekrani biraz daha yayvan olsa guzel olabilirdi. Simdi biz upgrade adi altinda baktigimizdan bize gereksiz geliyor ama piyasada olan bir telefon icin bence hala en iyi. Ben asil bluetooth'lu iPod Nano bekliyordum, saat olarak kullanmayi hevesledim ama bok ettiler onu, kursagimda kaldi. sen de mi abi??? saat olarak nasıl istiyordum var ya. :( MOTOACTV alıcaz artık
benjani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Absolut said: Yeni ne geldi 5 ile bi hizli ozet veya ne fark var 4Sden? http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/
Öne çıkan mesajlar