aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 herseyde bi hayir vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Yapılan açıklamalardan bazıları gayet mantıklı ve ilgiyle okudum.İşte kafaları kurcalayan en büyük sorun ise eşcinselliğin ne olduğunu bilim bile bilmiyor tam olarak. Aksi varsa ilgiyle bekliyorum. Hastalık dediler ve sonradan çıkartıldı listeden diye biliyorum vs vs Aynı olayı birde kısırlık açısımdan düşünsek. Sonradan olanlar hariç bazı insanlar kısır dünyaya gelmesi mutasyonlar gibi evrime katkı sağlayabilen bir mekanizma içersine dahil edebilirmiyiz ayrıca eşcinselliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 la adamın canı gidip adamı sevmek istiyor sen diyorsun öleydi böleydi bilmem ne adamın keyfinin kayhası mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Heteroseksüel'ler arasinda patlicana olan egilimin istatistigini de arastirin lütfen konusu acilmisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Eşcinselliğin varolmasının özel bir nedeni olmak zorunda mı? Seviyosan git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 aquila said: hayir, aptallara tartisicak mevzu olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 fenn said: Yapılan açıklamalardan bazıları gayet mantıklı ve ilgiyle okudum.İşte kafaları kurcalayan en büyük sorun ise eşcinselliğin ne olduğunu bilim bile bilmiyor tam olarak. şu yazının tersi bi yazı görmüştüm 2-3 gün önce patide. çok da aklıma yatmıştı. doğalmış, çoğu hayvan türünde görünüyormuş vs. insan da bi eksepşın değil tabi. edit: bunu deyince umarım aptal olmamışımdır :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ShadowFury said: Böyle bir şeyi iddia edebilmek için nüfus/yaşamak için gerekli kaynak oranıyla eşcinsel popülasyonu/toplam popülasyon oranı arasında korelasyon bulunması gerekli. Bu konuda yapılmış bir araştırma veya bilimsel çalışma var mı bilmiyorum ama bana pek mantıklı gelmedi. Dediğin çok doğru. (Güzel noktalara değinmişsin, mesajın hepsini alıntılamıyorum. ) Fakat bu noktada ise o iki ülke arasındaki yaşayış, inanç, özgürlükten tut cep telefonu kullanma oranına kadar bir sürü veride devasa farklılık bulabilirsin. İşte bu yüzden Bu konuya tam cevap olacak veri için bile nereye bakılması gerektiğine kafam basmıyor. Diyelimki eşcinsellik son yüzyılda bilmem kaç kat arttı. Aynı şekilde son yüzyılda hazır gıda veya konserve kullanımı da arttı, elektronik ev eşyası da. Gidip bunlardan birisi eşcinselliği arttiriyor diyebilmek kulağa mantıklı gelse de gayet dandik bi tespit oluyor. Aynı şekilde ateist nufüsla eşcinsel nufüs un toplam nufüs içerisindeki değişimini inceleyen adamda zaten saçmalayıp olayı sodom'a kadar konuyu götürebiliyor ve ateist nüfus la eşcinsel nüfus aynı anda yükselme trendi gösteriyorsa adama kolay kolay laf da anlatamazsın. İşte bu noktada eşcinselliğin nedeni yada başka bir deyişle kökeni araştırılmalı. Genetik bir durum mu? Doğuştan gelen bir hastalık mı? Sonradan ortaya çıkan bir durum mu? gibi sorulara net cevap verildiği takdirde başlıktaki sorunun cevabını bulabilmek için veri araştırmaya başlanabilir. Sonradan ediniliyorsa eğer işte o zaman yaşayışımızı, tükettiğimiz ürünleri vs. oturup inceleriz. Olayı sadece tercih seviyesinde algılamak çok doğru değil. Eşcinsellerin büyük çoğunluğu bunu tercih ötesinde fizyolojik olarak da yaşıyorlar. Kadın hormonu baskın gelirken erkeklik hormonu indirgeniyor. Doğurganlığa direk etkisi var bu durumun. Kullanılmayan uzuvların, organların zamanla yok olacağı tezi vardır meşhur. Bir anda olmaz ama yüzyıllar sonrasında ortaya çıkan nesilde belki de testosteron oranı şimdikinin yüz katı daha az olacak bu durumun direk sperm üretimine etkisi var. Tabi o zaman ne kadar geleneksel yöntemlerle ürenir bilinmez. Belkide dendiği gibi saçımızdan, kılımızdan insan kopyalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bilim açıklayamıyor diye bir şey yok. cinsel rollerin gelişimiyle ilgili bir çok araştırma var. bunların arasında sosyo ekonomik düzeyin etkili olduğuna dair bi araştırma yok. meaning: insanlar cinsel rollerini seçerken dediğin gibi hayatlarını idame edebilecek kaynaklara ulaşmasının bir etkisi yok. ha sen önce sosyoekonomik düzeyde ufak bi örnek küme oluştur burda araştırma yap, sonra evrene uygula. ayrıca genetik geçiş de yok eşcinsellik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 mardox gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Hayır değildir,nufusu kontrolde tutanları söyliyim. Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sanki LGBT üzerine 4 yıllık bir üniversitesinin açıldığını anımsar gibi zihnim ama!!? edit: enstitü imiş The UA - Institute for LGBT Studies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 aquila said: hayir, aptallara tartisicak mevzu olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 WTB BRAINZZZzzz!!!(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 The UA Institute for LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender) Studies fosters curriculum, promotes research on gender and sexual diversity, and presents public programming that addresses the histories, politics, and cultures of gay, lesbian, bisexual, and transgender people. abi ? ırkçılık lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 aquila said: hayir, aptallara tartisicak mevzu olsun diye. şurdan sonra niye post atılmış anlamadım. gerçi şimdi ben de atmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Bilim halen calismalar yapiyor. Escinsellik bir cok hayvanda var. Yani insana ozel bi durum degil, bayagi br turde var, calismalar onu gosteriyor. Buna maymunlar dahil. Maymunlarda ve bi cok hayvanda var. Genetik olduguna dair calismalar mevcut, hormonal olduguna dair calismalar var. Bunlar positif yani, dusunce degil sadece, calisma. Ornegin tek yumurta ikizlerini inceliyolar, iki cocukda ayri yerlerde yetismis bile olsa biri gayse digeride gay oluyor vs. Ama Dunya'da yapilan hic bir calisma, kotu egitim, tecavuz su bu sonucunda oldugunu gostermedi daha. Halen bir fikir birligi yok, ama ortada olan calismalarin gosterdikleri ve gostermedikleri var. Bunlari bastan redetmek zaten, sirf dunya gorusune uymadigi icin, evrimi redetmekten farksizdir. Yarin baska bi sebep ortaya cikabilir, tabii dusundugumuz sebepleri bizim dunya gorusumuze uyuyo diye degil, bilimsel bi altyapisi varsa savunalim. Bilim onu gerektirir. Bilimin bulgularini yok abi kafama uymadi, 3 milyon dolarlik 20 prof. luk arastirma mi, banane? Babamda da para var yani vs gozuyle bakilmaz. Gercekleri kabul ederek yorumlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bonobolarda pedofilde var,yamyamlıkta var hayvanlarda hadi kasapta insan satalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Yalnız bonobolar aynı zamanda en barışçıl hayvan türü değil mi? Birbirlerini öldürmek yerine seks yaparak sorunlarını çözüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 lanet olsun oyle barisa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Niye öyle diyorsun şükrü? Gel anlaşmazlıklarımızı çözelim seninle. Tükmüklü tükmüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Sparkcaster said: katır gibi lan işte aynısı aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 benim anlasmazligim yok kimseyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Doğal seleksiyon için birşeyler oluşmuyor canlılarda farklılaşmalar olduğu ve doğaya uyumlarında farklılıklar olduğu için doğal seleksiyon diye birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar