Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 30. bölümse izliyorum gfhf introlarda süper SIKORPİYONNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.japanesebugfights.com/30.htm şunu izledim o sanıp da tam bir WWE DSFSD http://www.japanesebugfights.com/2-28.htm OLM NE HASTA BÖCEK LAN KORKTUM GKHHFDGGHDF DELİRDİ FALAN Bİ ARA. ACIDIM BÖCEĞE BİLDİĞİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Episode 9 daki böcek çok cool ya hiç bişi yapmadan dövdü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bu arada şu geyik böceğinde nasıl bir zırh varsa 22 deki iri akrep bile sokamıyor iğneyi direk tank/cc kasmış mob asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Silphatos said: bunları izleyip özeniyo hep çocuklar işte http://www.japanesebugfights.com/ izlemiştim hepsini yanılmıyorsam çiyan ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Videodaki kafayı koparan hiç yenilmedi daha 2 sezondur yanılmıyorsam. Sonra Peygamber devesi geliyor. Eşşek arısı bu sezon yok ama o da piskopat baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Çiyanın eline veren yine geyik böceğiydi ilk sezon. Ama arı gibisi gelmedi direk full agi kasmış hiç bir olayı yok evasion+sprint+auto attack ile kesiyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Olm burda bazı dövüşlerde sanki ölmüyor böcek bayılıp kendinden falan geçiyor.Görünüşte hiç bi yara falan yok ama ters yatıp ölü taklidi mi yapıyor nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Çiyanla kapışanlarsa dediklerin dişi çok ince olduğu için bir kere ısırıp uzaklaşıyor sonra ölüyor rakibi ki önemi yok ölü taklidi yapıyorsa kaybediyor otomatik birde bazı maçlar yenişemiyorlar onda da sanırım en çok atak yapan kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Hiçbiri tuvalet terliğimi yenemez bunların. 2d8 splash damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Peygamber devesi manyak ya yakaladı mı zehiri falan yok diri diri yiyerek öldürüyor oracıkta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Şunu evde görürsen o evi yakmadan giremezsin bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Eşşek arılı bölüm hangisi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 S1 ep 10 izle abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 12de çıyan öptü arıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ne yapsın garip hem 20 katı hemde açık yok hayvanda bizimki kollara atlıyor direk ama 500 tane bacağı olunca arıya göre fazla defansif kaldı ama gönlümüzün şampiyonu arı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bok böceğine karşı şansı yok arını yani ilk yakalandığı anda 2ye böler arıyı yumuşak yerinde. Ama kesinlikle arı kadar rakibi huzursuz eden yok. Kafasına göre takılıyor resmen ayaklarının altında geziyor falan. Bok böceğinin kaybetme ihtimali sadece akrebe karşı bence o da akrep bir şekilde sokarsa yoksa yenilmesi çok zor. Yani manyak bir zırh, önce hem delen kem kesen acaip kuvvetli bir çene ve tabiki deli kuvvet. Bu arada tam adı ne o böceğin hani rakibin kafasını kopartan sezon 2 son maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Geyik böceği yada stag beetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 şu http://en.wikipedia.org/wiki/Lucanus_cervus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben ufakken köyde bi böcek görmüştüm onu bulamadım bi türlü. böyle baya bi büyük inanılmaz hızlı ve kumu toprağı falan deli gibi delerek giriyodu içine. koskoca kum tepesinin üstüne atıyoduk 6-7 saniye sonra öbür taraftan çıkıyodu falan. arkadaslarla bütün gün oynayıp bırakmıştık. ah o zamanlar cep telefonu kamerası olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bu arada bu geyik böceklerinin çiftleşmesi çok komik. bbc life da izlemiştim. dişi çok yüksek bi ağaç dalına veya benzeri bi yere çıkıyo. erkek olanda çiftleşmek için ta onun yanına çıkmaya çalışıyo. genelde hep yolda rakipleriyle karşılaşıyolar. birbirlerini tutup aşağı atıyorlar. sonunda başaran dişiyi götürüyo ama bu sefer dişi tutup erkeği atıyor iş bittikten sonra heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ad3m adamsın !!!!!!!! adı ne onun?????* dana burnu yazıyomuş hmm. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dana burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Dana burnu bunlar gibi değil sadece zehiri var. Bunlar direk manyak. Ama ağaç kökleri için en zararlısı danaburnu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar